Clomicalm® pentru câini

Beagle caută o fereastră

Anxietate de separare este o problemă serioasă care afectează mulți câini. Acest tip de anxietate poate fi gestionat folosind terapie multi-modală, care poate consta din medicamente precum ClomalicM®. Știind dacă clomicalm® poate fi o opțiune pentru câinele dvs., cum funcționează acest medicament și ce efecte secundare potențiale pe care le vedeți este de ajutor dacă câinele dvs. se confruntă cu anxietatea de separare.

Ce face clomicalm®?

Clomicalm® este numele de marcă pentru un medicament numit clorhidrat de clomipramină. La om, acest medicament este marcat ca Anafranil ™ și este cunoscut ca un antidepresiv triciclic. Se află în clasa dibenzazepină a medicamentelor și lucrează prin creșterea serotoninei în creier prin legarea la receptorul de absorbție a serotoninei. Acest lucru ajută la crearea fericirii sau a emoțiilor pozitive globale la câini și le poate ajuta pe cei care elimină excesiv, să elimine în mod necorespunzător casa, să prezinte comportamente distructive sau să aibă alte simptome de anxietate de separare.

ClomalicM® va fi utilizat ca parte a unui plan de tratament multi-modal pentru anxietatea de separare care include modificări comportamentale, cum ar fi instruirea, feromonii, suplimentele și soluțiile calme de calmare Thundershirrt®. Acesta vine ca o tabletă orală într-o rezistență 5, 20, 40 sau 80 mg pentru a doza în mod corespunzător câini de dimensiuni diferite și este cel mai bine absorbit când este dat cu alimente. Este un medicament pe bază de prescripție medicală, astfel încât acesta trebuie să fie prescris de un medic veterinar.

Ce este anxietatea de separare la câini?

Anxietatea de separare are loc la câini atunci când sunt separați de proprietarii lor. Anxietate, frică și stres apare din cauza acestei separări și rezultatul este adesea distructiv sau enervant. Mestecând pe ramele ușilor, distrugerea mobilierului, urinare sau defectarea în casă, iar latrarea excesivă sunt semne comune de anxietate de separare. Poate avea grade diferite de severitate și poate fi dificil de gestionat, dar cu persistență și abordări de management comportamental adecvate pe care le poate fi tratată.

Efectele secundare ale ClomicalM® la câini

ClomicalM® a raportat efecte secundare care includ cel mai frecvent vărsături, letargie și diaree cu vărsături care apar în 20% dintre câinii care l-au primit în studiul de siguranță al produsului. Mai puțin frecvent, a fost raportată o scădere a apetitului, o creștere a aportului de apă, a nivelului enzimelor hepatice crescute și a bolii hepatobiliare. În cazuri rare, comportamentul de creștere, Convulsii, gura uscată, tremor, constipație, o creștere a urinării, o schimbare a dimensiunii unui elev în ochi și a fost raportată o creștere a temperaturii corpului. În cazul unei supradozaje, convulsii, potopare, pot apărea probleme de bătăi cardiace și vocalizări.

Considerații înainte de a utiliza ClomicalM® pentru câini

Clomicalm® nu este recomandat pentru câinii care au probleme de agresiune cunoscute sau cele care au o sensibilitate la alte medicamente antidepresive triciclice, cum ar fi amitripilina. Testele de diagnosticare trebuie efectuate pentru a exclude bolile subiacente înainte de a începe clomicalm® și nu trebuie utilizat în creșterea câinilor de sex masculin, deoarece se poate micșora testiculele dacă sunt administrate la doze mari. Clomicalm® nu trebuie, de asemenea, să fie administrat câinilor înainte de a avea cel puțin șase luni.

Câini care au o istorie sau convulsii, boli de inimă, presiune crescută a ochilor, glaucom, probleme de retenție urinară, motilitatea gastrointestinală scăzută și boala hepatică nu sunt recomandate pentru a lua clomicalm®. Câinii femele însărcinate și care alăptează nu au fost studiate pentru siguranța clomicalm®. În cele din urmă, dacă un câine ia anticholinergen, simpatomimetic, CNS-Active, MOOI inhibarea sau convulsarea pragului de scădere a pragului, ClomalicM® nu este adesea recomandat să fie dat.

Alte terapii pentru anxietatea de separare la câini

Anxietatea de separare necesită adesea mai mult decât un medicament ca ClomalicM®. De exemplu, tehnicile de instruire sunt adesea necesare alături de clomicalm® pentru a ajuta un câine cu anxietate de separare pentru ao ajuta să afle că este în regulă dacă proprietarul său părăsește casa. Formatorii trebuie adesea să viziteze casa pentru a vedea exact ceea ce se întâmplă atunci când câinele dvs. experimentează anxietatea de separare și poate ajuta apoi să formuleze un plan pentru a vă desensibil câinele la plecarea dvs. la plecarea dvs. Dietele de calmare și suplimentele care conțin ingrediente care pot reduce anxietatea și stresul sunt adesea folosite ca parte a unui plan de tratament multi-modal pentru anxietatea de separare. În plus, feromonii pot fi pulverizați sau difuzați într-o casă pentru a ajuta la producerea unei senzații de calmare și a presiunii de presiune, cum ar fi thundershirt® să fie purtate pentru a crește sentimentele de securitate ale câinelui.

Dacă câinele dvs. se confruntă cu simptome de anxietate de separare, discutați cu medicul veterinar pentru a vedea ce opțiuni pot funcționa cel mai bine pentru aceasta. Anxietatea de separare poate fi un comportament dificil de gestionat, dar, din fericire, există modalități pe care le puteți trata.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Clomicalm® pentru câini