Antrenează un catelus pentru a sta și a rămâne

Câini de antrenament om la parc

Câinele dvs. trebuie să învețe să "stabilească" și să "stați" la comandă ca o formă de politicie Doggy Comportament. Aceste comenzi sunt utile pentru a preda ascultarea pozitivă în situațiile în care puii dvs. ar putea fi prea hiper pentru această ocazie. Învățarea de a sta poate fi, de asemenea, folosită pentru a vă cere să deschideți ușa sau să-i dați o jucărie sau o mulțumire pentru servirea alimentelor. Plantarea coada îi ajută și la menținerea puiilor de energie ridicată sub control.

Puii învață repede cum să joci sistemul, totuși, prin plantarea tush-ului doar pe scurt înainte de a vă plânge ca o minge de ping-pong. Face ca catelul tau stați politicos dar numai până când ispita îl face să-l ducă la ușă? Puteți cupla asta Comanda "Rămâneți" cu comanda "Sit" pentru a-ți învăța prietenul pentru a-și ține poziția până la eliberare.

Cum să antrenezi un cățeluș la ședere

O comandă "Sit-Stay" îi întreabă pe câine stai în poziție și extinde timpul de contact pentru podea. În anProcesul de ascultare, Comanda "Sit-Stay" este necesară și un câine în competiția începătorilor (începători). Doar țineți "Sit-Stați" pentru un minut, în timp ce alți câini fac același lucru și stați în camera de la el.

Prin învățarea câinelui, că primește privilegii mai bune, cu atât este mai lungă, este "ședere", cu atât mai mult se bucură de exercițiu. L-ai învățat deja să stea, așa că acum veți crește doar durata și recompensa pentru răbdarea câinelui. Dacă câinele dvs. înțelege deja comanda "așteptați", puteți utiliza acest lucru pentru a trece la comanda mai specifică (nu se mișcă deloc). Iată cum.

  1. Planificați să vă antrenați într-un loc care are cât mai puține distrageri, cum ar fi camera de zi. Puteți adăuga distrageri mai târziu odată ce înțelege noua comandă. Asigurați-vă că nu a mâncat doar o masă, astfel încât să fie dornică să trateze, dar nu foame.
  2. Tăiați valoarea mare de mare valoare în nibble de dimensiune a degetelor. Acestea ar trebui să fie ceva ce îi place să mănânce și să devină doar în timpul antrenamentului. Dar, de asemenea, au la îndemână o recompensă secundară, ceva ce îi place, dar numai dacă Tratamente de formare nu sunt în jur - de exemplu, o jucărie scârțâitoare. Arătați câinele dvs. tratatul și recompensa, dar nu-i dați-le. Vrei să știe lucruri bune ar putea fi a lui, dar trebuie să acorde atenție.
  3. Comanda catelusul sa "stati" intr-un tonul autoritar al vocii.
  4. Odată ce coada îi face contact cu podeaua, spuneți: "Stați" și hrăniți primul Tidbit.
  5. Continuați să oferiți mai mult tratatul-tratate-tratate-tratate-unul după altul, atâta timp cât el deține "Sit."O ședere de zece secunde este un prim obiectiv rezonabil, astfel încât el are succes. Vrei ca catelul să câștige acest joc, să nu-l transforme într-o propunere de "Gotcha". După zece secunde de "ședere", eliberați-l cu un cuvânt cum ar fi "Bine!"Și un clic" dacă utilizați clicker la tren.
  6. Pe măsură ce dați cuvântul de eliberare, recompensați-vă cu jucăria de valoare mai mică și dușul cu laudă, așa că știe ce este un băiat inteligent, minunat el. Care îl învață că primește doar tratamentele cu adevărat wow în timp ce el se adresează mai degrabă "șederea" decât pentru a rupe "Sit."
  7. Puppies care sparge "Sit-Stay" înainte de a da cuvântul de eliberare obțineți tratamente. Spune ceva de genul: "Hauops, ai suflat-o!"Și întoarce-ți spatele, tăind orice speranță de tratament / recompense timp de cel puțin zece secunde sau cam așa ceva. Catelul tău va face în curând conexiunea că deținerea "șederii de ședere" îl face mai multă delicioasă, iar yummiile dispar dacă se mișcă.
  8. Puppies tind să-și dea seama de reguli destul de repede, dar vor avea nevoie de practică pentru a afla și acel aspect de durată. Repetați exercițiul și spuneți "Sit-Stați" cu tratamente nesfârșite timp de zece secunde și eliberați-vă cu "bine" și aruncați o petrecere de laudă.
  9. Practicați acest exercițiu de mai multe ori. Și apoi creșterea duratei șederii cu două până la cinci secunde, continuând să tratați tot timpul, urmată de cuvântul de eliberare și laudă.
  10. După ce el poate ține "șederea de ședere" timp de cincisprezece până la douăzeci de secunde la un moment dat în timp ce tratează în mod constant, începe să întârzie livrarea. Scopul ca catelul să țină seama că "stați-ședere" timp de două până la patru secunde la un moment între tratate.
  11. Urmăriți rata de succes. Odată ce ați ajuns la un solid "Sit-Stay" 80% din timp, încercați să creșteți întârzierea dintre tratate cu mai multe secunde. Când este solid din nou, creșteți încă o dată întârzierea și așa mai departe.
  12. În cele din urmă, lucrați spre a oferi o recompensă gustoasă mai puțin frecvent, dar cu un bonus neașteptat Tratamente-SEVERAL O dată, de exemplu, pentru o ședere deosebit de lungă "."Chiar și puii tineri învață să aprecieze conceptul de bonus de recompense mai mari pentru o performanță mai bună.
  13. Puii care "primesc" pur și simplu au nevoie de practică pentru a extinde durata "șederii", precum și distragerile. Dacă este de încredere într-o ședere în camera de zi, practică "șederea șederii" în curte sau la casa bunicii. Ați putea chiar să faceți o parte "Sit-Stay" din repertoriul mesei de masă cu rația de cină delicioasă o recompensă bonus mare pentru un mare ședere.
  14. Cel mai bine este să practici și să extindeți durata "șederii" înainte de a adăuga distanța de la catelus. Fiind aproape de câinele de copil în timpul acestor burghie, oferă un control mai bun, astfel încât să vă puteți opri imediat cu consecințe (întoarceți-vă / opriți tratamentele) dacă îl suflă. Pupul ar trebui să poată menține un "ședere solidă" timp de cel puțin un minut sau mai mult timp în timp ce vă atingeți intervalul înainte de a lua un pas departe și practicați la distanțe mai departe.
  15. În cele din urmă, puii dvs. ar trebui să stea la comandă atunci când întrebați din întreaga cameră, chiar și atunci când nici un tratament nu este vizibil. Prin eliminarea trecului - fiecare-timpul la recompensele intermitente, puștii învață că recompensele sunt întotdeauna posibile și devin mai probabil cu cât funcționează mai mult când întrebați.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Antrenează un catelus pentru a sta și a rămâne