Cum să scapi de dantreff dog

Ca și oamenii, câinii pot suferi de mătreaţă, fulgi de culoare albă împrăștiați în toată blană. Dandruff are atât cauze primare, cât și cele secundare. Primar este o trăsătură moștenită care este transmisă genetic. Ca o cauză secundară, mătreața poate fi un simptom al unor paraziți interni sau externi, alergii, tipuri de tulburări endocrine, infecții bacteriene sau drojdii, dietă sau factori de mediu, cum ar fi temperatura.

Este obișnuit și natural ca un câine să aibă niște fulgi albi în blană de cele mai multe ori. Acest lucru poate fi cauzat de schimbarea sezonului, stresului sau schimbării mediului. Începeți să căutați mai multe despre cauze atunci când începe o mare abundență de fulgi albi, mai ales dacă câinele nu a avut niciodată atât de mult înainte.

Este important să luați notă de orice simptome care pot fi asociate cu mătreața câinelui. Verificați frecvent pentru a vedea dacă puiul dvs. are orice iritație sau pete roșii în plus față de mâncărimea constantă sau disconfort. Acestea sunt semne că mătreața ar putea fi cauzată să fie ceva în piele, ca o infecție, deoarece mătreația genetică nu este în mod normal însoțită de mâncărime sau iritare. Un alt semn comun al matretului la câini fiind o cauză secundară este un miros care vine de la pielea sau zona iritată. Determinând ce tip de mătreață este determină pașii necesari pentru a scăpa de ea.

Luând primii pași

Nu toate mătreața la câini este cauzată de o problemă care stă la baza, mai ales când mătreața nu este îngrozitoare, ci mai degrabă ușoară. Există câteva opțiuni la domiciliu care pot fi încercate înainte de vizitarea veterinarului. Acestea nu sunt garantate să funcționeze, dar pot reduce cantitatea de mătreață suficient pentru a determina dacă câinele este bolnav sau dacă este o condiție genetică sau un fenomen aleatoriu.

De asemenea, citiți: 9 moduri de a îmbunătăți pielea câinelui și sănătatea hainei

Cum să scapi de mătrea de câine (primar)

Cum să scapi de mătreață pe câini

1. O dieta echilibrata

Determinați ce alimente sunt cele mai bune pentru câine, asigurându-se că conține toate vitaminele, mineralele și substanțele nutritive esențiale. Făcând alimente la domiciliu nu este o idee rea și există un număr de Rețete de casă Bun pentru pielea câinelui; nu uitați să consultați un medic veterinar sau o nutriționist canin înainte de a crea mese care nu pot oferi câinelui tot ceea ce are nevoie. Luați în considerare, de asemenea, alergiile descoperite anterior, câinele poate avea.

2. Utilizați un umidificator

Aerul uscat poate usca pielea câinelui, crescând cantitatea de mătreață pe care o produc. Dacă este obișnuit să aveți o umiditate scăzută în casă, încercați să adăugați un umidificator pentru a alerga în mod constant. Cea mai bună plasare ar fi aproape de zona de dormit preferată a câinelui sau în camera în care Pooch-ul dvs. petrece cel mai mult timp în timpul zilei.

3. S-au îngrijit în mod regulat

Păstrarea câinelui bine periat și îngrijit poate ajuta la răspândirea uleiurilor naturale pe care le produce pielea lor, precum și Mesajarea pielii Pentru o mai bună distribuție și fluxul sanguin. Aruncarea în câteva spălări suplimentare poate ajuta, murdăria este uneori un factor mare de contribuție la mătreața câinilor, chiar dacă nu necesită spălare cât de frecvent ca oamenii fac.

4. Utilizați șampon de ovăz sau anti-dandruff

Un comutator ușor înlocuiește șamponul normal de câine cu șampon de ovăz sau anti-dandruff. Studii arată și Veterinarii sunt de acord că șamponul de ovăz este de departe cel mai bun pentru pielea câinelui. Sa demonstrat că nu numai că reduceți matreata, ci și confortul și calmează pielea mâncărime a câinelui. Nu încercați să folosiți șampoanele de ladruff, deoarece acest lucru poate face situația mai rău.

5. Suplimente de acid gras omega-3

Când o soluție nu este evidentă sau nu funcționează, încercați să adăugați suplimente în dieta câinelui. Omega-3 acid gras, cel mai bine administrat prin suplimente de ulei de pește, au fost prezentate în studii Pentru a sprijini haina și sănătatea pielii, ceea ce reduce cantitatea de mătreață de pe câine. Consultați întotdeauna un medic veterinar înainte de a adăuga vitamine sau suplimente în dieta câinelui doar pentru a vă asigura.

Tratamentul pentru mătreața secundară la câini

Remediile la domiciliu pentru mătreața câinelui poate ajuta, dar când situația poate fi cauzată de ceva mai profund, ar putea fi mai bine să vizitați veterinarul dvs. Ei pot descoperi ceva care a fost anterior necunoscut și neobservat.

Cauză: Alergii

Una dintre cele mai frecvente cauze ale matretului pe câini este alergii de mediu și dietă. Pentru alergii de mediu, medicamentul poate fi prescris de către veterinar pentru a ajuta la reducerea și eliminarea potențial a reacției. Dacă se crede că este o alergie legată de dietă, încercați să schimbați brandurile alimentare și, dacă acest lucru nu funcționează, încercați să comutați tipurile de alimente. Unii câini sunt mai sensibili la ingredientele alimentare decât altele și pot necesita alimente naturale pentru câini.

Cauză: Infecția cutanată

Infecții în piele, de exemplu drojdie sau infecții bacteriene, pot provoca mătreață. Mai ales când există prezența Staph. Acestea nu sunt infecții pe care câinii o iau din locuri aleatorii; Ei au deja mici porțiuni ale acestora în pielea lor. Când pielea este iritată de un alergen, poate determina pielea să devină inflamată și infectată, provocând mătreața.

Odată ce a fost identificat în mod corespunzător, un Vet poate prescrie antiseptice topice sau medicamente orale. Tratamentul va depinde de severitatea infecției.

Cauză: Boala mediată de imunitate

Acestea sunt condiții care afectează glandele în piele. O condiție este o reacție în sistemul imunitar care provoacă inflamație care distruge glandele de ulei în piele. Soluția este simplă: înlocuiți uleiurile lipsă în piele. În mod normal, pentru a face acest lucru VET va prescrie medicamente topice sau medicamente orale pentru a reduce inflamația.

Cauză: Tulburări endocrine

Boli cum ar fi hipotiroidismul sau Boala lui Cushing pot fi cauzele subiacente ale matretului câinelui. Una dintre cele mai frecvente cauze este hipotiroidismul cu boala lui Cushing fiind mult mai rar. Se poate întâmpla și ar trebui să fie examinată atunci când tratamentele de bază nu ajută.

Sfaturi despre cum să scapi de Dantreff DogPentru hipotiroidism, tratamentul constă în preluarea medicamentelor (suplimente) pentru a înlocui hormonul tiroidian epuizat. Pentru Cushing`s, VET va încerca cel mai probabil să reducă cantitatea de cortizol sau steroizi pe care câinele produce.

Este o preocupare?

Nu există rase speciale care sunt predispuse să aibă mătreață. Orice câine poate dezvolta mătrea în timp, indiferent de rasa de câine. Unele rase sunt predispuse la condiții de piele care pot avea matrea ca simptom, cum ar fi retrieverii de aur sau buldogii americani. În timp ce poate fi nerecuventabil să vezi matreata pe aceste rase, este un semnal că altceva poate fi în neregulă cu pielea.

Citiți următorul: Cum se utilizează ulei de cocos pentru problemele cutanate pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să scapi de dantreff dog