Semnează un crab de pustnic se pregătește să meargă

Pustnic crab

Crabul tău de pustnic va începe probabil să acționeze și să arate un pic diferit chiar înainte de a mătură. Fiți pregătiți pentru acoperirea ca niște crabi de pustici vă pot surprinde când vă așteptați cel mai puțin. Păstrați un ochi apropiat pentru semnele de mai jos, astfel încât să puteți sprijini crabul de pustie în acest timp stresant. Odată ce aceste semne se manifestă, ia în considerare izolarea crabului pustnic de ceilalți crabi.

Întregul proces de molid constă din mai multe etape: pregătindu-se pentru molug, vărsând exoscheletul, întărirea exoscheletului și o perioadă de recuperare. Vărsarea nu durează prea mult, dar etapele care continuă și urmează vărsarea durează adesea ceva timp pentru a finaliza. Un crab se va îngropa atunci când începe să înceapă și este cel mai bine să lase un crab de pustnic singur și să lase natura să-și ia cursul. Verificați-le ocazional, privindu-le în ele, dar nu le ridica așa cum puteți provoca daune.

Semnează că crabul de pustnic se pregătește să meargă

  • Un crab sănătos care se aplecă brusc mai mult decât de obicei este un semn că se apropie molirea. Cu toate acestea, mai întâi verificați termometrul și ecartamentul de umiditate. Dacă un rezervor este prea cald, rece sau uscat, crabul tău ar putea încerca să săpa un habitat nou sub nisip pentru a scăpa de condițiile nedorite.
  • Mănâncă și bea mai mult decât de obicei pentru un pic înainte de Molt ar putea fi un indicator ca crabi de pustnicie în primul rând, depozitați o mulțime de grăsimi și apă și chei ca nebun. Cu toate acestea, toate aceste supraalimentare are loc de obicei pe timp de noapte când dormi, astfel încât probabil că nu o veți vedea. Un crab va stoca, de obicei, grăsimi suplimentare și apă într-un mic "bubble" negru pe partea stângă a stomacului sub cea de-a cincea pereche de picioare, deși acest lucru nu este întotdeauna cazul. Acest sac de molt stochează apă pentru a ajuta la ruperea exoscheletului atunci când se mișcă. În ultimele zile înainte de a începe un molt, crabul dvs. poate înceta să mănânce.
  • Letargie și scăderea nivelurilor de activitate, deși poate părea, de asemenea, neliniștită (săpat în mod repetat, schimbarea cochilii.)
  • Antenele persistente și mai puțină activitate de antene.
  • Corpul de culoare aliară în timp ce vârfurile picioarelor și ghearele pot deveni alb-ish.
  • Petrec mai mult timp în jurul apei.
  • Crabi care sunt lipsesc membrele începeți să vă regenerați membrele începând să crească un "membru al gelului" (un bud gelatinos care în cele din urmă crește într-un limbaj regenerat) chiar înainte de un molt. Limba lipsă va arăta ca o creștere mică, clară, clară, care este membrala înconjurată de o teacă de chitină clară. Deoarece abordări de timp plimbă, membrul gelului de crab se va extinde și va deveni mai definit.
  • Picioarele și ghearele pot părea droopie sau slabe.
  • Tulpinile de ochi se pot confrunta unul de celălalt într-o formă "V", mai degrabă decât să fie paralelă. Ele pot părea, de asemenea, tulbure, albe-ish și plictisitoare, ca o cataractă a omului.
Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Hermit Crab CareChicago Exotics Hospital, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Semnează un crab de pustnic se pregătește să meargă