Cum să economisiți bani pe cheltuielile dvs. De câine

Câine situată pe grămadă de bani

Nu este o surpriză faptul că îngrijirea unui câine poate deveni scumpă, dar există mai multe moduri în care puteți reduce costurile fără a compromite nivelul de îngrijire pe care îl oferiți Pooch. Un pic de planificare înainte poate ajunge să vă salveze foarte mult în viitor.

01 din 05

Asigurări de animale de companie

Asigurarea pentru animale de companie este adesea mai ieftină decât credeți (în medie de aproximativ 20 de dolari pe lună) și este ceva pe care majoritatea proprietarilor de câini nu le consideră până când este prea târziu. Majoritatea asigurătorilor de animale de companie lucrează foarte diferit de companiile de asigurări de sănătate umane prin faptul că vă rambursează în loc să plătiți direct spitalul. Deci, în timp ce este posibil să plătiți inițial proiectul de lege, veți obține mai repede acei bani.

Asigurarea vă poate economisi o mulțime de bani dacă nu vă planificați și economisiți în mod activ pentru o intervenție chirurgicală de urgență neașteptată sau o spitalizare majoră pentru câinele dvs.

Este întotdeauna cel mai bine să obțineți asigurări de animale de companie pentru câinele dvs. în timp ce este tânăr și sănătos. Acest lucru vă va oferi un plan cel mai puțin costisitor și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la problemele preexistente care nu sunt acoperite.

Puii sunt, de asemenea, cel mai adesea vinovatie pentru chirurgia de urgență la Îndepărtați un obiect străin După ce a fost ingerat, astfel încât noul dvs. câine este asigurat imediat, va fi în avantajul dvs.

Există mai multe companii de asigurări de animale de companie și vă permit să creați un plan care să se potrivească nevoilor și bugetului dvs. cu diferite deductibile, procente de rambursare și opțiuni de acoperire.

Mulți angajatori oferă acum reduceri pentru asigurarea de companie, făcându-l și mai accesibil. Asigurarea pentru animale de companie iau durerea de a decide ce vă puteți permite atunci când câinele dvs. are nevoie de ceva și, în schimb, vă permite să vă concentrați asupra obținerii de îngrijire care are nevoie fără traume în buzunar.

Cele mai bune companii de asigurări de companie din 2021
  • 02 din 05

    Cupoane, rabaturi și vânzări

    Poate părea evident pentru unii, dar multe alimente pentru câini, tratează, suplimente și chiar medicamente oferă cupoane și rabaturi regulate. Unele servicii de comandă online au, de asemenea, reduceri dacă vă înscrieți pentru nava automată și multe magazine oferă vânzări pe diferite alimente și tratează destul de regulat.

    Înscrieți-vă pentru e-buletinele de știri de la companiile preferate de produse pentru câini, consultați site-urile web pentru cupoanele descărcabile, urmați-le pe social media și contactați departamentele de servicii pentru clienți pentru a întreba frumos dacă au cupoane sau rabaturi.

    Uneori produsele sunt de fapt mai ieftine pentru a cumpăra direct de la medicul veterinar sau magazinul lor online datorită rabaturilor producătorului care nu sunt oferite de la alți comercianți cu amănuntul, deci luați și acestea.

    Stocați produsele dacă primiți mai multe cupoane sau rabaturi (dacă le permit) și în timpul vânzărilor, luând în considerare și datele de expirare a elementelor pe care le achiziționați.

  • 03 din 05

    Dacă aveți un câine, ar trebui să știți cum să vă spălați blana, să o spălați, curățați urechile, periați dinții și tăiați unghiile. Personalul dvs. medicul veterinar și al altui spital, crescătorul, grupul de salvare sau formatorul de câini vă pot ajuta să alegeți echipamentul potrivit pentru câinele dvs. individual și vă ajută să începeți cu aceste sarcini. Videoclipurile online sunt, de asemenea, disponibile pentru a oferi sfaturi despre cum să îndeplinească în condiții de siguranță aceste sarcini.

    Obținerea câinelui tău obișnuit cu aceste lucruri, în timp ce ei sunt încă un cățeluș va fi, de asemenea, mai ușor decât dacă sunt un adult, dar asta nu înseamnă că nu poți să-ți ții propriul câine acasă, chiar dacă sunt cultivate și nu ai crescut a încercat înainte.

  • 04 din 05

    Farmaciile umane

    Dacă câinele dvs. a fost prescris medicamente și nu aveți nevoie să îl începeți imediat, adresați-vă farmaciei unde vă ocupați propriile prescripții. Nu toate medicamentele de companie pot fi achiziționate de la o farmacie umană și, uneori, câinele dvs. nu poate aștepta dacă este bolnav, dar dacă este pe medicamente cronice, cum ar fi Medicină pentru osteoartrită, Nu doare să compară prețurile. Farmaciile mai mari ale lanțului sunt mai susceptibile de a avea unele dintre aceste medicamente veterinare, dar mai mici, mai locale pot și.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Îngrijirea medicală regulată

    Nimic nu poate înlocui îngrijirea veterinară obișnuită, preventivă pentru câinele dvs. Veterinarul dvs. poate descoperi probleme înainte de a deveni o mare problemă și pot să le pună în mugur înainte de a necesita un tratament major, spitalizare sau chiar chirurgie. Acest lucru vă poate salva o mulțime de bani pe durata de viață a câinelui dvs. și să vă ajutați să le păstrați sănătoși și fericiți. Cel puțin, câinele dvs. ar trebui să vadă veterinarul cel puțin o dată pe an și, pe măsură ce își atinge anii seniori, sunt recomandate vizitele bianuale.

  • Când nu trebuie să vă faceți griji cât de mult costă pentru a vă îngriji câinele, puteți să vă bucurați de viață puțin mai mult.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cum să economisiți bani pe cheltuielile dvs. De câine