Revizuire: ozpure dog tratează și mestecați dentari

Cu un șir de tratarea recentă a câinelui reamintește La o milă lungă, mulți părinți de companie se uită departe de tratarea tradițională comercială pentru animale de companie. Ei doresc toate tratamentele naturale făcute cu ingrediente de cea mai bună calitate. Dacă v-ați gândit să treceți la o nouă marcă de câini tratați, poate doriți să vă uitați Ozpure Câini tratează și mestecați dentari.

Multe tratate de câine sunt pline de culori artificiale, arome și conservanți. Ei au umpluturi și aditivi care nu oferă nicio valoare nutritivă, iar unii dintre acești aditivi pot fi chiar dăunători pentru animalul dvs. de companie.

Este important să citiți ingredientele în tratamentele pe care le cumpărați pentru dvs. și să o faceți o prioritate de a cumpăra produse sigure și sănătoase.

Am fost trimis o selecție de tratate de câine Ozpure și mestecați dentari în schimbul revizuirii mele cinstite. Boxerul nostru este foarte pretențios cu privire la tratamentele pe care le mănâncă și le place cu adevărat! A fost o surpriză plăcută. Prețul este accesibil și calitatea este minunată. În general, am fost foarte mulțumiți de toate produsele.

Ozpure Dog tratează și câine Dental Chews Reviews

26 baruri și o bandă este societatea-mamă a lui Ozpure. Am primit două pachete de Prietenii lui Ozpure Farmyard, toate cele naturale de câini tratează și un pachet de cățeluș Love Chews laptelui. Ambele produse au fost lovite cu fetele noastre și am fost impresionat că mestecinul a lucrat și pentru boxerul nostru de vârstă mijlocie, așa cum au făcut-o Puppy-ul nostru.

Farmed Prieteni

Primul lucru pe care l-am observat despre aceste tratamente a fost mirosul lor. De îndată ce deschideți pachetul, puteți mirosi imediat sursa de proteine. Am primit arome de carne de vită și friptură de friptură și asta este exact ceea ce fiecare tratează mirosea. Ați putea spune cu ușurință că sursa de proteine ​​a fost ingredientul numărul unu în fiecare tratament.

LEGATE DE: Cel mai bun câine tratează recenzia

Ozpure Dog tratează și câine Dental Chews Reviews

Prietenii lui Farmyard Dog Tratamente sunt, de asemenea, infuzate cu semințe de flax natural și puteți vedea semințele în toate tratamentele. FLAXSEED ajută la promovarea funcției intestinale adecvate, creșterea normală, funcționarea nervului și ajutoarele în domeniul sănătății pielii și al stratului.

Toate arome ale prietenilor Farmilard sunt gluten liberi și tăiate în forme adorabile care sunt o dimensiune adecvată pentru orice câine.

Dacă aveți nevoie, puteți rupe aceste tratamente în bucăți, dar nu este la fel de ușor cum credeți. Am observat textura acestor câini imediat.

Se simt un pic dur și cauciuc, dar nu este un lucru rău. Știu că alt câine tratează cu o senzație de cauciuc sunt de obicei și # 8220; tratează că sunt pline de Ingrediente artificiale, dar nu prietenii fermi.

Nu sunt sigur exact cum au o textură unică, dar câinii mei se bucurau cu adevărat și am avut pacea minții de a ști că mănâncă o gustare sănătoasă și nutritivă. Fiecare tratat se referă la dimensiunea unui sfert și puteți achiziționa aceste câini într-o varietate de arome, inclusiv carne de vită friptură, pui de grătar, bacon afumat și miel fript. Fiecare 8.8 uncii sac vinde pentru 11 dolari.95.

Cumpărați 1 obțineți 1 jumătate!

Oferta Bogo: Prietenii noștri de la Ozpure au oferit cititorilor noștri o ofertă exclusivă 1 Obțineți o ofertă de jumătate de oprire. Puteți să amestecați și să potriviți tratarea câinilor Ozpure și mestecurile dentare.

Pentru a primi oferta, introduceți pur și simplu acest cod promoțional când comandați prin site-ul lor: Topdogtipsbogo.

Puppy Love Chews Laptee

Acești mestecați de lapte nu sunt doar sănătoși și nutritivi, vor curăța și dinții puii. Puppy Love Chews Lapte este totul natural și îmbogățit cu pudră de zer, care este blând pe dinți și pe tractul digestiv. Acești mestecați sunt de asemenea făcuți cu arome și culori naturale.

LEGATE DE: 2016 Top 10 cel mai bun Chest Chews pentru câini

Ozpure Dog tratează și câine Dental Chews Reviews

Puteți cumpăra un pachet de patru mestecători pentru doar 9 $.95 și fiecare măsuri osoase 4.75 & # 8243; X 1 & # 8243;. OZPURE vă recomandă să vă hrăniți pe un singur os pe zi pentru a menține sănătatea dentară. Ei vin în cap de căpșuni, Vanilie Milkshake, și arome de lapte și miere.

Așa cum veți vedea în recenzia mea video, amândoi câinii noștri se bucură cu adevărat de acești mestecați. Catelul nostru poate termina una în aproximativ 10 minute, dar este nevoie de câinele nostru mai mare mai mult de 30 de minute pentru a termina o iubire de catelus laptelui de mestecat în întregime.

Deși acestea sunt concepute special pentru pui, am constatat că sunt, de asemenea, o opțiune foarte mare pentru câinii de rang înalt sau animale de companie cu sănătate dentară slabă. Boxerul nostru are 5 ani, cu siguranță nu un cățeluș, ci sanatate dentara este foarte rau. Ea este o salvare și are foarte puțini dinți. Cei care au rămas au fost împământați și arătați mai mult ca niște nuburi albe din gingiile ei.

Evident, ne concentrăm cu adevărat pe igiena ei dentară pentru a păstra ce dinți are de la provocarea unor probleme. Chews sunt o modalitate excelentă de a vă ajuta să păstrați dinții câinelui curat între periaj, dar mestecurile mai greu sunt prea dure pe gingiile ei. Acești mestecați erau perfecți! Ea a mestecat fericit pentru ei mai mult de 30 de minute, iar gingiile ei nu au sângerat deloc.

Nu uitați oferta exclusivă Bogo! Cititorii noștri pot profita de o ofertă de cumpărare de cumpărare 1, utilizând acest cod promoțional când comandați prin site-ul Ozpure: Topdogtipsbogo.

Ozpure Dog tratează și câine Dental Chews Reviews

Rezumatul tratamentului câinilor Ozpure și revizuirea chews dentară

Pro: Ozpure Dog dinți și mestecați dentari sunt o nouă favorită casa noastră! Ele sunt sănătoase, naturale și sigure. Ambele produse sunt fortificate cu ingrediente pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea animalelor de companie, iar prețul este ideal pentru proprietarii de câini la un buget.

Contra: Nu spun asta de multe ori, de fapt nu-mi amintesc vreodată să spun vreodată acest lucru înainte, dar nu mă pot gândi la un dezavantaj la dinții câinelui Ozpure și mestecurile dentare. Ele sunt sănătoase, naturale și accesibile. Ar putea dura un pic pentru a vă obișnui cu textura lor unică, dar ambele fetele noastre păreau să se bucure de a încerca ceva diferit.


Acum e rândul tău

Ați folosit Ozpure Dog tratează și mestecați dentari deja? Ați avut succes cu el sau a eșuat? Simțiți-vă liber să vă lăsați opinia și evaluarea dvs. pentru tratarea câinilor Ozpure și chews dentar de mai jos și să ne anunțați ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: ozpure dog tratează și mestecați dentari