20 Cele mai fascinante studii științifice pe câini

Cele mai bune studii științifice despre câini

Știm cu toții că câinii sunt uimiți, Dar știi cât de uimitoare sunt într-adevăr? Oamenii de știință au efectuat multe studii diferite despre câini de-a lungul anilor și au descoperit numeroase lucruri fascinante și cu adevărat incredibile despre ei.  Cele mai bune studii științifice despre câini au dovedit multe lucruri despre specie și legătura lor cu oamenii.

Știința se dovedește că câinii sunt foarte benefice pentru bunăstarea noastră fizică și mentală. Vreau să spun că nu le numim și cel mai bun prieten al omului "# 8221; Pentru nimic, corect? Studiile au fost făcute cu privire la efectele câinilor asupra oamenilor, inclusiv a copiilor și Cum ne beneficiază de noi atât mental și fizic.

Cei mai mulți dintre noi, probabil, nu petrecem o mulțime de timp citiți pe diferite studii canine efectuate de-a lungul anilor. Astăzi aș vrea să împărtășesc câteva dintre cele mai bune studii științifice despre câini cu dvs., pentru că cred că veți fi surprins de unele constatări.

Cele mai bune studii științifice despre câini

Cele mai bune studii științifice despre câini

1. Animalele de companie ne asigură

Proprietarii de câini sunt mult mai instalați pentru că dețin un câine, ceea ce are sens dacă vă gândiți la asta. Trebuie să vă plimbați pe câinele dvs. zilnic pentru al împiedica fericirea și potrivirea, și așa că prea devii.

Un studiu care a inclus 2.000 de adulți a descoperit că cei care au mers în mod regulat câinele au fost mai puțin probabil să fie obezi, comparativ cu cei care nu aveau câine să meargă. Persoanele mai în vârstă pot beneficia de asemenea, ca într-un alt studiu, sa constatat că Walkers cu vârsta cuprinsă între 71 și 82 ar putea merge mai mult și într-adevăr mai repede decât cei care nu sunt câini.

Citiți mai multe despre studiu: http: // NCBI.NLM.NIH.Gov / PuMed / 16459211

2. Câinii pot împiedica alergiile și pot ajuta la creșterea sistemului imunitar

Studiile au descoperit că trăiesc cu un câine, mai ales când sunteți tineri, vă va împiedica să aveți alergii atunci când sunteți mai în vârstă. Având un câine, sistemul imunitar este amplificat, iar PET va reduce, de asemenea, riscul de a suferi de astm și, de asemenea, eczema. Sistemul dvs. imunitar nu are nevoie de mult timp, cu un câine care va fi stimulat - doar o perioadă scurtă de timp este suficientă.

Unul dintre cele mai bune studii științifice despre câini a arătat că doar pattarea unui câine timp de 18 minute a crescut saliva și niveluri ridicate de imunoglobulină A (IgA) în saliva. Aceste niveluri ridicate înseamnă că aveți un sistem imunitar foarte puternic.

Câinii reduc stresulCitiți mai multe despre studiu: http: // habri.Org / Imunitate

3. Câinii reduc stresul

Studiile au constatat că deținerea unui câine poate reduce foarte mult nivelurile de stres. Când aveți contact cu un câine, răspunsul la stres este coborât și acest lucru scade hormoni de stres cum ar fi cortizolul și ritmul cardiac este redus și.

Câinii pot ajuta, de asemenea, la scăderea anxietății și a fricii și vor ajuta la creșterea sentimentelor de calm. Un studiu a constatat că persoanele în vârstă care au mers câinii lor în fiecare zi au avut o ritm cardiac sporit, care este un semn de nivel scăzut de stres.

Citiți mai multe despre studiu: https: // mja.COM.Au / Jurnal / 2006/184/2 / Efect-câine-Walking-Autonomic-Nervous-Activitate-Senior-Cetățenii

4. Câinii vă fac mai sociali

Studiile au descoperit că câinii ne fac mai sociali, ca atunci când mergem pe câinii noștri, suntem în afara și despre întâlnirea și salutul de oameni diferiți. Ei acționează ca gheață și oamenii sunt mult mai probabil să vorbească cu dvs. dacă aveți un câine. Un studiu a descoperit că oamenii din scaune cu rotile care sunt cu câini au primit mai multe zâmbete de la alții.

Citiți mai multe despre studiu: http: // sănătate.Harvard.edu / blog / animale de companie-help-lor-uman-create-prietenie-gind-social-suport-201505067981

Cele mai bune studii științifice despre câini

5. Câinii împiedică atacurile de inimă și loviturile

Unele dintre cele mai bune studii științifice privind câinii referitoare la sănătatea inimii au descoperit că câinii pot reduce dramatic șansele de a avea un atac de cord sau un accident vascular cerebral. Proprietarii de câini au o scădere a tensiunii arteriale în comparație cu proprietarii de câini. Proprietarii de câini au, de asemenea, o reducere a nivelurilor de colesterol și a nivelurilor de trigliceride.

Dacă aveți niveluri ridicate ale acestora, atunci șansele dvs. de a avea un atac de cord sau un accident vascular cerebral este ridicat. Studiile au constatat, de asemenea, că dacă ați avut deja un atac de cord sau un accident vascular cerebral, veți recupera mai repede dacă aveți un câine.

Citiți mai multe despre studiu: http: // Circ.Ahajournals.Org / Conținut / devreme / 2013/05/09 / CIR.0B013E31829201E1.deplin.pdf

Câinii păstrează depresia departe6. Câinii păstrează depresia departe

Câinii ne fac să râdem și ne fac să zâmbim, când suntem cu câinii noștri suntem mai fericiți. Studiile au descoperit că câinii păstrează cu adevărat depresia.

Câinii noștri ne iubesc necondiționat și au nevoie de noi pentru a rămâne sănătoși și puternici. Studiile arată că atunci când suntem în jurul câinilor ne simțim mai pozitivi despre lucruri.

Citiți mai multe despre studiu: http: // habri.org / depresie

7. Câinii păstrează copiii sănătoși

Când copiii cresc cu un câine de familie în jurul lor, sunt mult mai puternici și au sisteme de imunitate mai puternice, care vor reduce șansele să aibă alergii. Un studiu realizat în 2010 a arătat că, dacă sunteți în jurul unui câine în timpul primului an de viață, aveți mult mai puțin probabil să dezvoltați condiții cronice ale pielii.

Citiți mai multe despre studiu: https: // ScienceDaily.COM / RELEASE / 2010/09 / 100930093229.HTM

Câinii ajută copiii să se dezvolte8. Câini ajuta copiii să se dezvolte

Când un copil crește cu un câine, există și multe beneficii emoționale, iar cele mai bune studii științifice despre câini au dovedit că. Copilul va avea pe cineva cu care să vorbească și să-și petreacă timpul cu.

Copiii se pot exprima mai bine când au un câine în jurul lor. De asemenea, copiii învață responsabilitatea atunci când au un câine. Studiile au descoperit că copiii cu autism și AHDH beneficiază foarte mult de proprietatea câinilor.

Citiți mai multe despre studiu: http: // NCBI.NLM.NIH.Gov / PuMed / 25308197

9. Câinii ajută persoanele în vârstă

Multe studii au arătat că o persoană în vârstă este mult mai fericită atunci când au un câine să aibă grijă. Câinele este o mare sursă de confort pentru ei și oferă companionat. Un câine va ajuta la menținerea unei persoane în vârstă și va spori foarte mult vitalitatea lor. Câinii vor ajuta la reducerea sentimentelor de singurătate pe care oamenii vârstnici o pot avea.

Citiți mai multe despre studiu: http: // NCBI.NLM.NIH.Gov / PMC / Articole / PMC3351901 /

Cele mai bune studii științifice despre câini

10. Câinii ajută pacienții cu Alzheimer

Studiile au arătat că câinii pot ajuta cu adevărat pe cei care suferă de boala Alzheimer. Acestea arată că câinii reduc problemele comportamentale între pacienții cu demență, stimulând foarte mult starea lor de spirit. Aceste studii au constatat, de asemenea, că aportul nutrițional al pacientului este crescut în jurul unui câine.

Citiți mai multe despre studiu: http: // NCBI.NLM.NIH.Gov / PMC / Articole / PMC4248608 /

Câinii ajută la PTSD11. Câinii ajută la PTSD

Mai multe studii au descoperit că cei care suferă de PTSD sunt beneficiați foarte mult de dragostea unui câine. Un câine stimulează nivelele de oxitocină în organism și poate fi un mare ajutor față de flashback-urile care vin cu PTSD.

Oamenii care suferă de PTSD pot avea izbucniri furioase și amorțeală emoțională, dar când în jurul unui câine acest lucru este mult redus. Există acum multe programe care echipează pe cei care suferă de PTSD cu câini.

Citiți mai multe despre studiu: http: // Mnn.COM / Familie / Animale de companie / Povestiri / Natura-iubitoare-Animale de companie-Help-Veteran-Trimite-PTSD

12. Câinii vă pot ajuta să luptați împotriva cancerului

Câinii pot ajuta oamenii care suferă de cancer, iar unele dintre cele mai bune studii științifice pe câini arată că caninii ușurează singurătatea și depresia pe care oamenii cu cancer le pot suferi de la. Câinii încurajează oamenii să mănânce și să țină pasul cu tratamentul cancerului. Câinii încearcă într-adevăr și ajută oamenii să se recupereze de la cancer. Companionii Canine beneficiază atât adulți, cât și copiilor care luptă împotriva cancerului.

Citiți mai multe despre studiu: http: // EurekAlert.org / pub_releases / 2015-01 / TMSH-CTS011315.php

Câinii reduc durerea13. Câinii reduc durerea

Studiile arată că câinii pot reduce foarte mult durerea noastră și doar 10-15 minute cu un câine este tot ce este nevoie ca durerea să fie redusă. Câinii vă ajută, de asemenea, să vă îmbunătățiți starea de spirit și vă pot ajuta cu oboseala care vine cu durere.

Un studiu a arătat că persoanele care au avut o intervenție chirurgicală comună de înlocuire au nevoie de 28% mai puțin medicamente, datorită faptului că a fi în jurul unui câine.

Citiți mai multe despre studiu: https: // ScienceDaily.COM / RELEASE / 2014/08 / 140807180314.HTM

14. Câinii vă fac mai atractivă

Credeți sau nu, unele dintre cele mai bune studii științifice despre câini arată că persoanele care dețin o canină sunt mai atractive decât proprietarii de câini. Ele arată, de asemenea, că femeile sunt mai atrase de proprietarii de câini decât proprietarii de câini. Deci, dacă sunteți afară pentru a impresiona, un câine va lucra minuni.

Citiți mai multe despre studiu: http: // ardezie.COM / Articole / Health_and_science / Știință / 2014/02 /

Cele mai bune studii științifice despre câini

15. Câinii ajută la consolidarea obligațiunilor

Studiile arată că cei care au o legătură puternică cu câinele lor au, de asemenea, obligațiuni mai mari cu alte persoane. Un studiu a implicat 500 de persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 26 de ani și au descoperit că cei care deținuți câinii au avut o legătură mai strânsă cu ceilalți.

Citiți mai multe despre studiu: http: // Huffingtonpost.COM / 2014/02/03 / PET-Social-Condensats-Young-adult_n_4703790.HTML

16. Câinii pot detecta cancerul

Câteva dintre cele mai bune studii științifice despre câini au dezvăluit că unii câini pot mirosi literalmente cancerul și pot salva viața. Un câine numit Marnie, care este un Labrador negru de opt ani mirosit de cancer 91% din timp doar prin răsucirea respirației.

Marnie a arătat, de asemenea, că poate detecta cancer colorectal 97% din timp de sniffing scaune.

Citiți mai multe despre studiu: http: // abcnews.merge.COM / Sănătate / CancerPreventionAndtreați / detectați de câine-colorectal-cancer-standard-screening-test / poveste?id = 12805641

Câinii pot detecta alimentele pe care le-ai alergat la17. Câinii pot detecta alimentele pe care sunteți alergic la

Câinele dvs. știe exact ceea ce sunteți alergic la studii poate dezvălui și poate mirosi doar indicii de unt de arahide. Peanut Detectarea câinilor pot ajuta cu adevărat să salveze viețile pentru cei cu alergii de arahide.

Citiți mai multe despre studiu: http: // LiveScience.COM / 35463-șapte-surprinzător-beneficii-beneficii-câine-proprietate-110209.HTML

18. Câinii ne fac fericiți

Un studiu în 2009 a arătat că nivelurile noastre de oxitocină au fost ridicate dramatic când suntem în contact cu un câine.

Studiul a constatat că cei care au privit în ochiul unui câine cel mai lung au avut cele mai mari lecturi de oxtoxină. Nu e de mirare că suntem întotdeauna fericiți când suntem cu cele mai bune fire.

Citiți mai multe despre studiu: http: // NCBI.NLM.NIH.Gov / PuMed / 19124024

19. Câinii scot îngrijitorul în noi

Sa constatat că doar căutând la fața unui câine, pot aduce îngrijitorul în SUA. Ochii lor mari, urechile floppy și caracteristicile drăguțe ne fac să simțim că trebuie să avem grijă de ei. Avem aceeași reacție când suntem în jurul copiilor.

Citiți mai multe despre studiu: http: // jurnale.PLOS.Org / Plosone / Articol?id = 10.1371 / Jurnal.ponei.0058248

20. Câinii stimulează stima de sine

Când aveți responsabilitatea de a vă îngriji câinele, vă simțiți mult mai bine despre voi înșivă. Aveți pe cineva care să aibă grijă de cine vă iubește necondiționat și trebuie să faceți cel mai bine pentru ei.

Când aveți un câine care să aibă grijă de întreaga dvs. perspectivă asupra schimbărilor de viață și veți întâlni și veți saluta oameni noi pe măsură ce vă plimbați câinele, rezultând o stima de sine superioară.

Citiți mai multe despre studiu: http: // psycnet.Apa.Org / Psycinfo / 2011-13783-001 /

Câinii stimulează stima de sine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 Cele mai fascinante studii științifice pe câini