Terapia de masaj ajută câinii din connecticut

Terapia de masaj Ajutând câinii din Connecticut

Terapia de masaj a arătat avantaje mari în domeniul sănătății umane, iar acum descoperim același lucru este valabil și pentru animale. Un terapeut de masaj local din Colchester, Connecticut sa comercializat recent în cariera sa ca inginer electric pentru a mai bine viețile caninilor din comunitatea sa.

Masajul animalelor este atingerea deliberată și concentrată care oferă o presiune, intenție și o direcție specifică mușchilor corpului. Manipularea pielii și a mușchilor promovează multe efecte neurologice, fiziologice și psihologice pozitive în corpul animalului și susține atât wellness fizic, cât și emoțional.

David Shoup, proprietar și terapeut de masaj la Tucker`s Touch, și-a câștigat certificarea printr-un program de 200 de ore de 200 de ore. Acum își operează afacerea de terapie de masaj canin din casa lui. El și-a numit afacerea după retrieverul său de aur târziu, care a experimentat dureri musculare și dureri după drumeții lungi.

LEGATE DE: Cum scările câinilor pot ajuta un câine cu artrită

Tehnica lui Shoup se bazează pe metoda masajului suedez și a fost reglabilă pentru a se potrivi anatomiei unui câine. Beneficiile terapiei sale de masaj includ reducerea durerii musculare, promovarea relaxării, îmbunătățirea gamei de mișcare a câinelui și poate chiar bine pentru pielea și haina lor.

Terapia de masaj Ajutând câinii din Connecticut

Terapia de masaj canin poate fi deosebit de benefică pentru câinii care se recuperează de la un prejudiciu sau suferă de dezechilibrul mușchiului și al țesutului moale. Durerea de la rigiditatea musculară și artrită poate fi, de asemenea, redusă prin masaj.

În mod similar, masajul poate ajuta câini care suferă de anxietate severă. Relaxarea care este furnizată, precum și accentul pe legătura cu oamenii pot ajuta câinii să depășească unele dintre problemele lor de anxietate. De asemenea, la fel ca sportivii umani de top, masajul poate ajuta câinii care concurează și să funcționeze pentru a-și menține nivelul de performanță ridicat.

LEGATE DE: 14 sfaturi despre cum să trăiți la un buget cu câini

Shoup spune că câinii săi de afaceri cu un scop. Nu numai că este vorba de un tratament pentru câinele dvs. că nu au nevoie de adevărat. Terapia de masaj are atât de multe beneficii excelente și este, de asemenea, relaxantă și întineritoare pentru câine în același timp.

Chiar acum Shoup spune că mulți proprietari de animale de companie nu știu prea multe despre Beneficiile terapiei de masaj pentru câini, Dar el crede că toate efectele pozitive vor începe să obțină mai multă atenție și acceptarea terapiei va crește pe măsură ce oamenii încep să înțeleagă despre ce este vorba.

El promovează afacerea prin demonstrații la magazinele locale de animale de companie, unde educă proprietarii de animale de companie cu privire la beneficiile masajului de companie și oferă, de asemenea, masaje gratuite de 15 minute către proprietarii care își aduc câinii cu ei. El predă, de asemenea, cursuri pentru proprietarii care sunt interesați să-și masoare propriii câini.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Terapia de masaj ajută câinii din connecticut