Cum să începeți o afacere de câine de mers pe jos

Cum să începeți afacerea câinilor de mers pe jos

Ce modalitate mai bună de a vă petrece zilele decât să vă plimbați cu câinii altor oameni?

Pornirea propriului câine de mers pe jos de afaceri vă va permite să vă aduceți pașii, să vă bucurați de soare și să atârnați cu câini. Să nu mai vorbim de a face niște bani!

Care a spus, Pornirea unei afaceri este despre mai mult decât iubirea câinilor și mersul în jurul orașului. Întorcându-ți pasiunea într-o afacere profitabilă, va lua o mulțime de planificare și o doză solidă de grăsime cot.

Beneficii (și dezavantaje) de a avea o afacere de câine de mers pe jos

Este ușor să vezi marii biți de a avea un câine de mers pe jos de afaceri:

  • Vă puteți petrece zilele de mers pe jos, Bucurați-vă de aerul proaspăt și compania de Pooches Happy.
  • Ajutați câinii să obțină exercițiul de care au nevoie, și prin extensie îi ajutați și proprietarii lor trăiesc mai fericiți.
  • Aveți beneficiul de a vă alege orele și alegerea clientela.
  • Câine de mers pe jos are, de asemenea, o barieră mai mică la intrare decât Pornirea unei afaceri de formare a câinilor. În timp ce totuși aveți nevoie de câteva abilități grave de câine pentru a fi un PRO DOG WALKER, în general, nu trebuie să știți cum să se ocupe de probleme comportamentale mai complicate și grave - cu excepția cazului în care asta este nisa ta!
Pornirea câinelui de mers pe jos de afaceri

În același timp, câinele de mers pe jos nu este o plimbare în parc (deși asta este parte din ea)!

Există și coborâșuri.

  • Va trebui să vă ocupați de o mulțime de câini
  • Unii dintre clienții dvs. s-ar putea lăuda și să sară pe tine, și majoritatea vor fi probabil trageți pe lesa
  • S-ar putea să vi se solicite să umbli câinii ultra-mari sau câini mici care au nevoie de protecție
  • Unii proprietari pot fi la fel de mare întreținere ca și câinii lor!
  • Veți avea nevoie de o mulțime de experiență de câine și o mulțime de oameni abilități pentru a reuși cu adevărat.
Câine trăgând lesa

Ce trebuie să începeți ca un câine Walker

Înainte de a lansa câinele dvs. de mers pe jos, asigurați-vă că sunteți pregătiți să atingeți terenul care rulează. Faceți-vă lansarea netedă, asigurându-vă că aveți toate cele mai importante.

Pentru a începe o afacere de câine, veți avea nevoie de:

  • Cunoașterea de bază a comportamentului câinilor și a limbii corpului. Va trebui să vă spălați înțelegerea semnale de calmare a câinelui și știu cum să recunoască un câine care se teme, să trezească sau să-i deranjeze înainte ca lucrurile să se arunce în fața ta. Acest Cursul UDEMY, în mintea câinelui tău, este un loc minunat pentru a începe!
  • Pantofi de mers pe jos. Veți face o mulțime de mers pe jos, astfel încât să investiți în anumiți adidași solizi!
  • Un site web și o prezență online. Veți dori să creați un cont pe Yelp și Google de la un minim.
  • Materiale de marketing, cum ar fi cărți de vizită, fluturi sau broșuri.
  • Echipamente de îngrijire a câinilor de bază, cum ar fi pungile de rezervă și un plumb de rezervă (deoarece se potrivesc tuturor câinilor și lucrează ca o lesa și guler), în cazul în care ieșiți sau echipamentul unui proprietar nu reușește.
  • Dog piper spray pentru protejarea câinilor clientului de la orice câini agresivi care se apropie sau în afara leash.
  • Cunoștințe de bază ale lui Doggie Primul ajutor. Nu trebuie să fiți un veterinar, dar este bine să știți cum să îndepărtați bursele sau să strângeți o labară răzuită. Știind câine cpr fie să rănească.
  • Abilități de manipulare a leșiei defensive bune. Acest lucru înseamnă să fiți capabili să dați și să luați repede pe lesa, Cum să țineți o leșie în mod corespunzător Pentru a evita rănirea și menținerea controlului și cum să țineți un câine în sus și departe de dvs. dacă încearcă să vă muște. Mersul pe câțiva câini sau chiar un câine necunoscut poate fi o provocare destul de o provocare! Practicarea abilităților de manipulare a lesa vă va asigura că vă puteți păstra degetele și câinii dvs. de clienți mai sigure pe plimbare. Acest ASPCA VIDEO este un loc minunat pentru a începe.

Deși este important să reamintiți clienților dvs. că nu sunteți un veterinar sau un antrenor, este, de asemenea, excelent pentru afacerea dvs. dacă vă simțiți confortabil cu formarea de bază, comportamentul, limbajul corpului și primul ajutor. Așa că faceți tot ce este mai bun pentru a vă spăla bazele de cunoștințe canine înainte de a începe!

Verificați-vă Lista celor mai bune instruire gratuită de câini online Videoclipuri pentru a recapiti unele dintre cele mai esențiale strategii de formare a câinilor.

câine de mers pe jos de afaceri

Servicii de mers pe jos: Ar trebui să mă înscriu pe Rover & Wag în loc să-mi începi propria afacere separată?

Există câteva profiluri Aplicații de mers pe jos de câine in zilele de azi. Dacă doriți să începeți propriul dvs. de afaceri de mers pe jos, ar trebui să vă alăturați unul sau la ambele?

Este posibil să nu fiți surprinși să auziți răspunsul meu: depinde.

Rover și WAG sunt ambele locuri decente pentru a începe să obțină clienți, să rack up experiența și să învețe să se ocupe de câini, Dar nu este neapărat o modalitate de a construi o afacere.

Wag logo

Există avantaje semnificative - Rover și WAG au ambele echipe de marketing agresive care lucrează pentru a obține cuvântul despre platforma lor, care poate însemna mai mulți clienți pentru dvs. fără a trebui să gestionați anunțurile Facebook sau campanii de e-mail.

În timp ce aceste servicii durează aproximativ 20 - 25% tăiate, vă salvează o mulțime de dureri de cap în schimb.

in orice caz, Nu veți putea să vă construiți propria recunoaștere a mărcii care lucrează prin aceste aplicații. În plus, în funcție de locul în care vă aflați, aceste aplicații pot fi destul de competitive.

Rareori am primit clienți prin Wag când am făcut-o și aproape niciodată nu am primit clienți prin Rover - au fost doar prea mulți pași în Denver față de câți câini aveau nevoie de ajutor.

În timp ce Wag și Rover lucrează bine pentru un pic de venit suplimentar, acea tăietură scoasă din profiturile dvs. într-adevăr poate răni Când încercați să faceți câine de mers pe jos ca venit cu normă întreagă.

În cele din urmă, dacă doriți doar să faceți un aluat suplimentar pentru a salva o vacanță fantezie sau o mașină nouă, Wag și Rover pot lucra pentru dvs. Dar Dacă doriți ca câinele să meargă să devină afacerea dvs. cu normă întreagă, probabil că va trebui să plecați pe cont propriu.

Cheia vă va distinge pe piață prin construirea unei afaceri care servește o nișă diferită (mai degrabă decât la cerere și bazată pe aplicații) pe termen lung.

Cum să vă comercializați câinele de mers pe jos de afaceri

1. Găsiți o nișă

După cum am observat mai sus, una dintre cele mai bune modalități de a face cu adevărat câinele dvs. de mers pe jos de mers pe jos de la mulțime este de a alege o nișă.

Paradoxal, Este mai ușor să trimiteți clienți unei afaceri care servește unui grup mai mic, mai ales, mai degrabă decât o audiență mare și mai generală.

De exemplu, vă puteți specializa în:

  • Luând câinii care alerg să ardă acei câini de mare energie
  • Mergând pe aventurile de drumeție
  • Clienții de vârf care au o mulțime de specificații pretențioase
  • Plăci private în locații specifice
  • Grupul de grup
  • Câinii provocatoare comportamental

Ca antrenor profesionist, știu asta Există o lipsă uriașă în multe orașe de walkers care se pot ocupa de câini provocatoare comportamental - cum ar fi câinii care coacă și se scurge la alți câini sau câini care sunt timizi de străini.

În multe domenii, Există, de asemenea, o cerere imensă pentru persoanele care pot face mai multe activități intensive de energie cum ar fi alergarea sau drumeții.

Cel mai bun ham de câine care rulează

Odată ce ați decis pe o nișă, este timpul să începeți să vă comercializați.

2. Configurați un cont Yelp

Mulți oameni își încearcă căutarea unui furnizor de servicii pe Yelp. Pagina dvs. de afaceri de pe acest site este un pas important timpuriu pentru vizibilitatea afacerii.

Crearea acestei pagini este destul de ușoară:

  1. Vizita Biz.scheunat.COM
  2. Faceți clic pe butonul Big Red "Obțineți"
  3. Urmați instrucțiunile de pe pagină.

3. Configurați un cont de afaceri Google My Business

Când căutați Google pentru o afacere, o cutie adesea apare în colțul din dreapta sus al paginii cu o hartă la afaceri, orele, informațiile despre contact și unele recenzii.

câine de mers pe jos Google Business

Aceasta este caseta de afaceri Google My. Setarea acestui lucru va ajuta la vizibilitatea afacerii dvs. Ca și Yelp, este destul de ușor de făcut.

  1. Conectați-vă la contul dvs. Google sau creați unul dacă nu aveți unul. Utilizați un nume care reflectă afacerea dvs. și sunetele profesionale.
  2. Mergi la Google.com / de afaceri.
  3. Faceți clic pe "Start acum" în partea dreaptă sus; colț de mână.
  4. Introduceți informațiile solicitate - asigurați-vă că sunteți complet aici.
  5. Verificați-vă contul utilizând una dintre metodele oferite. Acest lucru ar putea însemna așteptarea unei cărți poștale fizice în corespondență!

4. Configurați un cont Thumbtack și / sau NextDoor

Thumbtack și Nextdoor (și concurenții lor) sunt toate locurile utile pentru a se conecta cu comunitatea locală. Aceste platforme urmăresc să ajute la conectarea localnicilor cu întreprinderi mici.

Nextdoor

Ca câine Walker, veți putea posta serviciile dvs., precum și să răspundeți la locuri de muncă postate cu o ofertă - oarecum ca Craigslist, dar mai organizat. Spre deosebire de Rover sau Wag, puteți folosi aceste platforme prin intermediul afacerii dvs., mai degrabă decât ca antreprenor.

Verificați zona locală pentru a vedea care dintre aceste platforme (sau nici una, nici o a treia opțiune) este cea mai folosită și începeți acolo.

Verifică Nextdoor.COM și Pioneză.COM Pentru a începe - amândoi au vrăjitori de configurare care fac lucrurile ușor!

5. Creați un site web

Aproape totul începe astăzi cu o căutare Google. Majoritatea oamenilor preferă să-și facă adevăratele cercetări pe site-uri web și înseamnă că afacerea dvs. are nevoie de un site web.

Pentru mulți oameni, este mai rentabilă la început pentru a vă face propriul site mai degrabă decât să angajeze un designer. Care a spus, dacă aveți mai mulți bani decât timpul, puteți plăti, de asemenea, pe cineva să facă un site de bază pentru dvs.

Dacă faceți propriul dvs. site, principalele opțiuni sunt:

Squarespace. Mare pentru cele mai mici, întreprinderi locale. Ușor de utilizat și de configurat, cu un vrăjitor încorporat la îndemână care vă poate determina rapid un site minunat, profesional.

SquareSpace nu este cel mai personalizabil sau cel mai rapid până la data de încărcare, dar este probabil destul de bun pentru afacerea dvs., în special pentru a începe.

Squarespace

WordPress. O opțiune mai bună pentru cei care sunt un pic mai mare tehnologie. Veți avea mult mai mult control asupra designului. Acest ghid vă poate duce prin proces. De asemenea, vă recomandăm:

WordPress

Ce informații ar trebui să includă site-ul dvs. web?

  • O poza cu tine. Asigurați-vă că includeți o fotografie a dvs. pentru a ajuta clienții potențiali să vă conecteze cu dvs. într-un mod personal.
  • Calificările dvs. Includeți calificările, certificările și orice cursuri relevante pe care le-ați completat.
  • Orice experiență cu câinii. Detaliază orice experiență relevantă pe care ați avut-o cu câinii - de la adăpostul voluntariat la ședința câinilor etc.
  • Mărturii. Mărturiile arată clienților potențiali că sunteți reputați și puteți avea încredere în. Dacă ați avut câțiva clienți din trecut care au fost mulțumiți de experiența lor, întrebați-i dacă ar fi dispuși să scrie o scurtă mărturie pe care o puteți împărtăși pe site-ul dvs. Web. Solicitarea de Yelp sau Review-urile Google este, de asemenea, o idee bună.
  • Prețuri. Asigurați-vă că ați postat clar prețurile pe site-ul dvs. - Nu lăsați clienții la câine!
  • Domeniul de service. Explicați cât de departe sunteți dispus să călătoriți / care zone din orașul dvs. lucrați.
  • Programul tau. Dacă oferiți o plimbare regulată a grupului sau nu lucrați într-o anumită zi, faceți aceste informații ușor disponibile!
  • informatia ta de contact. Faceți-o incredibil de ușor pentru ca oamenii să găsească această informație vitală.

Creșteți o comunitate online și offline

Alăturați-vă grupurilor Facebook

Grupurile Facebook pot fi utile pentru obținerea numelui dvs. acolo ca un câine Walker. Deoarece sunteți o afacere bazată pe locație, veți dori să vă concentrați în primul rând pe aderarea la grupurile locale și să atingeți rețele regionale.

Căutați grupuri de grupuri de pe Facebook, grupuri regionale de proprietar de animale, grupuri de câine, etc.

Facebook câine Grupuri de mers pe jos

Multe grupuri nu permit auto-promovarea directă, deci asigurați-vă că citiți regulile grupului și trimiteți mesajele dacă aveți îndoieli.

Multe grupuri do vă permit să răspundeți la postere care solicită recomandările câinelui Walker, dar de obicei nu puteți posta în mod flagrant despre serviciile dvs. nesolicitate.

De asemenea, luați în considerare aderarea la orice grup regional de companie de companie care ar putea permite rețelei cu alți profesioniști din animale de companie. Veterinările, formatorii, îngrijirea copiilor și îngrijitorilor, probabil căutând căutări excelente pentru a lucra cu. Este posibil să nu găsiți clienți, dar probabil veți găsi oameni care vă vor ajuta să vă adresați clienților și să vă învățați mai mult despre acest domeniu!

Am gasit asta Efectuarea de nișă clară face mult mai ușor pentru alți profesioniști pentru câini să se refere la dvs (Oh, Jane Doe este călătoria locală de câine, ea este perfectă pentru Vizsla de înaltă energie)!

În cele din urmă, în timp ce nu vă va ajuta direct să obțineți clienți, Alăturați-vă grupurilor Facebook care implică schimbul de cunoștințe între alți proprietarii de afaceri pentru animale de companie pot fi extrem de utile.

În timp ce câinele de mers pe jos de afaceri în oraș nu poate fi prea dornic să împărtășească sfaturi cu dvs. din cauza concurenței, o afacere de mers pe jos de câine în întreaga țară nu are nevoie să vă faceți griji cu privire la furtul de clienți, așa că vor împărtăși mai ușor sfaturi și sfaturi la afacerea dvs. de burgeonare.

Am alergat Progressive Dog Professionals Powerhouse Grupul Facebook, și sunteți mai mult decât bineveniți să vă alăturați echipajului acolo ca un loc unde să începeți!

Oferiți bonusuri de recomandare pentru a încuraja cuvântul de gură

Oferind clienților, veterinarilor, formatorilor și groomers un pic de lansare pentru trimiterea unui nou client de câine de mers pe jos este o altă strategie excelentă pentru stimularea afacerii.

Poate doriți să oferiți clienților dvs. de mers pe jos de 50% din următoarea mers pe jos, dacă vă referi la un client (și să oferiți acel client nou de 50% din prima plimbare). Pentru alți profesioniști, le puteți oferi un procent de vânzare ca bonus de recomandare.

Strategii pentru a vă pune în afară de pachet

În afară de a vă oferi o nișă, vă puteți asigura că afacerea dvs. supraviețuiește făcându-l cel mai bun pe care îl poate fi. Iată câteva idei pentru modalități de a vă încânta clienții:

  • Activitatea de acționare a documentelor. Majoritatea proprietarilor doresc cu adevărat să știe dacă câinele lor a avut o poo neobișnuit sau dacă nu aveau pipi de dimineață, așa că faceți un obicei să lăsați clienții dvs. să știe în mod regulat clienții dvs. despre activitatea de potty.
  • Trimiteți fotografii ale câinilor care îi iubesc timpul cu dvs. Proprietarii vor iubi absolut acest lucru! Puteți chiar să imprimați copii ale acestor fotografii pentru a vă mulțumi, zile de naștere sau cărți de Crăciun pentru clienți.
  • Oferiți servicii de add-on, cum ar fi plimbări extra-lungi, plimbări de destinație, sau jogging câinele. Unii care strălucesc chiar oferă o pregătire de bază în timpul plimbări - așa am început ca antrenor profesionist! Doar fiți sigur că sunteți calificat pentru a oferi add-on-urile.
  • Aduceți gusturi gustoase și ajutați-i pe câinii clientului dvs. Asigurați-vă că cereți clienților dvs. despre alergii sau restricții de dietă, dar mulți clienți iubesc să-și vadă învățarea câinilor. Puteți folosi aceste tratamente pentru a recompensa câinii pentru un comportament bun, chiar dacă nu sunteți pregătit activ.
  • Sărbătoriți sărbătorile cu o pălărie drăguță de câine sau cu cravată de arc. Unii câini ar putea să nu aprecieze că sunt îmbrăcați de un străin, deci este probabil cel mai bine să evitați costumele complete. Dar prindeți un pic de câine al unui client cu un tutu drăguț sau o pălărie verde leprechaun pe st. Ziua lui Paddy este sigur că vă câștigă niște puncte Brownie în ochii părinților de companie.

Bonus Sfat: Asigurați-vă că găsiți costume care nu fac ca câinii să fie incomod. Majoritatea câinilor nu vor deranja un atașament cu guler (flori sau o cravată de arc), dar mulți câini sunt foarte nervoși despre pălării! Asigurați-vă că câinii sunt de fapt confortabili și fericiți cu costumele sau puteți supăra proprietarii.

Vedeți acest post pe Instagram

Un post împărțit de Migos Stylesshop (@migos_stylesshop) pe

Un alt sfat - urmăriți întotdeauna ce face competiția dvs. În timp ce nu ați putea să nu doriți să copiați întreprinderile locale, puteți obține idei de la alții despre cum să faceți clienții dvs. să vă iubească serviciul chiar mai mult!

Câine de mers pe jos salariu de afaceri: câți bani ar trebui să mă aștept să fac?

Prețurile câinilor de mers pe jos variază foarte mult pe baza locului în care locuiți.

Urbanul Walkers pot percepe mai mult, mai ales dacă operează într-o nișă mică sau high-end. Chiar dacă sunteți rural, probabil că veți încărca mai mult dacă serviciile dvs. de mers pe jos implică călătoriile auto - cum ar fi conducerea la o excursie.

Faceți mai mulți bani pe plimbare dacă oferiți servicii de grup de mers pe jos, dar, de asemenea, ia o mulțime de abilități pentru a gestiona un grup mare de câini.

Majoritatea câinelui Walkers încarcă ceea ce iese la aproximativ 1 USD pe minut - 20 $ pentru o plimbare de 20 de minute sau 50 de dolari pentru o oră sunt cotații comune.

Când decideți cum să vă stabiliți tarifele, Cercetați alți pasari în zona dvs. și vedeți ce se percep. Apoi ajustați sau în jos pe baza nivelului de experiență și a oricăror diferențe în modelul dvs. de afaceri.

Salariul câinelui Walker

Care a spus, asta nu înseamnă că veți face 50 de dolari pe oră. Probabil că nu veți lucra timp de 8 ore pe zi, deoarece majoritatea oamenilor doresc doar walkers în jurul valorii de amiază. De asemenea, probabil că va trebui să conduceți între clienți. În cele din urmă, costurile de afaceri precum marketingul și gazul vor reduce în acest profit.

Salariile de mers pe jos de câine variază foarte mult. Conform Usa de sticla, Câinele câinelui fac aproximativ 30.077 dolari în medie pe an. Majoritatea pălăria câinelui au o plată pe oră care depășește 13-15 dolari pe oră, potrivit Payscale.

Care vine în contrast puternic cu estimarea acest site că dacă puteți merge cinci câini pe zi pentru 25 de dolari pe câine, veți face 125 de dolari pe zi și 46.625 de dolari. Aparent, mulți (dacă nu majoritatea) câinelui care nu sunt capabili să îndeplinească acest prag pentru venitul de luare.

Pe capătul opus al spectrului, unii Persoanele de câine de top din New York City Faceți șase cifre sau mai mult. Apoi din nou, dacă vrei să trăiești în Manhattan, asta nu are exact viața mare! Ta Închiriază singură probabil costă aproximativ 45 de dolari pe an, aproape jumătate din salariul lui Top Walker.

Câine planul de afaceri de mers pe jos: Proiectarea afacerii dvs

Asigurați-vă că aveți un plan pentru câinele dvs. de mers pe jos înainte de a vă întâlni în fața dvs. Acest lucru vă va asigura că sunteți gata să atingeți terenul care rulează!

Un plan de afaceri bun vă va ajuta să vă planificați strategia de marketing, să vizați publicul, costurile și veniturile.

Acest câine de mers pe jos planul de afaceri de la sfaturi de câine de top este un loc minunat pentru a începe.

Dog Walking Business Insurance: Am nevoie de ea?

Ca un Walker profesionist, este cu siguranță o idee bună să aveți asigurare.

Câinele de mers pe jos este potențial chiar mai mare decât formarea câinilor, deoarece întreaga dvs. loc de muncă este să luați câinii în lume când proprietarul nu este în jur.

Asigurarea vă va ajuta să vă protejați deteriorarea echipamentelor și rănilor câinilor. În timp ce veți face tot posibilul pentru a păstra echipamentele și câinii la fel de sigure cât mai sigur, se pot întâmpla accidentele. Câinii își pot rupe lenjeria, picioarele lacrimi sau chiar intră în argumente, chiar și sub ochiul tău atent.

Iată câțiva câini furnizori de asigurări de afaceri de afaceri pentru a verifica:

Câine de câine de mers pe jos de idei de afaceri

Obțineți creativi! Asigurați-vă că verificați alte întreprinderi locale cu același nume. Nu vrei să treci pe degetele de la picioare cu un nume identic sau aproape identic.

Utilizați unele dintre aceste cuvinte orientate spre câine pentru a vă susține numele de afaceri:

  • Păstrăvul
  • Labele
  • Urme de labe
  • Pawsitiv
  • K9
  • Canin
  • Furry, pufos
  • Coadă
  • Trata
  • Pupa
  • Pupper
  • Doggo

Ce sfaturi ați găsit cele mai utile în timp ce începeți afacerea câinilor? Ne-ar plăcea să auzim sugestiile dvs. în comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să începeți o afacere de câine de mers pe jos