13 Moduri de a economisi bani pe facturile veterinare

Vet de sex feminin cu retriever de aur

Luând animalul dvs. de companie la medicul veterinar nu trebuie să însemne să se ia în curățenie. Iată câteva lucruri simple pe care le puteți face pentru a vă menține facturile VET în jos fără a sacrifica calitatea îngrijirii pe care o primește animalul dvs. de companie.

01 din 13

Utilizați un colegiu veterinar

Au un colegiu veterinar în apropiere de? Verificați pentru a vedea ce taxează pentru serviciile lor. Acestea oferă în mod obișnuit o reducere semnificativă asupra a ceea ce clinicile VET locale și spitalele animalelor, deoarece au o mulțime de studenți care au nevoie să câștige experiență practică. Animalul dvs. de companie va fi văzut de un student, dar toată îngrijirea va fi supravegheată de un medic veterinar cu experiență.

Pentru a găsi o școală din apropierea dvs., consultați asociațiile medicale veterinare americane Lista de colegii veterinare acreditate.

  • 02 din 13

    Cereți prescripții scrise

    Majoritatea veterinarilor marchează medicamentele pe care le vând considerabil. Insistă asupra unei copii hardware a oricărei prescripții pe care le are nevoie de animalele de companie, astfel încât să puteți cumpăra în jur pentru cea mai bună afacere. Dacă este un medicament care este, de asemenea, folosit pentru a trata oamenii, este posibil să îl puteți completa la farmacia dvs. locală. Și dacă este disponibil în formă generică, puteți chiar să puteți Completați-l la Walmart pentru 4 USD.

    Cumpărăturile online pentru PET MEDS pot, de asemenea, să economisească bani, dar trebuie să fii atent să nu fii scamat. FDA are câteva linii directoare pentru a vă asigura că aveți de-a face cu o farmacie reputată.

    Simțiți-vă mai confortabil cumpărați de la veterinarul dvs? Apoi, comparați prețurile și vedeți dacă ar fi dispuși să se potrivească cu cel mai mic preț pe care ați reușit să îl găsiți.

    Desigur, prescripțiile gratuite sunt mai bune. Întrebați întotdeauna medicul veterinar dacă au mostre gratuite disponibile înainte de a vă grăbi să umpleți un script. Aceasta este o mișcare deosebit de inteligentă dacă încercați un nou medicament că nu sunteți sigur că va fi de acord cu animalul dvs. de companie.

  • 03 din 13

    Profitați de specialități

    Oamenii medici nu pot conduce speciali, dar mulți veterinari fac. Dacă faceți cumpărături pentru un nou veterinar, întrebați dacă oferă o reducere nouă a pacientului și / sau o reducere multi-companie. Dacă aveți deja un medic veterinar cu care sunteți mulțumit, aflați dacă vor conduce vreodată o înțelegere Curățenie dentară sau alte servicii de îngrijire preventivă. Dacă fac, asigurați-vă că ați programat vizitarea animalelor de companie atunci.

  • 04 din 13

    Participați la o clinică pop-up

    Multe organizații, cum ar fi Societatea Humane și ASPCA, oferă evenimente de vaccinare și spay / neaute pe tot parcursul anului pentru a asigura o îngrijire de animale cu costuri reduse, este disponibilă comunității. Doar apăsați și veți putea profita de serviciile reduse.

    Consultați-vă cu organizațiile locale pentru a afla când următorul eveniment este programat. Dacă nu au nimic planificat, ei pot ști despre alte organizații care fac.

    Continuați la 5 din 13 de mai jos.
  • 05 din 13

    Magazin în jurul valorii de servicii

    Taxele pot varia considerabil de la un veterinar la altul. Dacă căutați un nou veterinar, sunați la mai multe birouri pentru a vă întreba despre comisioanele lor pentru serviciile de bază (sau serviciile pe care le utilizați în mod regulat). Birourile din zonele de înaltă închiriere vor percepe mai mult, deci asigurați-vă că ați verificat cu unele birouri în cartierele mai puțin pose și la modă.

    Odată ce ați blocat într-un veterinar pe care tu și iubirea ta de companie, folosiți afacerea dvs. de chilipir de cumpărături pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună afacere cu privire la orice îngrijire care trebuie tratată din biroul veterinar. Costurile de serviciu asociate cu ultrasunete, lucrări de laborator și alte teste de diagnosticare pot varia în mod sălbatic de la un furnizor la următorul. Apelați-vă pentru a compara prețurile. Apoi, lăsați-l pe Veter să știe cine doriți să utilizați. Atâta timp cât primesc rezultatele testului pe care le-au comandat, ei nu ar trebui să deranjeze un pic.

  • 06 din 13

    Luați în considerare toate opțiunile dvs

    Ascultați cursul acțiunii, VET-ul dvs. sugerează. Apoi, întrebați ce alte opțiuni sunt disponibile. Poate că nu sugerează întotdeauna cel mai ieftin de acțiune - chiar dacă este la fel de eficient. Lăsați veterinarul să știe că sunteți într-un buget strâns și ea poate oferi să vă ajute cu mostre gratuite, servicii reduse sau un plan de plată. Dar linia de fund: Veterinarul dvs. nu vă poate ajuta dacă nu le conștienți de nevoia dvs. Deci, nu ezitați să vorbiți despre partea financiară a vizitei. Vorbind bani nu înseamnă că îți iubești animalul mai puțin. Înseamnă că ești Responsabil financiar.

  • 07 din 13

    Cereți o estimare scrisă

    Ori de câte ori veterinarul dvs. recomandă un tratament sau o procedură, solicitarea unei estimări scrise pentru serviciile care trebuie efectuate. Acest lucru vă va oferi o imagine clară a ceea ce vă puteți aștepta să plătiți și ceea ce este și nu este inclus în această taxă. Dacă vedeți ceva pe care nu îl înțelegeți, sau care pare inutil, puteți întreba și despre asta. Pot exista servicii suplimentare în care ar putea fi eliminate pentru a obține totalul în jos.

    Doriți să faceți cumpărături pentru o afacere mai bună? Cu o copie a estimării, veți fi bine echipate pentru a face acest lucru. Având totul în scris, facilitează asigurarea că comparăm merele la mere. La urma urmei, o afacere mai ieftină este doar o afacere mai bună dacă veți obține aceeași calitate a serviciului.

  • 08 din 13

    Planul pentru cheltuieli

    Anulați bani pentru îngrijirea animalelor de companie, Dar nu fi prea rapid pentru a ajunge la cardurile de credit atunci când costurile medicale ale animalului dvs. depășesc economiile dvs. Fi în avans cu veterinarul dvs. despre abilitatea dvs. de a plăti. Aceștia pot fi de acord cu un plan de plată sau să recomande o linie de credit de companie cu o rată introductivă fără interes. Dacă puteți găsi o cale de a Evitați plata interesului, Fă-o.

    Continuați până la 9 din 13 de mai jos.
  • 09 din 13

    Uită-te la asigurarea de companie

    Asigurarea pentru animale de companie poate fi o afacere bună, Dar este important să înțeleagă ce acoperă și ce exclude înainte de a cumpăra. Dacă decideți asta Câinele dvs. are nevoie de asigurare de companie, Comparați mai multe companii pentru a vedea care are cea mai bună ofertă pentru dvs. și asigurați-vă că veți evalua dacă veți obține suficientă valoare din partea acoperirii pentru a compensa costul primelor. De asemenea, luați în considerare dacă veterinarul dvs. ia asigurarea pe care o luați în considerare. Dacă nu doriți să schimbați veterinarii, este important să găsiți o companie cu care lucrează. Multe companii de asigurări oferă reduceri multi-companie, astfel încât asigurarea de companie poate fi o afacere mai bună pentru gospodăriile cu mai multe animale de companie.

    Cele mai bune companii de asigurări de companie din 2021
  • 10 din 13

    Mențineți greutatea animalelor de companie

    Asigurați-vă că animalul dvs. de companie primește cantitatea potrivită de alimente și o mulțime de exerciții fizice. Un animal de companie cu o greutate sănătoasă este mai puțin probabil să sufere de diabet, artrită, hipertensiune arterială și cancer. Și distrugerea porțiunilor adecvate înseamnă, de asemenea, mai puține cheltuieli pentru dvs. O victorie.

  • 11 din 13

    Programați examenele anuale

    Luați animalul dvs. de companie pentru verificări anuale, astfel încât VET captează probleme înainte de a deveni ceva mare și scump. Detectarea precoce vă va economisi bani și vă veți asigura că animalul dvs. de companie menține o bună calitate a vieții.

  • 12 din 13

    Nu vaccinați prea mult

    Discutați cu medicul veterinar despre programul de vaccinare adecvat pentru animalul dvs. de companie. Studiile au arătat acum că vaccinul de distemator-parvo trebuie să fie dat doar o dată la trei ani și există opțiuni de unu și trei ani pentru vaccinul rabiei.

    Continuați până la 13 din 13 de mai jos.
  • 13 din 13

    Căutați caritate de bunăstare a animalelor

    Dacă animalul dvs. de companie necesită îngrijire pe care nu vă puteți permite, există organizații care ar putea să vă ajute. Societatea umană menține o pagină de caritate de bunăstare a animalelor. Unele se ocupă de anumite rase. Unii sunt pentru câinii de service. Iar unele sunt concepute pentru a ajuta pe oricine are nevoie de ajutor. Pagina include, de asemenea, sugestii pentru asigurarea unui împrumut sau ridicarea rapidă a fondurilor.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 13 Moduri de a economisi bani pe facturile veterinare