Prevenirea bolțului de încetinire a unui cal care mănâncă prea repede

Caii mănâncă alimente în stabile

Când un cal mănâncă prea repede, se spune că se înclină alimentele. Acest lucru se întâmplă cel mai adesea cu boabe și altele Concentrează-te Deși se poate întâmpla cu fânul. Este o problemă, deoarece caii care îi înșală alimentele sunt mai susceptibile sufoca. Unii cai care șurubul se varsă o mulțime de mâncare din gură, ca să se piardă în pat, unde nu va face calul. Deoarece calul tău nu este mestecat în mod corespunzător, este posibil să nu extragă toată nutriția pe care o poate scoate din furajele sale. Deci, trebuie să vă încetinești calul într-un fel, astfel încât să mesteze mai puțin bucăți mai încet. Hrănirea mai lentă diminuează și șansa de colic.

Slow Slow Hay Eaters

Cea mai ușoară cale de a încetini un eater de fân lacom este cu a Un alimentator lent. Există multe tipuri pe piață și mulți pe care le puteți construi. Aceste alimente lente fac un cal de lucru un pic mai greu pentru a-și obține fânul în bucăți mai mici.

Cereale care hrănesc un bolter

Calul tău poate fi mai lacom dacă este foame, așa că încercați hrănirea fânului Mai întâi, astfel încât stomacul său se simte plin. Unii cai se tem că un alt cal îmi va fura hrana, astfel încât să vă hrănească calul de la alți cai, astfel încât să nu se simtă amenințată. De asemenea, puteți încerca să hrăniți mai multe cantități mult mai mici dacă programul dvs. permite.

Cea mai simplă modalitate de a încetini un eater de cereale lacomi este de a umezi cerealele sau concentrarea până când este o supă groasă. Acest lucru face imposibil ca calul să obțină mari bucăți și ajută la ce calul ajunge în gură glisați în jos gâtul său mai ușor. Există momente când acest lucru nu este practic, cum ar fi în timpul iernii, când hrana poate îngheța înainte ca calul să aibă șansa de a termina.

Unii oameni găsesc că câteva roci mari în partea de jos a binului de alimentare sunt suficiente pentru a încetini un om lacom. Dar unii cai pot fi inteligenți de răsturnarea stâncilor deoparte. Dacă calul tău este suficient de inteligent pentru a ajunge cu ușurință în jurul valorii de roci, încercați să înșurubați bilele dure, cum ar fi cele indestructibile pentru câini sau alte jucării de animale de companie dure, netoxice, non-spintering în partea de jos a casei de alimentare.

Încercați să vă hrăniți dintr-un coș plat, mai degrabă decât o găleată adâncă, astfel încât cerealele sunt răspândite într-o zonă mai largă. Calul nu va putea să-și piardă nasul pentru a obține o bucată mare. Stropirea cerealelor pe podea ar putea avea ca rezultat o mulțime de deșeuri dacă calul îi călcă pe ea și îl împarte în patul de poziție. Și, pe podele de murdărie, hrănirea podelei ar putea însemna că calul dvs. este ingerarea solului, care poate duce la colic de nisip.

Există mai multe produse pe care le puteți cumpăra care vor încetini un eater lacom. Unul numit alimentatorul pre-aerisitor arată ca o cadă de alimentare cu o cutie de brioșă în partea de jos. Calul este forțat să ia mâncarea din depresiuni în partea de jos a căzii și nu se poate obține foarte mult cu fiecare gură. O jucărie de cal ca și nasul-it sau dozatorul uimitor de tratare a pământului vă poate menține calul ocupat, în timp ce dispune încet mâncarea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Prevenirea bolțului de încetinire a unui cal care mănâncă prea repede