7 Sfaturi despre cum să fii un câine de succes walker

Poate că ești student și ai nevoie de un loc de muncă cu fracțiune de normă. Poate că aveți nevoie doar de un venit suplimentar în plus față de locul de muncă principal. Poate doriți să ieșiți pe toți și să încercați să faceți o viață de la câine de mers pe jos pentru că pur și simplu iubești câinii. Indiferent de motivul, iată câteva sfaturi pe care le puteți urma dacă doriți să știți cum să fiți un câine Walker și unul de succes la asta.

Ca și în cazul oricărei alte afaceri de câine, pregătirea și având un plan bun pentru această nouă afacere este singura modalitate de a avea succes. Sărind în oricare Anunțuri legate de animale de companie, Fie ca fiind integral sau cu normă întreagă, este o decizie majoră care trebuie luată în serios și luată în considerare cu atenție.

Făcând un pic de cercetare despre cum să deveniți un câine Walker, ceea ce fac acești oameni și cum încep să vă ajute să înțelegeți exact ceea ce intrați și dacă este sau nu o opțiune bună pentru situația dvs. Unii oameni presupun că afacerea de câine de mers pe jos este o slujbă simplă pe care cineva o poate face. Ca câine Walker, permiteți-mi să vă spun - nu este adevărat deloc. Dacă sperați că dragostea dvs. de câini este singura calificare de care aveți nevoie, gândiți-vă din nou.

Sperăm că după ce treceți prin aceste sfaturi, veți avea o idee mai bună despre mersul câinilor.

MAI MULT: Cum să începeți o afacere de mers pe jos

7 sfaturi despre cum să fie un câine de succes Walker

Top 7 sfaturi despre cum să fii un câine de succes Walker1. Știți și înțelegeți piața țintă

Locuiți de o mulțime de clădiri de apartamente? Există o mulțime de familii de lucru în jurul tău? Vă puteți iubi pe câini și doriți cu adevărat să le umblați pentru bani, dar dacă piața nu este acolo, nu va funcționa.

Locuiesc într-o zonă cu mulți oameni pensionari. Ei sunt întotdeauna în afara câinilor lor. Doar dacă nu se îmbolnăvesc sau rănit, probabil că nu voi putea găsi locuri de muncă obișnuite de câine în jurul zonei mele. Dacă sunteți dispus să călătoriți, ar fi o poveste cu totul diferită.

Puterea și constituția voastră vor factura, de asemenea. Câți câini puteți merge la un moment dat? Dacă locuiți într-o zonă cu doar câteva perspective, ar fi bine dacă puteți merge doar la un câine la un moment dat.

Cereți unui câine Walker: Ce este câinele Walker Salariu & Câine de mers pe jos?

2. Luați în considerare disponibilitatea dvs. pentru locul de muncă

Majoritatea oamenilor au nevoie de câine de mers pe jos pentru că ei înșiși nu au timp să o facă. Poate că poți să umbli doar dimineața sau seara, dar o mulțime de oameni au nevoie de un Walker câine pentru că sunt la serviciu - acest lucru înseamnă în mijlocul zilei.

Pentru a fi un câine de succes Walker, trebuie să fiți disponibil atunci când oamenii au nevoie de tine.

Fiind disponibil în perioadele potrivite ar putea însemna mijlocul nopții (pentru lucrătorii de schimbare), în zilele ploioase, în zilele de zăpadă sau doar la mijlocul dimineții. Decideți când sunteți dispus să lucrați și asigurați-vă că clienții dvs. sunt clare în programul dvs. înainte de începerea lucrului.

3. Luați în considerare costurile inițiale și ROI

În orice afacere, trebuie să fii competitiv. Nu percepeți 20 de dolari pentru o oră de mers pe jos dacă toți ceilalți plătesc 15 $ sau mai puțin, mai ales dacă începeți doar. Care a spus, tăierea scurtului este, de asemenea, nu este o idee bună. Va trebui să vă acoperiți propriile cheltuieli, precum și să faceți un profit, astfel încât, din nou, o cercetare și o planificare adecvată sunt cheia aici.

Cel mai bun sfat pentru acest lucru este de a apela alte câine de deplasare și a vedea ce rata lor este. Anunțurile clasificate online (cum ar fi Craigslist) sunt un loc minunat pentru a vă verifica competiția.

Mai departe, asigurați-vă că solicitați clienților potențiali câini de mers pe jos dacă vor furniza leashes, hamuri etc. (în mod normal, ei fac), sau dacă vi se va aștepta să oferiți dvs. aceste elemente. Vedeți cum lucrează alți câini în ceea ce privește acest lucru.

4. Cum vei face publicitate?

Top 7 sfaturi despre cum să fii un câine de succes WalkerTrebuie să obțineți cuvântul despre noul dvs. serviciu de mers pe jos pe care îl oferiți, deci trebuie să decideți cum veți face acest lucru.

În primul rând, acest lucru va depinde de bugetul tău și locația ta. Dacă doriți doar să mergeți câini în cartierul dvs. și să faceți un lucru în timp mic, puteți pune pliante pe mașini, fluturași în cutii poștale sau cărți de vizită la alte întreprinderi locale care permit acest lucru.

Supermarketurile și piețele de purici au adesea plăci de buletine pentru anunțurile comunitare. Nu uitați să nu știți la stâlpi de telefon sau la semne de stradă fără a verifica legile din zona dvs - care pot fi ilegale. Unele zone au chiar interdicții de plasare a pliantelor pe mașini.

Dacă sunteți dispus să călătoriți în jur, ați putea pune un anunț în ziare locale, pe Craigslist sau pe alte site-uri clasificate. Un alt site popular pentru aceste servicii este Backpage. Asigurați-vă că rămâneți în siguranță și întâlniți întotdeauna potențialii clienți într-un loc public.

Chiar dacă planul dvs. este să mergeți mare și să începeți o afacere de câine Bona Fide, este cel mai bine să începeți cu câinii de mers pe jos în cartierul dvs. pentru a înțelege cum funcționează și familiarizați-vă cu procesul. Mergând mare doar înseamnă mai mulți câini, mai mulți clienți și mai multe apeluri telefonice, astfel încât să vă puteți extinde întotdeauna de acolo.

LEGATE DE: 8 sfaturi pentru mers pe jos câinele dvs. în siguranță în fiecare zi

5. Faceți o listă de unelte și echipamente de care aveți nevoie

Aceasta este o secțiune adesea trecută de către Walkers Dog Dog. Dacă veți merge în jurul valorii de, probabil, ore pe zi, aveți nevoie de lucrurile potrivite. Câinii nu o pot ține și așteaptă o vreme bună. Câinele are nevoie de mers pe jos în ploaie, să se răcească, rece, căldură etc.

În acest loc de muncă, veți fi la fel ca poștașul poștal. Dacă sunteți într-un climat mai rece, cele două elemente cele mai importante pentru tine sunt corecte Mănuși de mers pe jos de câine și câine de mers pe jos cizme.

Odată ce ai propriul tău unelte de ploaie, pantofi confortabil de mers pe jos, protecție solară, pălării și orice altceva este nevoie de orice situație, atunci chiar vrei să vrei pantofi pentru câini. Costurile pentru aceste elemente vor trebui să fie luate în considerare în tarifele dvs. pentru mersul pe jos, la fel și cercetarea în prealabil. Factorul Toate prețurile ca investiția inițială pentru a vedea dacă este posibil.

Iată listele de unelte pe care probabil le aveți nevoie - Verificați prețurile și vedeți ce vă puteți permite:

Alte unelte de câine pe care doriți să le împrăștiați, dar este cu adevărat opțional include:

Uneltele de mai sus sunt opționale, dar pot fi necesare dacă intenționați să faceți plimbări lungi cu câini și mai ales pentru climatele extreme - tone de ploaie sau soare sau zăpadă etc.

6. Siguranța și răspunderea dvs. ca câine Walker

Fiți pregătiți să vă ridicați și să spuneți nu. Dacă este o viscolă și sănătatea și bunăstarea dvs. și sănătatea și bunăstarea câinelui sunt în pericol, va trebui să puteți refuza câinii de mers pe jos și din nou. Uneori oamenii pot fi împingări care își comunică nevoile, așa că trebuie să aveți suficientă încredere în sine pentru a vă susține punctul.

Asigurați-vă că sunteți licențiat și asigurat Dacă statul dvs. o cere. Ar trebui să aveți întotdeauna asigurare, chiar dacă statul dvs. nu o cere. Fi gata să treacă un control de fond și un test de droguri dacă angajatorul dvs. dorește aceste.

Dacă veți lucra pentru dvs., alcătuiți un contract care spuneți ceea ce veți face și nu veți face. Puneți ceea ce veți face și nu veți fi la răspundere și el. Au fiecare client să o semneze și va trebui să o semnezi. Dacă este posibil, chiar obțineți un martor sau notar să îl semnați.

7. Comunicare și planificare adecvată

Cele 7 sfaturi despre cum să fii un câine de succes WalkerCel mai important lucru din începerea câinilor dvs. de mers pe jos este cel mai important lucru atunci când lansați orice afacere de afaceri. Stai jos și într-adevăr gândiți-vă. Încercați să vă gândiți la tot ceea ce ar putea apărea - Leașuri sparte, câini pierduți, incidente musculare - totul.

Nu treceți în câine pe jos pe un capriciu.

Obțineți un prieten sau membru al familiei pentru a vă ajuta să creați idei. Apoi faceți un plan pentru tot ce vă gândiți. Planificați cum vă veți descurca, ce veți face, care este responsabilitatea proprietarului și așa mai departe. Acum, puneți acele lucruri în contractul dvs. Relațiile de lucru de succes sunt construite pe o comunicare clară.

Citiți următorul: Cum de a scrie un plan de afaceri de câine de mers pe jos

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Sfaturi despre cum să fii un câine de succes walker