Op-ed: outnumbered și probabil depășit

Eu sunt managerul unei gospodării unsprezece mamifere: un adolescent foarte ocupat, o grămadă veche, o pisica care se ascunde, șapte papiloni și cu mine. De fapt, ceea ce sunt responsabil de a ridica și a renunța la tot ceea ce părăsesc și divertismentul lor.

Adolescentul nu este atât de rău, cu excepția părții de preluare și, mai degrabă, nu am încercat să o distrez, să-i dau banii și mașina mea. Cu excepția cazului în care îl ascultă că "nimeni în această casă nu se ridică după ei" (inclusiv el), vechea groapă este destul de auto-suficientă.

De fapt, cred că mormântul este divertismentul lui, și din moment ce trebuie să-l ascult și să fac sunete liniștitoare, mă simt ca și cum o fac.

Apoi sunt câinii. Șapte dintre ei. Trebuie să mă repet la mine - șapte. De asemenea, mă obligă să-mi amintesc că papilonii cântăresc în mod normal între cinci și zece kilograme, astfel încât chiar și la 7.5 kilograme fiecare, toate cele șapte nu se adaugă până la unul Câine de dimensiuni bune.

Dar, șapte câini sunt încă o mulțime de câini într-o gospodărie și este cu siguranță o provocare pentru a satisface nevoile fiecăruia.

Depășită și probabil depășită

Outnumbered

Dacă locuiți într-o gospodărie multi-câine, înțelegeți luptele mele și titlul acestei coloane.

Știu că câinii noștri lucrează împreună pentru a depăși oamenii din gospodăria noastră și, mai mult decât probabil, de asemenea.

Cum și de ce am dobândit atât de mulți câini

Nepoții mei au trăit cu mine timp de doi ani sau trei ani - de când erau trei, patru și, respectiv, cinci. Cel mai vechi a fost foarte speriat de câini, așa că am luat-o la câinele arată cât de des am putut, gândindu-se că expunerea la câini într-un mediu controlat ar putea să o obișnuiască.

LEGATE DE: Produse esențiale de câini pentru proprietarii de câini cu copii

Și a făcut-o. După aproximativ șase luni, ea a mers până la un papillon care iese din inel din brațele proprietarului. Câinele a sărutat-o, iar ochii strălucește, a spus ea: "Oh, Grammy, vreau unul dintre acestea."

Succes! Am asigurat-o că vom obține unul și am împărțit costul, așa că am putea să o dețin. După ce am privit eticheta de preț (Gulp), am decis că "jumătate" a fost de 100 de dolari. M-am gândit dacă ar putea salva atât de mult, era pregătită Responsabilitatea câinilor. I-am spus că a trebuit să aibă șase ani și să salveze bani pentru a plăti jumătate și apoi am obține unul. Și am făcut-o. Skylar a fost un bărbat foarte drăguț care, la șapte săptămâni, a cântărit ușor mai mult de două kilograme și a cărui linie a inclus campionul arată câini.

Outnumbered

Apoi copilul mijlociu, Monica, dorea cainele ei. Ea și-a salvat banii și l-am ales pe ei în timpul sărbătorilor de iarnă din Mountain View, Arkansas. (Rareori vedem zăpadă, așa că să mergem la munți în timpul iernii!) Sophie a cântărit chiar mai puțin decât Skylar și a fost o fată foarte asemănătoare. Picioarele ei nu au atins pământul.

La a șasea aniversare, Alexis, cel mai tânăr, voia să știe unde era câinele ei. Am început să explic despre salvarea banilor ei și ma oprit ținându-și banca de bani, care avea puțin mai mult de 100 de dolari. Am găsit un crescător al cărui târfă avea doar a avut o gunoi, și ea a lăsat alexis să aleagă cățelul pe care la dorit de la poze online. Două sau trei ori pe săptămână, crescătorul a trimis prin e-mail Alexis o imagine a catelului ei, astfel încât ea să poată vedea cum a fost în creștere.

Numindu-și puii lor

Letticia nu a putut decide între Skylar și Star, așa că desigur acest descendent al campionilor a devenit Skylar Star. Cel mai bun prieten al lui Monica la acea vreme a fost Sophia. Sophia Munchkin a fost un astfel de cățeluș mic. Fiind la Vârsta Disney, Alexis a trecut prin mai multe nume - Ariel, Jasmine, Tink (pentru Tinker Belle) și zăpadă (pentru zăpadă albă) și când l-am îndreptat de cei, ea a venit cu stea, zână și clipește.

Pentru că nu am putut să mă imaginez să strig pentru tink sau să clipească pentru următorii zece până la cincisprezece ani (și sunt sigur că aș amesteca cele două ocazii și țipăm pentru Tinle), am încercat să combinăm două dintre numele ei preferate în altceva. Belle arăta ca și cum ar avea o mască pe (un aspect tipic Papillon Puppy), așa că am sugerat să o numim după o femeie de sex feminin, Belle Starr, așa că Bellestarr a devenit. Pentru referința viitoare, ar trebui să învăț să arăt lucrurile înainte de a le sugera la un de șase ani.

LEGATE DE: De ce ar trebui să fii mândru de căruciorul tău de câine

Apoi de-a lungul numărului patru și # 8230;

Mi-am creat spanioli Cocker acum douăzeci de ani, iar fetele știau asta. Ne-am uitat la poze. Nimic nu ar face decât că ei au propriul lor gunoi de pui.

După ce Bellestarr se întoarse cu un an, am creat-o la Skylar. Era un catelus mare care sa transformat într-o femeie mare. Cand Crescând doi câini de dimensiuni diferite, bărbatul trebuie să fie mai mic; În caz contrar, puii pot fi prea mari pentru ca femela mică să transporte și să fie. Belle era de aproximativ două ori dimensiunea Skylar, așa că am făcut-o. Cel puțin cred că "noroc" este cuvântul potrivit.

Belle avea un catelus în primul ei gunoi. În acel moment, Alexis devenise foarte realizat la înfășurarea pawpaw-ului, vechea groapă, în jurul degetului său mic. Ea ar ține catelul și spune lucruri ca "Te iubesc, stâncos. Îmi pare rău că trebuie să ne lași, "Completați cu ochii quiving și ochii lacrimi. Ea a câștigat.

Cinci Papillons & # 8230;

Belle și fiul lui Skylar a fost numit oficial Rockstar Supernova cu un nume de apel de stâncă. Rocky a arătat calitatea în aspect, dar el a fost cu adevărat un câine cu o singură persoană și ar mârâit de fiecare dată când judecătorul sa apropiat de mine. El a respins explicația mea despre indicii sociale.

Outnumbered

Belle avea încă două gunoi. I-am spus cumpărătorilor că știam lucruri neașteptate s-ar putea întâmpla și dacă nu ar fi putut să-și păstreze câinele, am vrut înapoi. Nu vreau ca puii mei (sau puii nimănui) să se termine într-un adăpost.

Unul dintre acei cumpărători a rupt piciorul la scurt timp după cumpărarea unuia dintre femele și nu a putut să se ocupe de distribuție și de antrenamentul unui cățel tânăr. Desigur, l-am luat înapoi. Cumpărătorul i-a numit Lucy, dar nu o înregistrează niciodată. Am decis că numele ei oficial ar fi Lucy pe cer cu diamante și că ar avea o casă permanentă cu noi.

Șase și # 8230;

Belle avea două pui în ultima ei gunoi. I-am dat femeia unui prieten foarte apropiat. Am fost pe punctul de a plasa bărbatul cu o familie care a venit cu recomandarea unui veterinar când vechea groapă a spus: "Nu putem pune acel copil cu copii."Așa că omul care sa plâns în mod constant de ridicarea după ce mulți câini mi-au vorbit să păstrez al șaselea Papillon, un bărbat pe care l-am numit Popstar, mac pentru scurt.

Sensim un model aici? Rockstar, Popstar și Lucy în cer cu diamante.

LEGATE DE: Unde să cumpărați un câine: adoptarea responsabilă

Șapte dintre micile Darlings & # 8230;

La scurt timp după aceea, a găsit o salvare anunțată online și a trebuit să-l aducă. Din fericire, a fost deja numit - Tyson. Șapte papiloni, trei oameni și o pisică care nu va ieși în aer liber. Sper că lista sa oprit în creștere. Ar trebui să fiu pensionat.

Outnumbered

Tot ce am citit despre Papillons le descrie ca fiind câini activi de înaltă energie, care necesită o mulțime de exerciții fizice. Trebuie să am duds. Acest grup nu-i place nimic mai bun decât să doarmă - într-o tură sau o mașină, în paturile lor, pe patul nostru sau oriunde altundeva pot găsi. Nu trebuie să fie un loc mare, deoarece sunt o rasă mică și delicată."

Ei se bucură să aibă un loc de muncă pentru a face. Nimeni nu a spus a mea asta. Singurul lor loc de muncă este de dormit. Un site web le descrie ca având un a Drive de înaltă pradă. A mea cu siguranță dacă prada este un tratament.

Cu o singură excepție, noii câini care s-au alăturat familiei noastre au fost cu noi de la naștere. O parte din mine Procesul de socializare Permite puii de patru săptămâni și mai în vârstă să se joace cu ceilalți timpuri scurte în timpul zilei. Rocky, în special, iubește jucând cu puii.

Singura dată când am avut orice dificultate a fost când am adus în Tyson, salvarea. De fiecare dată când îi spun câinilor să iasă, du-te în camera lor sau orice altă comandă, Rocky se încheie spre Tyson și începe să-l latră. Cred că încearcă să-i spună: "Haide. Acesta este modul în care facem lucrurile."Tyson se opune în acest sens și răspunde cu mârâie. De obicei, le-am lăsat să o facă să o facă decât dacă există un pericol de sânge.

Ele sunt foarte inteligente și ușor de instruit și, bineînțeles, ajută ca ei să-i placă și să fie cu cei pe care îi iubesc. Ele sunt foarte inteligente. Și ei învață repede unul de celălalt. Până când Lucy a venit, nu aveam câini care să stea pe masa mea de bucătărie care să perceapă contoarele. Acum toți pot face acest lucru. Mă duc printr-o sticlă de curățare dezinfectantă pe săptămână.

Ușor de instruit? Sunt acolo Tratamente implicate? Singura mină de truc poate face și s-au învățat pe acesta, se află pe picioarele lor din spate pentru mai mult de un minut, mișcându-se astfel și că pentru a-și păstra echilibrul. Noi numim dansul. Unul dintre ei este un Howler, pe care îl va face pe Cue (de cele mai multe ori). Noi numim cântând. Deci, dacă speranța de tratamente este prezentă, ei își vor îndeplini un singur truc - cântând și dansând.

Ca să fiu cu cei pe care îi iubesc? Sunt de acord cu asta. Ei se bucură de compania noastră, mai ales dacă stăm și avem un tur disponibil, ajungând la borcanul de tratament sau mergem la o plimbare în mașină.

Rularea unei gospodării cu toate aceste personalități diferite - cine ar fi crezut că sunt atât de calificat. Nu voi spune vreodată că este o slujbă ușoară, dar cu siguranță merită toată munca grea. Fiecare membru al pachetului nostru, a inclus omul, aduceți ceva diferit de masă. Sunt sigur că cineva cu o gospodărie multi-câine va fi de acord.

Trucul este de a înțelege nevoile fiecărui câine și de a le întâlni cât mai bine pe care le puteți. Având câini multipli nu este la fel de greu ca cel mai mult cred că este. Se distrează reciproc, atâta timp cât se întâlnesc cu toții și se bucură cu adevărat împreună. Să nu mai vorbim că aduce o mulțime de fericire membrilor umani ai familiei noastre.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Op-ed: outnumbered și probabil depășit