Ce este asigurarea de companie și cum funcționează?

Femeie pe telefon care se uită la hârtii pe tuse cu câine în spatele ei

Asigurarea pentru animale de companie pare a fi o ofertă destul de nouă pentru mulți proprietari de animale de companie, dar a fost de fapt disponibil în U.S. De la începutul anilor 1980. De atunci, mai multe companii de asigurări de animale de companie au apărut să ofere proprietarilor de animale de companie liniște de minte atunci când animalele lor de companie se îmbolnăvesc sau rănit. Înțelegerea asigurărilor de companie și modul în care lucrările procesului de pretenții vă pot ajuta să decideți dacă este ceva de care aveți nevoie pentru animalul dvs. de companie.

Este asigurarea de companie merită?

Cum funcționează asigurarea de companie?

Asigurarea pentru animale de companie este benefică pentru persoanele care sunt preocupate de costul îngrijirii veterinare. Acesta este furnizat prin diverse companii și rambursează un proprietar de animale de companie pentru a ajuta la acoperirea facturilor veterinare.

Majoritatea asigurărilor de companie funcționează într-un mod similar cu asigurarea de sănătate auto sau umană. Selectați un plan de acoperire și plătiți o primă lunară. În mod obișnuit, aveți opțiunea de a alege dacă planul dvs. acoperă majoritatea problemelor de sănătate, numai boli majore sau ceva între ele. Rata lunară variază în funcție de acoperirea selectată. Alte factori de rată includ speciile dvs. de companie, vârsta, rasa și Statutul de reproducere.

Ca asigurări de sănătate umană, asigurarea de animale de companie are de obicei o deductibilă care trebuie îndeplinită înainte ca asigurarea să înceapă să plătească. Odată cu îndeplinirea deductibilă, un procent din costurile acoperite este rambursat pe baza planului dvs. specific de asigurare a animalelor de companie.

Cum să obțineți asigurarea de companie pentru animalul dvs. de companie

Pentru a obține o poliță de asigurare de companie, va trebui să contactați direct companiile pentru a obține un citat. Primele lunare variază pe baza vârstei, rasei, speciilor dvs., unde locuiți și condițiile preexistente. Unele planuri nu pot fi disponibile pentru toate animalele de companie dacă au o serie de afecțiuni cronice sau sunt vârstnici Deci, este mai bine să obțineți asigurarea de companie în timp ce animalul dvs. de companie este tânăr.

La obținerea citatelor de la companii, este posibil să puteți ajusta suma deductibilă și puteți compara costurile între diferite tipuri de planuri și companii. Acest lucru vă poate ajuta să ajungeți la un punct de preț pe care îl puteți permite în timp ce oferă încă un nivel acceptabil de acoperire pentru animalul dvs. de companie. Mulți angajatori oferă chiar o reducere prin anumite companii de asigurări de companie pentru a vă ajuta să economisiți mai mult.

După ce ați semnat animalul de companie pentru o politică, este posibil să aveți nevoie să le examinați într-o anumită perioadă de timp înainte de a fi activată. De asemenea, poate fi o perioadă de așteptare înainte de a putea face o revendicare. Asigurați-vă că cereți furnizorului dvs. de asigurări de companie ce au nevoie și dacă puteți vedea sau nu veterinar de alegere.

Cele mai bune companii de asigurări de companie din 2021

Tipuri de asigurare pentru animale de companie

Planurile de wellness, planurile numai pentru accident, și planurile de accident și de boală sunt cele trei tipuri diferite de acoperire disponibile.

Planuri de wellness

Planurile de wellness oferă cel mai cuprinzător tip de acoperire pentru animalul dvs. de companie. Ele oferă rambursare nu numai pentru accidente și boli, ci și pentru rutină, servicii preventive. Diferite planuri vor rambursa sume diferite pentru lucruri diferite, dar aceasta este de obicei cea mai scumpă opțiune de asigurare pentru animale de companie.

Planuri numai pentru accident

Aceste planuri sunt, de obicei, cea mai puțin costisitoare opțiune de asigurare și acoperă doar animalul dvs. de companie dacă sunt implicați într-un accident sau vă răniți. Nu acoperă bolile sau nu vă rambursează serviciile preventive cum ar fi vaccinuri sau spargere și neutering.

Planurile de accident și de boală

Acestea sunt o opțiune populară, deoarece, în timp ce nu oferă rambursare pentru serviciile preventive, acestea acoperă cheltuielile neașteptate, adesea considerabile care apar dacă este un animal de companie rănit sau se îmbolnăvește.

Cum să depuneți o cerere de asigurări de companie

Este important să știți că, în general, veterinarii nu procesează în mod direct asigurarea de companie. Plătiți factura dvs. și atunci Trimiteți revendicarea societății dvs. de asigurări. VET dvs. poate oferi companiei de asigurări înregistrări medicale atunci când este necesar.

Dacă este acoperit, compania de asigurări vă rambursează un procent din factura (pe baza acoperirii planului dvs.). Acest lucru vă cere să aveți bani sau credit disponibil pentru a vă plăti facturile VET în timp ce așteptați să obțineți banii înapoi de la compania de asigurări. Prin urmare, planificarea înainte de urgențe este încă necesară.

Conturi de credit HealthCare, cum ar fi Carecredit, planurile de plată prin intermediul medicului veterinar, cardurile de credit financiar și economiile personale sunt adesea folosite de proprietarii de animale de companie pentru a pluti aceste facturi până la primirea rambursării asigurărilor de companie.

De ce este atât de scump veterinar?
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce este asigurarea de companie și cum funcționează?