Câini și focuri de artificii: ce proprietarii pot face acest lucru, câinii nu vor fugi

Numărul de câini care fug de acasă din cauza fricii de focuri de artificii de obicei spike în jurul sărbătorilor care permit focuri de artificii în oraș, cum ar fi 4 iulie.

Sărbătorile când oamenii trag focuri de artificii sunt cele mai stresante pentru câini și, din păcate, sunete puternice și luminile luminoase de la focurile de artificii de declanșare a câinilor de declanșare pentru a fugi. Câțiva câini, totuși, par a fi bine cu acest lucru, mai ales dacă s-au obișnuit cu mirosul de praf de pușcă sau au plecat cu proprietarii lor mai mult decât o dată.

Cu toate acestea, dacă câinele dvs. este sensibil la atracțiile și sunetele, experții sfătuiesc că este cel mai bine să fie pregătit. În afară de zgomotul și luminile, câinii ar putea fi confuzi și supărați de întâlniri. Deci, ce pot face proprietarii, astfel încât câinii lor nu vor fugi în timpul focurilor de artificii și festivități?

1. Aveți grijă de semnele de avertizare

Câinii arată semne de frică prin stimularea neliniștită și va dori probabil să rămână aproape de proprietarii lor tot timpul. Ei puteau, de asemenea, să se agită sau să tremure, să înceapă să se pantalizeze puternic sau să saliveze.

Unii câini, totuși, ar putea demonstra comportamente distructive, cum ar fi zgârierea, gnawingul sau mestecarea pe mobilier sau lucrurile oamenilor lor. Unii își arată nervozitatea prin lins. Alți câini, pe de altă parte, ar putea să-și piardă controlul asupra mișcărilor vezicii urinare sau a intestinului.

2. Creați un spațiu sigur

Cum să ajuți un câine să se ocupe de focuri de artificiiCâinii au nevoie de un spațiu sigur când se simt speriat, așa că luați în considerare să le așezați înainte de începerea focurilor de artificii. Umpleți cutia cu o mulțime de jucării și puneți păturile și pernele preferate. Dacă este posibil, acoperiți cutia, astfel încât să se simtă mai siguri.

Dacă nu aveți o cutie, totuși, puteți pune câinele într-o parte familiară a casei. Asigurați-vă că ușile și ferestrele sunt blocate corespunzător, astfel încât nu există nici o șansă de a scăpa.

Dacă trebuie să fiți departe pentru sărbătorile, faceți aranjamente pentru ca câinele să rămână cu un prieten sau să le rezervați într-o zi de zi cu canisa sau o zi de zi Doggie. Dacă este posibil, adu-ți câinele în aceste locuri de mai multe ori înainte de a trebui să pleci astfel încât să se obișnuiască cu mediul.

LEGATE DE: V-ați oferi câinelui o rețetă pentru a ajuta la sensibilitatea la zgomot?

3. Actualizați ID-ul câinelui sau microcipul

Acum este cel mai bun moment pentru a vă actualiza identificarea câinelui. Indiferent dacă poartă un guler de câine sau au microcipuri încorporate, trebuie să îl actualizați cu numărul dvs. de telefon mobil curent și orice detalii relevante care ar putea fi de ajutor în cazul în care se pierd.

4. Anvelopați-le afară

Cu excepția cazului în care orașul dvs. va folosi Focuri de artificii fără zgomot, este mai bine să vă pregătiți bine în avans. Ore înainte de începerea festivităților, aduceți câinele în parc sau luați-le pentru o plimbare. Distribuirea energiei lor nu le va păstra la margine odată ce festivitățile încep. Ar putea, de asemenea, să-i ajute să doarmă mai bine în acea noapte dacă au fost obosiți să joace și să meargă toată ziua.

5. Utilizați un thunderthirt

Thundershirt pentru câiniÎn ultimul timp, tunele au devenit o necesitate pentru proprietarii de câini. Acestea au fost inventate pentru a ajuta câinii să facă mai bine în timpul furtunilor, dar are aceleași efecte pentru focuri de artificii. Există un număr de alte, mai ieftine, veste de anxietate Pentru câini, dar Thundershirt este liderul în zonă.

Thundershirts sunt veste de câine spandex cu curele. Este ar trebui să pună presiune și să se simtă ca o îmbrățișare caldă, care dă câinilor un sentiment de calm. Deși nu există suficiente dovezi științifice care să demonstreze că Thundershirts lucrează, a spus un comportament al animalelor Michelle Mullins într-un interviu cu Cu fir că a văzut câteva încercări de succes.

6. Discutați cu medicul veterinar

Luați în considerare discutarea medicamentelor anti-anxietate pentru câinele dvs. cu un medic veterinar. Asigurați-vă, totuși, pentru a utiliza numai doza recomandată. Dacă nu vă place să vădați câinele, puteți folosi un spray calmant.

7. Tren și aclimentim câinele

Dacă aceste corecții scurte și imediate nu funcționează, începeți să faceți un plan pe termen lung pentru a vă antrena câinele pentru a fi aclimatizați la atracțiile și sunetele de focuri de artificii. În mod realist, întregul proces ar putea dura trei până la patru luni de formare consecventă.

Pentru a face acest lucru, jucați un sunet înregistrat de focuri de artificii înainte de mese, sau plimbări sau de joc. În acest fel, el va putea să asocieze sunetul cu un lucru bun. După cum se antrenează, creșteți volumul focurilor de artificii înregistrate până când se obișnuiește.

Citiți următorul: Anxietatea de zgomot a câinelui dvs. poate fi legată de durerea musculo-scheletică

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câini și focuri de artificii: ce proprietarii pot face acest lucru, câinii nu vor fugi