10 Sfaturi la cumpărarea de asigurare pentru animale de companie

10 sfaturi la cumpărarea de asigurare pentru animale de companie

Asigurări de animale de companie se poate dovedi a fi un lifesaver dacă prietenul tău blană are în mod neașteptat un accident sau devine rău, totuși este un subiect destul de confuz. Mulți oameni au plecat să ia acoperirea pentru că nu sunt siguri că reprezintă valoare pentru bani, în timp ce mulți alții plătesc pentru politici care nu le salvează cu adevărat nimic.

De ce să cumpărați asigurări de animale de companie?

În timp ce nimeni nu primește un animal de companie care se gândește la ceea ce ar putea merge prost și care se pot dezvolta, este un fapt de viață că animalele se îmbolnăvesc din când în când. La fel ca oamenii, câinele dvs. va avea accidente, leziuni și boli și va avea nevoie de tratament veterinar pentru a le face mai bine.

Unii oameni aleg să renunțe la asigurarea de companie în favoarea deschiderii unui cont de economii în loc să plătească pentru orice costuri veterinare pentru câinele lor. Deși aceasta este o idee care poate intra în cele din urmă, dacă se întâmplă un accident sau animalul dvs. de companie se îmbolnăvește pe termen scurt, veți găsi că nu aveți destui bani puneți la dispoziție pentru a acoperi costurile.

Chiar și un accident minor poate costa sute de dolari în facturile veterinare și ar trebui să se întâmple cel mai rău și animalul dvs. de companie dezvoltă o condiție gravă sau pe termen lung, ați putea face față unor costuri extrem de mari.

Există mai mult de o duzină de furnizori diferiți care oferă o acoperire de asigurare pentru animale de companie în SUA și, dacă sunteți îngrijorați că nu vă puteți permite să plătiți pentru tratamentul veterinar pentru prietenul dvs. blând, asigurarea este soluția evidentă.

Sondajele au arătat că majoritatea proprietarilor de animale de companie sunt pregătiți să cheltuiască orice sumă de bani cu privire la tratamentul veterinar pentru animalele de companie ar trebui să fie rănite sau să se îmbolnăvească. Cu toate acestea, în realitate, dacă vă confruntați cu o imensă factură VET pentru prietenul tău blând, stresul asupra modului în care veți îndeplini costurile pot fi enorme.

Veterinările adresează adesea o urgență gravă de urgență a animalelor de companie sau a unor cazuri medicale complicate la un spital de urgență pentru animale de companie. Deși acest lucru poate fi cel mai bun mod de a vă trata câinele, acest tip de îngrijire specializată vine, de asemenea, cu o etichetă de preț ridicată, care ar putea fi în afara dvs.

Dacă te-a făcut să te gândești la modul în care te-ar face față, ar trebui să se întâmple ceva cu iubitul tău patru picioare cu picioare, ar fi putut fi timpul să luăm în considerare căutând cumpărarea unor asigurări de companie pentru a vă proteja echilibrul bancar.

Aceste 10 sfaturi pentru a avea în vedere atunci când cumpărați asigurarea de companie vă va ajuta să înțelegeți mai multe despre modul în care lucrează produsele de asigurare pentru animale de companie, astfel încât să puteți lua decizii informate.

Amintiți-vă că asigurarea PET nu vă va plăti costurile în avans

Când oamenii au acoperire de sănătate, de obicei plătim numai co-plata, cu furnizorul de asigurări rambursând medicul dumneavoastră pentru soldul restant. Din păcate, asta nu este modul în care funcționează asigurarea de companie.

Cu asigurarea de companie, plătiți, de obicei, VET pentru costul complet al tratamentului și apoi trimiteți-vă reclamația la asigurător care vă va trimite un control ca rambursare. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de o bucată de bani în bancă sau pe un card de credit cu un echilibru suficient de ridicat pentru a acoperi această sumă mare.

Unele, deși nu mulți, veterinari sunt bucuroși să accepte plata directă pentru facturile mari direct de la asigurător, deci dacă nu aveți nicio modalitate de a face o plată mare în avans, ați fi bine sfătuiți să vă uitați la acest lucru înainte de a cumpăra.

asigurări de animale de companie

Nu puteți acoperi check-urile anuale și tratamentele preventive

Indiferent de tipul de asigurări de animale de companie pe care le luați, nu veți fi acoperite pentru orice verificări anuale sau tratamente preventive cum ar fi medicamente sau vaccinuri. Există și alte planuri disponibile pentru a acoperi aceste lucruri - planuri de wellness - care vă rambursează o parte din costul serviciilor de companie bine. Uneori este posibil să puteți adăuga costul acestui tip de plan pentru acoperirea dvs. de asigurare de companie existentă.

Este demn de remarcat faptul că planurile de wellness oferă adesea o valoare foarte slabă pentru bani și poate să nu vă salveze nimic peste tot în cursul anului. Ele sunt ideale, totuși, pentru oricine nu poate bugeta pentru costurile unice ale vaccinărilor sau tratamentelor de lucru și care au nevoie de un mod mai accesibil de a le plăti pe o perioadă mai lungă de timp.

Acoperirea este cea mai bună pentru câinii tineri

Cel mai bun moment pentru a investi în asigurarea de companie pentru câinele dvs. este atunci când el sau ea este un catelus. Dacă animalul dvs. de companie nu are probleme de sănătate preexistente, asigurarea face cel mai bun sens financiar, deoarece practic toate condițiile sunt acoperite în această etapă.

Puii sunt, de asemenea, la un risc mai mare de vătămare, deoarece adesea mănâncă lucruri pe care nu ar trebui să le facă și să se rănească atunci când explorează în locuri periculoase, astfel încât să acopere pentru a vă proteja împotriva acestor eventualități este cea mai bună modalitate de a vă proteja de costurile suplimentare în timp ce vă ocupați de dvs. Sănătatea tânărului animal.

Animale de companie Asigurare

Asigurarea ar putea să nu merite în timp dacă animalul dvs. de companie este vechi

Cu cât animalul dvs. este mai în vârstă, cu atât veți plăti în acoperirea asigurărilor. La fel ca oamenii, Câini vârstnici sunt mai expuși riscului de a se dezvolta cancer, Diabet și artrită, Și dacă nu ați asigurat niciodată animalul dvs. de companie înainte, nici una din condițiile medicale preexistente nu va fi acoperită. În aceste condiții, asigurarea nu poate avea un sens financiar bun, iar unele politici chiar refuză să acopere câinii după ce ajung la o anumită vârstă.

Dacă câinele dvs. este deja asigurat în timp ce intră în vârstă, este posibil să merite să vă păstrați politica în vigoare, chiar dacă prima crește inevitabil în timp. Acest lucru este valabil mai ales dacă animalul dvs. de companie are o condiție permanentă pe termen lung, care este deja acoperită în condițiile politicii dvs.

Faceți cercetarea cu atenție

Pur și simplu alegerea unei politici aleatorii de asigurare a animalelor de companie este o idee foarte proastă. Asta pentru că toate politicile sunt diferite, iar unele variază în mod sălbatic în acoperirea pe care o oferă și sumele pe care le vor plăti. A face cercetarea dvs. este vitală pentru a evita realizarea unei greșeli costisitoare.

Uită-te la deductibile, plăți și primele

Suma pe care o veți plăti pentru politica dvs. va depinde de un număr de factori, cum ar fi vârsta PET-ului, rasa, fie că este sterilizată sau spartă și chiar unde locuiți. Veți avea, de asemenea, un deductibil pentru a plăti înainte ca furnizorul dvs. să ramburseze restul cheltuielilor dvs. Cu cât este mai mare deductibil, cu atât va fi mai mică prima dvs., dar cu atât mai mult veți plăti din buzunar.

Există, de asemenea, diferite niveluri de plată după ce deductibilul dvs. a fost scos din total. Cu cât procentul este mai mare, cu atât mai mare premium, dar cu atât mai mulți bani veți reveni. Plățile sunt adesea limitate la o sumă stabilită pe an pe politică, iar acest lucru este altceva de vizionat.

Deductibilele nu sunt la fel

Unele deductibile sunt pe vizită, altele sunt pentru fiecare condiție sau chiar pe an. Ori de câte ori este posibil, mergeți la o opțiune anuală, deoarece odată ce ați acoperit această sumă veți fi acoperită pentru restul anului, chiar dacă câinele dvs. trebuie să aibă mai multe tratamente.

Dacă deductibilul este per condition, veți plăti o singură dată în anul respectiv pentru această problemă specifică. Deci, dacă, de exemplu, aveți a câine cu alergii care are nevoie de patru vizite pe an pentru a trata această condiție, veți plăti numai deductibil o dată pe an, cu toate restul îngrijirii acoperite.

Deductibilele care sunt pe vizită sunt cu siguranță cea mai gravă opțiune, deoarece aceasta înseamnă că de fiecare dată când animalul dvs. de companie trebuie să vadă medicul veterinar de care aveți nevoie pentru a vă plăti deductibilul înainte ca orice tratament să fie acoperit.

Uită-te la ceea ce nu este acoperit

Înainte de a cumpăra orice poliță de asigurare de companie, verificați întotdeauna cu atenție pentru a vă asigura că ceea ce nu este acoperit. Unele politici exclud întotdeauna condiții grave cum ar fi canin Hip displazia sau cancer. Multe altele au o limită a beneficiilor disponibile pentru tratamentele de cancer, cu toate acestea pot oferi add-on-uri pentru aceste tratamente care pot fi adăugate la politica dvs. pentru o taxă suplimentară.

Excluderi pentru ratele de rasinoase

Dacă aveți un câine pur, trebuie să aveți grijă. Multe politici exclud condițiile și bolile pe care anumite rase sunt predispuse genetic la dezvoltarea. De exemplu, rasele uriașe sunt adesea excluse din tratamente pentru displazia de șold în timp ce Retrieveri de aur sunt adesea excluse din tratamentele canceroase. Trebuie să verificați dacă condițiile ereditare ale câinilor cu rasă de rasă nu sunt excluși din politica dvs. aleasă.

Serviciul Clienți este încă important

Adesea, serviciul clienți este ultimul lucru pe care mulți oameni îl consideră atunci când aleg furnizorul de asigurări de companie, totuși este încă important să se ia în considerare. Faceți unele cercetări și aflați cât de bine efectuează furnizorul dvs. ales în acest domeniu. Verificați recenzii de social media și întrebați-vă familia, prietenii și veterinarul dvs. pentru experiențele lor.

Unele lucruri de a privi atunci când aleg un furnizor sunt dovezi că plătesc rapid și rambursează corect și că au personal informat și de ajutor disponibil pentru a răspunde la interogările dvs. ori de câte ori este necesar.

Păstrați aceste zece sfaturi de top în minte dacă vă decideți să investiți în asigurări de animale de companie pentru prietenul tău blând și veți putea să luați o decizie mai informată atunci când căutați furnizorul potrivit pentru a vă satisface nevoile.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Sfaturi la cumpărarea de asigurare pentru animale de companie