Pot câinii să mănânce fulgi de ovăz?

Ovăz, banane și câine de ovăz tratează pe masă lângă labele albe

Există multe de iubit despre fulgi de ovăz. Mic dejun populaj popular este fabricat din boabe de ovăz și pot fi găsite într-o serie de soiuri, inclusiv măcinate, laminate și oțel tăiate. Sănătate, oferă un impuls nutritiv pentru orice dietă, cu un conținut ridicat de proteine ​​și o doză mare de fibre dietetice. Ovăzul de ovăz conține, de asemenea, o mulțime de vitamina A, precum și fierul, calciul, vitamina B-6 și magneziu. Că este delicios este doar un beneficiu suplimentar

Desigur, s-ar putea să fi știut deja că ovazul este o alegere bună ca parte a unei diete bine echilibrate. Dar este de ovăz bun pentru câini? Să explorăm.

Beneficiile de ovăz pentru câini

Toate lucrurile care fac de ovăz bun pentru oameni, de asemenea, o face bine pentru câini - cu câteva avertismente.

Un motiv pentru care ovazul este o opțiune sănătoasă pentru câini este că este relativ bland pe cont propriu. Ovăz gătită doar cu apă - și fără lapte suplimentar, zahăr sau alte vârfuri bogate de ovăzOferiți puii o gustare sănătoasă sau topper de masă care oferă toate vitaminele și substanțele nutritive menționate mai sus fără aditivi pe care trebuie să vă faceți griji.

De asemenea, poate fi o modalitate bună de a furi mai multă apă în dieta câinelui dvs., în special dacă adăugați apă caldă (nu fierbinte) la fulgi de ovăz după ce a gătit.

Avertizare

Din cauza conținutului ridicat de fibre de ovăz, este adesea recomandat ca o modalitate de a se strecura un pic de fibră suplimentară în dieta câinilor care suferă de probleme gastrointestinale sau intestinale, deși Dacă câinele dvs. are un stomac sensibil, Cel mai bine este să verificați cu veterinarul înainte de a adăuga alimente "umane" în castron.

Cum să vă hrăniți câinele de ovăz

Secretul de a vă asigura că ovazul este o gustare sănătoasă pentru câinele dvs. este să vă asigurați că alegeți soiul drept și că îl gătiți corect. Urmați aceste orientări pentru a evita orice probleme:

  • gateste-o. Gătiți ovazul de ovăz înainte de a le oferi câinelui dvs. în loc să le hrănească ovăzul prime.
  • Granulele întregi sunt mai bune. Serviți numai câinele dvs. de ovăz din ovăzul de cereale integrale. Granulele prelucrate oferă beneficii mai puține pentru sănătate și pot supăra stomacul câinelui.
  • Stick la elementele de bază. Dacă serviți fulgi de ovăz preambalat, verificați mai întâi lista ingredientelor. Unele soiuri de ovăz preambalate conțin zahăr adăugat sau alte arome.
  • Păstrați porțiunile mici. Plain de ovăz gătit conține aproximativ 150 de calorii pe ceașcă. În timp ce acest lucru nu s-ar putea să sune foarte mult, țineți minte că Câinii necesită mai puține calorii decât noi (Un câine de 25 de lire, de exemplu, ar trebui să mănânce doar aproximativ 550 de calorii pe zi pentru a-și menține greutatea). Atunci când vine vorba de hrănirea câinilor dvs. de ovăz, o lingură sau două este de obicei mai mult decât suficientă.
  • Nu o folosiți ca o înlocuire a mesei. Chiar dacă fulgiul de ovăz are o mulțime de beneficii bune pentru câini, încă lipsește multe dintre substanțele nutritive necesare pentru a bine rotunjite dieta canine. Utilizați-l ca o gustare sau o masă topper-în loc de o masă în sine - pentru a vă asigura că puiul dvs. încă primește ceea ce are nevoie.
Evitați hrănirea acestor oameni alimente la câinele dvs

Ce puteți adăuga la fulgiul de ovăz al câinelui

În timp ce lucrurile precum zahărul brun și siropul de arțar sunt în afara, există încă o mulțime de extras Puteți pune în fulgi de ovăz pentru a face mai interesant.

  • Unt de arahide: Majoritatea câinilor iubesc deja untul de arahide, și o linguriță sau un astfel de soi natural, fără zahăr, face un plus de ovăz de ovăz al câinelui.
  • Fructe: Tăiați niște fructe prietenoase câinelui în bucăți de mușcătură și amestecați-o înăuntru. Unele opțiuni bune includ banane, căpșuni, afine sau mere.
  • Pureted Pumpkin: Face fulgi de ovăz și mai fibră de fibră prin agitare într-un pic de dovleac curat. Doar asigurați-vă că este un dovleac pur și nu umplerea plăcilor de dovleac.
  • Scorţişoară: Scorțișoară este un antiinflamator natural și, de asemenea, o modalitate excelentă de a adăuga mai multă aromă fără a adăuga calorii (plus câinii iubesc!).
  • Iaurt simplu: Iaurtul simplu grec sau standard este un plus delicios la fulgi de ovăz și va aduce într-un alt impuls de calciu și vitamine. Evitați iaurtul aromatizat, totuși, care au adesea un conținut foarte ridicat de zahăr.
  • Seminte de floarea soarelui: Semințele de floarea-soarelui nesalterate sunt un antioxidant puternic și excelent pentru câini. Presărați câteva kerneluri deasupra fulgiului de ovăz al câinelui, dar nu le lăsați să obțină nici o coajă neagră.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot câinii să mănânce fulgi de ovăz?