Giveaway: devotat doggy dog booster scaun (valoare de 40 usd)

Îți dai seama cât de periculos este să permiteți câinele dvs. să fie nerestricționat în timpul călătoriei în vehiculul? Dacă puiul tău a încercat să sară în timpul tău în timp ce conduci? El ar putea fi, de asemenea, o distragere mare atunci când se mișcă în jurul vehiculului în timp ce încercați să vă concentrați pe drum. Dacă aveți o rasă de dimensiuni mici sau mijlocii, un scaun pentru mașini de câine oferă o modalitate ușoară de a-l menține restrâns și confortabil în timpul călătoriei cu mașina.

Nu numai că scaunul din dreapta nu va susține greutatea animalului de companie, îl va permite, de asemenea, să se ridice, să stea în jos și să se întoarcă. Și, bineînțeles, a Scaun de mașină pentru câini trebuie să fie confortabil pentru membrul familiei dvs. blană. Scaunul de rapel de câine dedicat câinelui îndeplinește toate aceste cerințe (atâta timp cât câinele dvs. cântărește mai puțin de 20 de kilograme), Și aceasta este șansa dvs. de a câștiga unul gratuit!

Unele scaune de mașină au o bază solidă care îi dă câinelui un impuls și îl sprijină. Alții, ca și scaunul de rapel de câine devotat, sunt un scaun de mașină de tip în stil cu găleată. Câinele dvs. se află în jos în interiorul "gălețiului" și este atașat la scaunul mașinii cu curele reglabile, astfel încât să vă puteți ridica mai mult pentru a permite puii să vadă fereastra.

Cum să introduceți Giveaway

Devotat Doggy Luxury Pet Booster SensawayPentru a intra în acest Givedaway gratuit pentru a câștiga scaunul de boabe devotat devotat pentru câini, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și cum ar fi, lăsați un comentariu sau împărtășiți-l.

Amintiți-vă că tu TREBUIE SA ca pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Urmând acești pași, vă va intra automat pentru a câștiga un scaun de rapel de câine devotat și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 15 noiembrie!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru Givediaways pentru proprietarii de animale de companie Pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de câini de câine în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

REVIZUIRE: Devotat Doggy Dog Booster Review SEAT

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

Devotat Doggy Luxury Pet Booster Sensaway

Acest scaun de mașină de câine este fabricat dintr-o construcție de cadre metalice pliabile și există o căptușeală de pluș detașabilă care acoperă cadrul. Această linie este lavabilă cu mașina. Există, de asemenea, un buzunar cu fermoar pe partea din față a scaunului auto. Nu este foarte mare, dar ai putea să potrivească un guler și o lesa, jucării mici câine sau un pachet de tratamente.

Scaunul de rapel de câine dedicat câinelui vine cu o curea reglabilă. Această curea se asigură la cablajul câinelui tău și îl împiedică să se miște în jurul mașinii în timp ce conduci. Dimensiunile coșului sunt de numai 14 "L x 12" W x 7 "D. Din nou, Este recomandat doar ca câinii care cântăresc mai puțin de 20 de kilograme.

Devotat Doggy Luxury Pet Booster Sensaway

Acest scaun de masă de câine se poate potrivi pe orice scaun cu găleată, ceea ce înseamnă că puteți să-l utilizați numai pe scaunul din față al mașinii. Dacă se întâmplă să aveți un scaun spate sau un loc de găleată în partea din spate a vehiculul dvs, Veți putea să o utilizați și acolo.

Există două curele care fixează produsul la scaunul mașinii. Ambele curele sunt ușor de reglabil. Unul merge în jurul tetieră a scaunului, iar cealaltă merge în jurul scaunului pentru a păstra câinele devotat de la alunecare înainte și înapoi când conduci.

Câinele dvs. se va bucura să fie ridicat astfel încât să poată vedea fereastra. În plus, căptușeala de lână Faux îl va menține confortabil și cald în timp ce călătoresc. Materialul exterior al panzei este durabil pentru a preveni ruperea și frazarea.

Cum să introduceți Giveaway

Devotat Doggy Luxury Pet Booster SensawayPentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Giveaway pentru un scaun de rapel de câine devotat. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: devotat doggy dog booster scaun (valoare de 40 usd)