7 Lucruri pe care nu ar trebui să le faceți niciodată unui cal

Formarea femeii

Instruire de cai nu este un proces rapid sau ușor, indiferent de diferitele cărți, videoclipuri sau site-uri web vă pot spune. De asemenea, nu este totul învăluit nici în mister și este posibil să înveți împreună cu calul tău și să faci acest lucru cu un antrenor sau antrenor competent este cel mai înțelept mod de a merge. Există multe modalități diferite de a îngriji, mâner și de a instrui un cal, dar există puține lucruri de bază pe care nu ar trebui să le faceți niciodată un cal, niciodată.

01 din 07

Legați-le și lăsați-i să "gândească"

Lăsând un cal pentru a "gândi" despre lucruri, arată o lipsă de înțelegere despre modul în care vor învăța caii. Caii trăiesc în acest moment. Ei nu înțeleg că nemulțumirea dvs. cu ei este despre ceva care sa întâmplat acum o oră sau chiar acum 10 minute. Nu pot raționa așa. Prin legarea unui cal aproape de un perete în soarele fierbinte sau înghețarea rece, astfel încât să nu se miște sau să vadă altceva, sau cu capul legat de mare sau scăzut nu este probabil să producă nimic altceva decât un cal incomod.

  • 02 din 07

    Reține alimentele sau apa

    Din păcate, există formatori care cred că este acceptabil să rețină alimente sau apă pentru a "pedepsi" un cal. Fără să o hrănească, speră că are mai puțină energie pentru a le rezista și a deveni mai compatibilă. Acest lucru poate părea o scurtătură pentru un cal ascultător. Dar, este contra unei păsări bune de calitate și o metodă slabă de "instruire".

  • 03 din 07

    Jerk frânghie sau frânghie de plumb

    Pedepsirea oricărui comportament nedorit este jerking sau aruncarea frânghiei sau frânghia de plumb va fi contraproductivă. Oricând faceți ceva care face ca calul să-și ridice capul și să evite contactul pic sau chiar halterul nu este învață, ci doar reacționează pentru a evita presiunea.

  • 04 din 07

    Strigăt

    O mustrare verbală bine timp ar putea tăia un comportament nedorit în calul tău. Sau, s-ar putea să nu fie. Dar o potrivire țipătoare va confunda cu siguranță și poate sperie. Ridicarea vocii tale este un lucru, dar având un tantrum de temperament verbal, precum și să te facă să arăți ridicol față de orice privitori umani, nu va ajuta relația ta cu calul tău.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Utilizați un bici

    Un bici este un instrument util pentru a vă cua calul și folosit corect este o extensie a brațului sau piciorului. Biciclete vin în multe soiuri și sunt numite nume diferite și ar trebui să fie folosite pentru același scop, dar un bici nu ar trebui niciodată folosit pentru a pedepsi un cal. Lovind un cal pur și simplu îl face confuz și înfricoșător. Acest lucru este contraval de dezvoltare a unui cal dispus.

  • 06 din 07

    Ignorați oricare dintre nevoile sale de bază

    Caii au unele nevoi de bază pentru alimente, apă, adăpost și companie. Ignorați oricare dintre acestea și veți avea un cal nefericit sau nesănătos. Aflați ce Nevoile de bază ale caii sunt și fiți pregătiți să le oferiți pentru fiecare cal pe care îl dețineți.

  • 07 din 07

    Pedepsi comportamentele obișnuite

    Caii nu decid să dezvolte comportamente stereotipice. Ele reacționează numai la presiunile mediului din jurul lor. S-ar putea să fiți iritat că calul tău este țesut sau stâlp de mers pe jos, sau orice alt obicei pe care l-a format. Indiferent ce faceți pentru a pedepsi calul, nu se va schimba sau opri obiceiul. Calul tău nu va putea face legătura între obiceiul lor și reacția ta. Deoarece sunt multe comportamente nedorite cauzate de stres, pedeapsa ar putea contribui la obișnuință. În schimb, aflați cum să vă ocupați de stereotipurile calului dvs. prin învățarea a ceea ce îi determină și luați măsuri pentru a minimiza declanșatoarele.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 7 Lucruri pe care nu ar trebui să le faceți niciodată unui cal