7 Lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra și de a instala o ușă de câine

Top 7 lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra și de a instala o ușă de câine

Fie că aveți un pui extrem Activ sau cel care iubește să bea o mulțime de apă și are nevoie de pauze frecvente de baie, ideea unei uși de câine începe să sune destul de atrăgătoare atunci când luați în considerare beneficiile. Proprietarii de animale de companie care lucrează la schimbarea de noapte sau orele neregulate, sau pur și simplu nu pot fi deranjate de a lăsa un câine în și în afara tot timpul, ar putea dori să-și dea animalele de companie o șansă de a ieși afară pe propriul lor program.

Pe lista de bunuri de câine, ar putea fi necesar să luați în considerare obținerea pentru pooch, o ușă de câine este rareori în partea de sus, dar oferă o mulțime de beneficii și are multe avantaje. Cu toate acestea, trebuie să vă uitați și la Contra de a instala o ușă de câine În casa dvs. și luați în considerare câteva alte aspecte ale acestei abordări înainte de a cumpăra unul.

De asemenea, vedeți: Cele mai bune 40 de uși de câine pentru pereți și uși

1. Intruși și hoți

În timp ce este puțin probabil ca cineva să vă poată intra în casa dvs. printr-o ușă de câine, problema mai mare este că animalul dvs. de companie care merge mai departe și de a fi furat.

Este minunat să știți că puteți merge la serviciu fără să vină acasă la o mizerie sau să vă faceți griji că puii voștri țin de vezica urinară prea lungă. Câinii mici sunt cunoscuți că au nevoie de pauze frecvente și, din păcate, sunt și cele mai ușoare fura. Cu toate acestea, rasele mici nu sunt singurii care au terminat lipsa.

Pentru a combate această problemă după ce instalați o ușă PET, luați în considerare obținerea unui sistem de supraveghere doar pentru a vă asigura că, dacă se întâmplă ceva, aveți dovezi pentru a le oferi autorităților. În plus față de prowlelele umane, cei care trăiesc în state, cum ar fi Florida, unde reptile mari se târăsc în piscinele oamenilor și casele în timpul anotimpurilor pot dori să reconsidere o ușă de câine.

Săpat că câinii artistului de evacuare pot fugi

2. Săpat că câinii artistului de evacuare pot fugi

Uneori, ușile de câine nu sunt o idee atât de mare, mai ales când aveți un puști care este un apt Escape Artist și iubește să sapă sub garduri. Din fericire, există uși de câine disponibile care conțin o piesă de plastic sau metal care funcționează ca o barieră. Atâta timp cât este închis, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la puii tăi care pleacă prin cartier.

Amintiți-vă, caninele noastre sunt mult mai deștept decât au lăsat uneori. Vă urmăresc deschid și închideți o ușă de companie de zi cu zi și, în cele din urmă, ei foarte bine pot să-și dea seama cum să facă singuri. Deci, dacă aveți un alergător definitiv și sunteți îngrijorat că puiul ar putea scăpa, păstrați o blocare pe ușa câinelui și vă antrenați poochia Cum să opriți săparea.

3. Dacă locuiți sub nivelul mării, luați în considerare infiltrațiile de apă

A trăi în zonă precum Houston, Texas sau multe orașe din Louisiana ar putea pune un amortizor pe speranțele dvs. pentru o ușă de câine. Aceste regiuni sunt cunoscute a fi cald, umed și mlaștini, care sunt aproape întotdeauna însoțite de inundații anuale.

Chiar dacă nu se inundă, trăiește sub nivelul mării înseamnă că apelul greu de ploaie umple strada destul de repede. Proprietarii de animale de companie care locuiesc în regiunile în care apa se ridică în mod regulat prin sezonul uraganului de vară sau de toamnă ar trebui să aibă ușa de câine construită în sus, de preferință deasupra unei punți sau undeva că umiditatea nu se va scurge prin margini.

Câinele dvs. va urmări probabil mai multă murdărie

4. Câinele dvs. va urmări probabil mai multă murdărie

Deoarece probabil că vor fi în roaming în și liber, atâta timp cât părăsiți ușa caninei accesibilă, traficul aduce un pic mai mult praf și murdărie, mai ales în timpul iernii. Nu este cel mai mare con și Există modalități Pentru a aborda această problemă. Cel puțin, luați în considerare adăugarea de covorașe în interior și în exteriorul intrarea în ușă.

Un alt sfat mic ar fi să investească într-un ieftin Câine de câine, sau chiar mai bine - o covoare de pisică. Sună prost, dar sunt construiți pentru a ține murdăria și orice altceva intră pe labele câinelui tău și sunt mult mai bune la acest lucru decât cu doormitele obișnuite. Dacă covorul dvs. începe să privească foarte murdar, pur și simplu scoateți-l afară și scuturați-l în iarbă sau dați-i o spălare rapidă.

Unele animale de companie ar putea aduce

5. Unele animale de companie ar putea aduce "cadouri"

Doar pentru că este conceput pentru câini, asta nu înseamnă că alte animale din gospodăria dvs. nu vor învăța cum să folosească ușa. Pisicile sunt prădători născuți naturali și vor găsi căi în jurul unor lucruri ca o ușă când sunt pe o misiune de vânătoare. Dacă ai o pisică care îi place să rozească, este înțelept să-i pui un clopot pe ele, ca să știi unde sunt, deși încă nu va rezolva toate problemele tale.

Aceasta ar putea fi o problemă cu câțiva câini, dar felinează în special să vă aducă cadouri din exterior. Pradă mică, cum ar fi păsările și veverițele, sunt sigur că vor cădea victimă la ghearele ascuțite și moarte ale pisicilor tale. Următorul lucru pe care îl cunoașteți, căpușesc corpurile moarte sub canapea, în bucătărie, sub perna de pat, și oriunde altcineva știu că o veți găsi în cele din urmă.

Când vine vorba de câini, cu excepția cazului în care dvs. este unică pentru numeroasele calități compactorului de gunoi pe care majoritatea canininei le au, nu ar fi o surpriză dacă pooch-ul vostru a decis să se hrănească pe niște cadavre delicioase, libere, situate în jur. În caz contrar, FIDO ar putea aduce propriile lor și # 8221; de la cele mai apropiate cutii de gunoi, ceva consideră fie alimente, fie o jucărie foarte mirositoare.

6. Copiii dvs. ar putea dori să o folosească și pe ea

Vorbind despre ceilalți folosind ușa câinilor dvs., cei mici, cei mai puțini vor fi curioși în ceea ce privește cel mai bun mod special al prietenului lor de a ieși afară. Sugarii și copiii mici nu ar trebui să aibă acces la ușa câinelui datorită diferitelor prezentări pe care le prezintă.

Copiii mici care sunt suficient de bătrâni pentru a vorbi și înțelege ar trebui să fie introdus la această nouă metodă interesantă, dacă numai pentru ai ajuta să înțeleagă că este doar pentru Fido, și că pot obține "Ouchi" și "Boucoos" dacă încearcă să se târască prin ea.

Oricând copii și animale de companie împărtășesc o casă, este mai bine să le familiarizați cu modul în care lucrurile funcționează. Copiii care încearcă să se joace cu câinele lor prin ușă ar putea fi accidental mușcați sau au pășit. Aceasta este o nouă situație pentru toată lumea, puștiul tău și tot încă nevoie de timp pentru a vă obișnui cu regulile.

Cum se măsoară pentru o ușă de câine

7. Asigurați-vă că animalul dvs. de companie se poate potrivi de o ușă de câine

Se blochează în ceva nu este un sentiment distractiv, dar este mai puțin distractiv când nimeni nu este acasă să vă ajute să ieșiți din legătura literală. Înainte de a începe chiar procesul de instalare a unei uși de companie, măsurați lățimea pieptului câinelui de la umăr la umăr; Aceasta este cea mai largă parte a corpului lor. De asemenea, va trebui să măsurați înălțimea lor, astfel încât să o poată face fără să se îndoaie sau să se deplaseze ciudate.

În ansamblu, o ușă de câine poate fi extrem de benefică atât pentru câini, cât și pentru proprietarii lor. Există o anumită contra pentru a lua în considerare, dar cu condiția să fiți conștienți și pregătiți pentru ei, lucrurile sunt cel mai probabil să meargă fără probleme.

Cele de mai sus sunt doar câteva povești de avertizare pentru a se asigura că toată lumea din gospodăria dvs. este pregătită și că puștiul dvs. poate face în siguranță tranziția și că nimeni nu ar avea nici o surpriză neașteptată. Câinele dvs. ar putea să nu vrea să-l folosească imediat, dar după o săptămână sau două ar trebui să înceapă să se simtă mai confortabil cu ușa lor personală.

Citiți următorul: Cum să măsoară pentru o ușă de câine și să alegeți unul potrivit

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra și de a instala o ușă de câine