Jucați cu câinele dvs. Și efectuați cercetări științifice în același timp

Jucați cu câinele dvs. și efectuați cercetări științifice în același timp

În ultimul deceniu sau așa, oamenii de știință au explorat cogniția și comportamentul caninului în detaliu mult mai mare decât oricând. Pe măsură ce oamenii se dezvoltă mai aproape obligațiuni cu canini Vrem să înțelegem cum cred ei și de ce acționează așa cum fac ei. Cu cât înțelegem mai bine procesele cognitive ale canininelor și modelele de comportament, cu atât este mai puternică legăturile noastre cu ei.

Am învățat un lucru sigur - câinii sunt creaturi mult mai complexe decât oamenii se gândesc inițial. Mai avem multe de învățat despre cel mai bun prieten al omului, iar laboratoarele pot deține doar atât de mulți câini și pot efectua atât de multe teste la un moment dat. Până în prezent, majoritatea studiilor efectuate pe canini au folosit un număr foarte mic de câini pentru a trage concluzii cu privire la întreaga specie. Care conduce unii cercetători să se întrebe dacă proprietarii de câini ar putea conduce propriile cercetări și să le împărtășească cu comunitatea științifică.

În A Studiu publicat în această săptămână În jurnalul Plus unu, Cercetătorii au relevat rezultate preliminare Dogniție.COM, Un site web care conduce părinții de companie și câinii lor printr-o serie de teste comportamentale care sunt concepute special pentru a dezvălui un stil cognitiv al caninului.

Jucați cu câinele dvs. și efectuați cercetări științifice în același timp

LEGATE DE: Câinii au sentimente?

De exemplu, unul dintre teste este conceput pentru a vedea dacă câinii se bazează mai mult pe simțul mirosului sau memoria lor. Este nevoie de proprietar să pună un a Dog tratat sub una din cele două cești în timp ce ceasurile câinelui. Apoi trebuie să comute tratamentul la cealaltă ceașcă fără ca câinele să vadă. Dacă se îndreaptă spre prima ceașcă, se bazează pe memoria lui. Dacă se îndreaptă spre cea de-a doua ceașcă, se bazează pe simțul mirosului.

Sarcinile sunt foarte simple și pot fi făcute cu ușurință cu obiecte pe care toți proprietarii de animale de companie le au în jurul casei lor. Odată ce rezultatele sunt înregistrate, site-ul este capabil să utilizeze datele pentru a atribui câinelui unul dintre cele nouă profiluri cognitive. Cercetătorii din studiu au luat rezultatele dogniției pentru 522 de câini și au comparat-o cu datele colectate din aceleași sarcini efectuate în studiile anterioare la Centrul Canine Cognit și alte instalații de testare.

În cinci din cele șapte categorii, au descoperit că datele dogniției au corespuns înregistrărilor din studiile de laborator controlate. Ei cred că acest model indică un viitor în care știința cetățenilor ar putea fi o zonă fructuoasă pentru Cercetarea caninei. Totuși, aplicațiile practice pentru site-uri precum dogniția sunt o cale pe drum.

Popularitatea site-ului conduce cineva să creadă că proprietarii de animale de companie sunt la fel de interesați de câinele lor raționamentul cognitiv Pe măsură ce oamenii de știință sunt. Vrem să știm ce face ca animalele să fie bifați. De ce fac deciziile pe care le fac? Sunt pur și simplu trecând prin viață fără a lega aceste experiențe împreună sau pot lua decizii educate pe baza experiențelor din trecut?

Jucați cu câinele dvs. și efectuați cercetări științifice în același timp

LEGATE DE: Cum proprietarii își pierd încrederea câinilor lor

Cum gândesc câinii și informații despre proces? Este o întrebare uriașă care va dura mai mulți ani în valoare de cercetare pentru a finaliza, dar în curând am putea ajuta oamenii de știință să accelereze procesul. Proprietarii de câini din întreaga lume pot fi capabili să se conecteze pe Internet și de intrare Datele științifice de la animalele proprii care pot fi traduse de unii dintre cei mai importanți cercetători canini din lume. Acum e uimitor!

Dogniția este un serviciu plătit. Acestea oferă trei pachete, inclusiv evaluarea inițială unică pentru 19 USD. Acesta include 20 de jocuri interactive, o analiză aprofundată a rezultatelor câinelui dvs. și un raport de profil de dogniție. De asemenea, vă puteți abona lunar pentru taxa de 19 $ plus 9 USD pe lună. Pe partea de sus a pachetului de bază veți primi, de asemenea, jocuri lunare suplimentare, sfaturi și trucuri de experți și 50% din câini suplimentari. Puteți obține același pachet pentru o rată forfetară de 79 USD dacă doriți să vă înscrieți pentru un serviciu complet de serviciu de dogniție.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Jucați cu câinele dvs. Și efectuați cercetări științifice în același timp