Revizuire: difuzorul de calmare a câinilor thunderesează și spray

Anxietatea caninei este o problemă comună. Ar putea fi cauzată de multe variabile diferite de frică și de stres la o schimbare a mediului. Thundershirt este unul dintre cele mai populare și cunoscute produse calme de pe piață. Acum, aceeași companie a creat Thunderease, o formulă de feromoni fără droguri, concepută pentru a ajuta la calm câini anxioși.

ThundereaseRemediile de calmare excesive, cum ar fi tundereaza sunt proiectate pentru câinii cu anxietate ușoară până la moderată. Dacă câinele dvs. are anxietate și stres severă, este mai bine să vă consultați medicul veterinar înainte de a încerca să tratați problema. Există terapii și medicamente pe bază de prescripție medicală disponibile pentru a ajuta la calm câini anxioși, dar acestea sunt recomandate numai în cazuri extreme.

Studii a aratat Această anxietate la câini este o problemă reală și se poate manifesta în multe moduri diferite. Simptomele ar putea fi subtile, cum ar fi gâfâind sau pacing. Ele ar putea fi, de asemenea, mai severe, cum ar fi lătratul sau agresiunea excesivă.

Thundereaza difuzor oferă o modalitate simplă de a ajuta câinii calzi, care este complet fără droguri și toate naturale. Lucrează de fapt? Produsul oferă o valoare bună pentru bani? Vă dau toate detaliile în această revizuire extinsă.

Thunderează Difuzor de calmare a câinilor și revizuirea prin pulverizare

ThundereaseThunderează Sprayul de calmare a câinilor vine în două forme - o sticlă mică de pulverizare și un difuzor electronic plug-in. Sprayul este realizat dintr-o formulă de feromoni fără droguri, care este sigură pentru câinii de la fiecare vârstă.

Formula de feromon este concepută pentru a imita feromonii naturali eliberați de un câine de mamă care alăptează. Acesta este de obicei primul lucru pe care un tânăr mirosește și sunt liniștiți de acest miros de la mama lor.

Thundereaza a fost testată și dovedită din punct de vedere clinic a fi de 90% eficientă.

Un difuzor acoperă o suprafață de 700 de metri pătrați. Sa demonstrat că ajută la:

  • ThundereaseAversiunea de zgomot
  • aducând acasă un animal nou
  • Mutarea la o nouă casă
  • Anxietate de călătorie
  • Barking neplăcut
  • anxietate de separare

Este greu să demonstrezi eficacitatea acestui produs într-o recenzie video. Dar, pot garanta faptul că Thundereaza a fost eficientă pentru aversiunea de zgomot a lui Labrador.

Laboratorul nostru, Saddie, este speriat de zgomote puternice, cum ar fi Thunder și Shots Shots. Trăim într-o parte rurală din Maine, iar focurile de arme sunt adesea auzite în diferite momente ale anului când sezonul de vânătoare este în plină desfășurare. Soțul meu și câțiva dintre vecinii noștri se bucură, de asemenea, de țintă practicând cu armele lor.

Saddie Saddie se ascunde în canisa ei când aude focurile de arme și scutură ca o frunză în timpul furtunilor. Eu păstrez difuzorul thundereazei conectat tot timpul pentru a ajuta cu orice zgomote neașteptate, și eu folosesc și spray-ul înainte de o furtună.

Saddie se obișnuia și se agită. Ea încă se trezește ușor, dar nu mai este pantă.

Difuzorul și spray-ul Thundereseazei nu își ușurează anxietatea 100%, dar o reduc cu aproximativ 80%!

Pentru a primi cele mai bune rezultate, trebuie să utilizați acest pulverizator de feromoni timp de 30 de zile consecutive. Acesta este un alt motiv pentru care las difuzorul conectat în tot timpul. Din păcate, deoarece lichidul trebuie să se evapore pentru a se dispersa în aer, dispozitivul plug-in devine fierbinte. Din acest motiv, Compania recomandă să înlocuiți dispozitivul la fiecare 6 luni.

Un alt lucru important de remarcat este că tundereaza nu este potrivită pentru a ajuta câinii cu probleme de agresiune sau hiperactivitate. Aceste aspecte sunt mult mai grave decât anxietatea ușoară până la moderată și trebuie să fie tratate de un antrenor de câini și / sau un specialist de comportament canin.

ThundereaseKitul Diffuser Thundereazei vine cu plug-in-ul difuzorului și o alimentare de 60 de zile de lichid de feromoni. În prezent se vinde pe Amazon pentru $ 29.95. De asemenea, puteți obține un kit cu o ofertă de 30 de zile pentru 21 de dolari.95 sau un kit cu o aprovizionare de 90 de zile pentru $ 39.95. Rețineți că trebuie să înlocuiți difuzorul la fiecare 6 luni.

De asemenea, puteți cumpăra un pachet de reîncărcare de 30 de zile pentru 18 dolari.98, un pachet de reîncărcare de 60 de zile pentru 24 de dolari.95 sau o aprovizionare de 180 de zile pentru $ 59.95. Acest lucru poate părea scump, dar este mult mai ieftin decât remediile de prescripție medicală.

De asemenea, puteți cumpăra thunderesează într-o sticlă de pulverizare convenabilă de 60 ml pentru $ 19.95. Aceasta este o opțiune mai bună pentru câinii cu anxietate de călătorie. De asemenea, vine la îndemână pentru a reduce anxietatea în timpul vizitelor VET sau în timp ce vă îmbarcă animalul de companie. Doar rețineți că feromonii trebuie să fie utilizați timp de 30 de zile pentru a fi cel mai eficient, deci veți avea nevoie să o pulverizați zilnic sau să investiți și într-un difuzor.

Citiți următorul: 10 moduri pe bază de știință pentru a ușura anxietatea la câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: difuzorul de calmare a câinilor thunderesează și spray