25 Cea mai bună listă de rase de terapie

Cainii de terapie au izbucnit cu adevarat pe scenă în ultimii ani. În mod tradițional, oamenii vor vedea, în principal, câinilor de terapie care îi ajută pe orb, dar există mai multe utilizări pentru ei în aceste zile. Această listă de rase de terapie de terapie conține cele mai populare câini de terapie care vin în diferite forme și dimensiuni și crescute și instruite în scopuri diferite.

Câinii oferă o iubire și o companie constantă fără judecată. Pentru mulți, acest lucru este suficient, dar unii oameni au nevoie de puii lor pentru a face doar un pic mai mult. De fapt, există o varietate de motive pe care cineva le poate înscrie cu ajutorul unui câine de terapie, iar unele dintre ele vă pot surprinde cu adevărat!

Ce rase fac câini de terapie bună și de ce?

Există mai multe pentru a face o terapie excelentă câine decât rasa singur. De fapt, mulți câini de terapie și service sunt Heinz 57`s (mutts) care au fost salvați din adăposturi.

Conform Actul americanilor cu dizabilități (PDF), câinii de terapie nu sunt câini de serviciu sau câini de asistență în majoritatea organizațiilor. Cu toate acestea, unele locuri la nivel mondial le pot credita ca atare oricum. În SUA, câinii de terapie nu sunt niciodată considerați animale de serviciu și nu li se acordă aceleași privilegii, în conformitate cu Adata.

Pentru a obține un câine certificat ca câine de terapie, canina dvs. va trebui să treacă o certificare. Aceasta depinde în ce țară sunteți în. În Statele Unite, câinele dvs. trebuie să primească AKC Canin cetățean bun Certificare (A Program stabilit în 1989).

În căutarea celei mai bune liste de rase de terapieIngredientele care fac un câine de terapie excelent sunt personalitate și formare.

Câinii care sunt instruiți să fie un câine de terapie trebuie să stăpânească formarea de ascultare, formarea socială și formarea liderului de pachete înainte de a începe chiar să învețe îndatoririle specifice pe care vor trebui să le îndeplinească pentru persoana lor. Orice canină care este skittish, agresivă, înfricoșătoare, voință, sau încăpățânată nu va face tăierea.

Puteți fi siguri că dacă ați primit câinele de la o agenție de renume, că indiferent de rasă, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la noul dvs. însoțitor care nu este până la activitățile fizice sau sociale pe care le bucurați. Clubul american Kennel oferă A Lista grupurilor de câini de terapie organizată Pe site-ul lor, și puteți ajunge la unul din zona dvs., dacă sunteți interesat să găsiți un crescător de reputație.

De asemenea, citiți: Cum să obțineți un câine de serviciu pentru anxietate sau depresie și costurile acesteia

Cele mai bune rase de câine pentru câini de terapie

Cele mai bune rase de câine pentru câini de terapie

Motive pentru a avea un câine de terapie

După cum sa menționat anterior, câinii de terapie au fost utilizați pentru mai mulți ani pentru a ajuta orbul. Chiar și cu cele mai noi utilizări ale câinilor de terapie, oamenii încă folosesc pooches în rolul tradițional - ca un câine de ochi văd. Ei pot să alerteze manipulatorul dacă traficul se apropie prea îndeaproape, să le conducă prin ușă și să le redirecționeze în jurul obstacolelor.

Cele mai bune rase de câine de terapie pot fi de asemenea utilizate pentru a ajuta surzii. Cu o nouă formare, un câine are multe locuri de muncă pe care le poate ajuta pe cei care sunt greu de auz, inclusiv aducerea unui telefon de apel proprietarului său, alergând proprietarul atunci când cineva bate pe ușă și alergând proprietarul dacă alarma de fum (sau Orice alarmă) se stinge.

Oameni cu boală mintală Cum ar fi depresia, anxietatea, PTSD și schizofrenia se pot bucura acum de beneficiile unui câine de terapie, de asemenea. De exemplu, dacă proprietarul are terori de noapte câinele le poate trezi. Aceste tipuri de câini de terapie pot fi chiar instruiți pentru a deplasa mâinile departe de o persoană care practică auto-vătămare (cum ar fi slapping).

Să nu mai vorbim, un câine de terapie instruit este unul dintre cele mai bune umeri să plângă.

Oamenii cu Tulburări de sechestru sau de zahăr din sânge poate beneficia, de asemenea, de ajutorul unui câine de serviciu bine pregătit. Deși există dezbateri cu privire la faptul că o canină poate detecta de fapt o confiscare, celelalte beneficii pe care le oferă nu sunt discutabile. Aceste beneficii includ:

  • Aducerea medicamentelor și a apei îmbuteliate atunci când simptomele încep
  • Apăsând butonul Alertă de viață al proprietarului când sunt prezente simptome
  • alergând proprietarul modificări chimice ele pot mirosi, cum ar fi scăderea zahărului din sânge

Multe școli, case de îngrijire medicală, spitale și chiar birouri au programe în care câinii de terapie vin doar pentru a îmbunătăți oamenii morali și calme în jos. Cea mai bună listă de câini de terapie are câțiva dintre câinii de terapie populară care își pot face rundele pentru a calma studenții cu anxietate severă de testare, aduce zâmbete la pacienții cu pat la casele de îngrijire sau spitale sau să ofere un pic de relief de plictiseală pentru copiii care așteaptă pe testarea medicală.

RECOMANDAT: Știință pe câini de terapie pentru depresie - fapt sau ficțiune?

Cea mai bună listă de rase de terapie

Cea mai bună listă de rase de terapie de terapie

Fiecare câine nu este capabil de disciplina și munca necesară pentru a deveni un câine de terapie. De fapt, există anumite tipuri de câini de terapie pe care le veți vedea în acest câmp și în acest domeniu.

Acum că am învățat câteva dintre lucrurile uimitoare, câinii de terapie pot face, să aflăm ce rase sunt până la sarcină. Aici este o listă completă a câinilor de terapie cu cele mai populare câini de terapie clasificate.

Câini de terapie mică

1Beagle - cele mai bune rase de terapie. Beagle

Portable și prietenos, acest hound de miros foarte iubit face un câine mare de terapie. În special în situațiile în care cel mai bun Smeller câștigă, cum ar fi detectarea zahărului din sânge.

Mare cu copiii, acesta este un câine de serviciu excelent pentru gospodării mari sau câine de terapie pentru spitalele pentru copii. Beagles sunt independente, iar unii nu vor accepta instruirea suficient de bine pentru a face tăierea.

2. Chihuahua

Chihuahua - Cele mai bune rase de terapieDimensiunea mică a acestei rase le face ideale pentru un câine de terapie care face o mulțime de călătorii. Desigur, dacă aveți nevoie de unul pentru a aduce obiecte mari, acest mic pooch nu va fi la locul de muncă.

Ușor de mire și baie, acest câine nu va cere excursii un groomer profesionist. Chihuahua sunt de obicei prietenos și încrezători. Acești blănuri iubesc oamenii. Ele pot fi tare sau distructive dacă sunt lăsate singure prea mult timp.

3. Bichon Frise

Bichon Frize - Cele mai bune rase de terapieO rasă de însoțitor, câini în această clasă Nu vărsați. Acest lucru le face excelent pentru câinii de terapie - nici un păr lăsat în urmă în restaurante, magazine, spitale sau case.

Acești pui sunt fericiți, veseli și jucăuși. Ei sunt sigur de a aduce un zâmbet tuturor pe care se întâlnesc. Aceste pooches nu sunt întotdeauna bune în jurul copiilor și altor animale de companie. Ei trebuie să primească o pregătire adecvată de socializare.

4. Pudel

Pudelul vine de fapt în trei dimensiuni - mici, medii și mari. Inteligența lor și comportamentul intuitiv le fac câini de terapie ideală.

Intuitiv și adaptiv, câinii din această rasă pot acționa în mod previzibil și adecvat în orice situație. Poodle are o haină lungă care va avea nevoie de tăiere și îngrijire regulată. Ele sunt, de asemenea, predispuse la creșterea în greutate.

Poodle - Cele mai bune rase de terapie

5. Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrier - Cele mai bune rase de terapieCurajos și curios, aceste mici dinamite sunt în sus pentru orice - dar probabil că nu v-ați aștepta să le vedeți pe lista celor mai bune rase de terapie. Îi place să fie necesare, așa că sunt minunați pentru a obține medicamente în caz de urgență sau împingând acel buton de alertă.

Acești câini mici sunt mari ca câini de terapie pentru spitale, case de îngrijire medicală și școli. Dimensiunea lor le face foarte ușor de manevrat. Yorkies poate fi puternic sau agresiv. Ei au nevoie de un antrenor puternic care trenurile în abilitățile sociale și ascultarea.

6. Pembroke Welsh Corgi

Pembroke Welsh Corgi - Cele mai bune rase de câine de terapieCrescute pentru muncă, acești puii au personalitatea și instinctul potrivit pentru a servi. Hei, dacă sunt destul de buni pentru regină, sunt destul de buni pentru mine.

Cu inteligență și prietenie, acești câini au ceea ce este nevoie pentru a fi service și câini de terapie. Acești canini sunt energici, deci dacă trebuie să servească, au fost exercitați și păstrați ocupați.

7. Pomeranian

Pomerania - cele mai bune rase de terapieCu energia redusă și nevoile de exerciții mici, "Pom" este mare pentru pacienții legați la domiciliu, precum și situații care necesită un animal liniștit și calm.

Cel mai bun lucru despre acest câine, în opinia mea, este că acestea nu sunt distructive. De asemenea, au nevoie de un exercițiu foarte puțin. Pentru a fi un câine de terapie, această rasă are nevoie de instruire de socializare de la Puppy-Hood. Ele sunt adesea demn.

8. Buldog francez

Acești câini de lapte sunt absolut excelenți pentru companie, sănătatea psihică și fizică a oamenilor și fac parte din cea mai populară listă de rase de terapie de terapie. Canini în această rasă nu doresc nimic mai mult decât să fie mângâie, iubită și liniștită.

Iubitor, jucaus și adaptabil, veți fi greu de apăsat pentru a găsi ceva care nu face acest copil-baby un câine de terapie grozavă. Independent și încăpățânat, francezii trebuie să înceapă pregătirea cât mai curând posibil.

LEGATE DE: Profilul francez Buldog Profil

Buldogul francez - cele mai bune rase de terapie

9. Greyhound italian

Greyhound italian - cele mai bune rase de câine de terapieDacă sunteți în căutarea unui blănos, care este sensibil și alertă, nu căutați mai departe. Aceste caracteristici le fac excelent pentru a fi un câine de ghidare sau orice alt câine de terapie.

Acești câini sensibili sunt alertă și jucăușă. Mare pentru a face runde în instituții, acești câini sunt energici. Acești câini elegați nu fac bine la temperaturi scăzute. Ca un câine de vedere, ele sunt, de asemenea, rapid la urmărire, dacă nu sunt instruiți corespunzător.

10. Cavalier King Charles SpanielCavalier King Charles Spaniel - Cele mai bune rase de câine de terapie

Drăguț și cuddly, aceste pooches sunt gata să înveselească bolnavii și să-și pună un zâmbet pe fața tuturor. Acești canini ascultători iubesc să vă rog, făcându-i ușor să se antreneze.

Cu o față dulce și o dispoziție blândă, cavalierul a fost făcut pentru muncă ca un câine de terapie. Trebuie să utilizați o pregătire sensibilă pentru a păstra aceste blănuri de la devenire frica și timid.

11. Mops

Pug - cele mai bune rase de terapieUn alt pup care este cu siguranță adesea inclus în multe cele mai bune liste de crescătoare de câini de terapie, această canină iubește oamenii și atenția. PUG Proprietarii spun că acești clovni aduc o mulțime de divertisment în orice situație.

Acești câini de ieșire sunt veseli și curioși. Ele sunt cunoscute ca fiind chiar temperate, ceea ce le face să fie previzibile și sătedă. Structurile faciale ale acestor câini le fac să sforăiească și să sforăie de cele mai multe ori. De asemenea, trebuie să aveți grijă să le păstrați de la supraîncălzire.

12. Dachshund

Această rasă jucăușă este mare la ridicarea spiritelor și încurajarea exercițiului. Ele sunt minunate pentru persoanele cu anxietate și depresie.

Dacă întrebi oamenii un cuvânt care descrie un dachshund, mulți vor spune "spunky". Ele sunt pline de viață și curioase. Cu spini lungi și picioare scurte, nu este sănătos pentru unul dintre aceste pooches să urce scări sau să joace jocuri.

Similar: Cum să obțineți un câine de serviciu pentru anxietate și depresie și costurile acesteia

Dachshund - Cele mai bune rase de terapie

Câini mari de terapie

13. Saint Bernard

Saint Bernard - Cele mai bune rase de terapieAcești câini mari au fost crescuți pentru a ajuta, și încă se bucură de îndatoririle lor astăzi. Cu o istorie de a salva călătorii blocați în Saint Bernard Pass, sunt destul de natural de rase de câine de terapie.

La fel ca mulți câini pe această listă de rase de terapie de terapie, sfântul este prietenos și afectuos. Acești blugi de blană nu au nevoie de multă exercițiu. Acești câini sunt mari ... imens. Au nevoie de spațiu pentru a se întinde. Valoare și droolere, ele necesită un pic de întreținere.

14. Airedale Terrier

Airedale Terrier - Cele mai bune rase de terapieNecesind o mulțime de exerciții, acești pui elegant sunt minunați ca câini de ghidare pentru persoanele cu deficiențe de vedere. Ele sunt, de asemenea, suficient de mari pentru a prelua orice nevoie de proprietarul proprietarului lor.

Rugged și dur, acești pui pot supraviețui în aproape orice condiții. Părul lor scurt este atractiv și Ușor de întreținut. Această rasă este câinele unui câine. Ei iubesc activitățile de câine, cum ar fi lătratul, săparea și mestecarea.

15. Setter irlandez

Setter irlandez - cele mai bune rase de terapieCu pași grațioși și părul matasos, această canină este gata să se plimbe în inimile multora. Această rasă prietenoasă iubește că este în jurul multor oameni și a obține o mulțime de atenție.

Afectuos, inteligent și ușor de antrenat, câinii din această rasă fac ca câini excelenți și câini de service. Active și energice, setul irlandez nu face bine în apartamente. Ei au nevoie de loc să se plimbe și să rămână ocupate.

Labrador Retriever - Cele mai bune rase de câine de terapie

16. Labrador Retriever

Câinii de vânătoare tradițional, laboratoarele iau la pregătire cu ușurință. Dimensiunea și puterea lor le fac grozav pentru a aduce lucruri. Toate acestea cu o atitudine prietenoasă fac acest lucru din cei mai buni concurenți pe lista celor mai bune rase de terapie.

Cu dorința de a vă mulțumi, aceste Pohes fac câini de serviciu mare. Prietenos și greggar, laboratoare fac bine cu toată lumea. Acești câini au nevoie de antrenament de ascultare începând cu devreme. Ei sunt atât de jucători și energici încât pot răni accidental pe cineva.

17. Ciobănesc german

Shepherd german - cele mai bune rase de terapieAcești canini au o reputație pentru a fi rezervată în jurul străinilor. Ei nu se distrează ușor, deci sunt minunați pentru munca intensă, cum ar fi îndrumarea și ascultarea.

Calm și restrâns, acești câini au atitudinea trebuia să fie un câine serios de lucru. În ciuda acestui fapt, ei pot fi, de asemenea, iubitoare și jucăușă. Păstoriștii germani Aveți nevoie de formare de socializare pentru a evita agresivitatea. Acești câini pot fi distructiv când sunt plictisiți.

18. Shetland Sheepdog

Shetland Sheepdog - Cele mai bune rase de terapieFrumos și îndrăzneț, "miniaturalul collie" nu este doar arată, și nici un creier. Unul dintre Câinii mai inteligenți din lume, Acești câini fac câini de terapie excelentă.

Acești câini prietenoși sunt sănătoși și devotați. Ele sunt de obicei iubitoare pentru toată lumea pe care o întâlnesc. Haina lungă, luxoasă pe aceste pooches devine ușor de mat. Ei necesită periaj extins și îngrijire.

19. Ogar

Greyhound - Cele mai bune rase de terapieUn câine tradițional de curse, trebuie să fie calm în mulțime, ușor de antrenat și excelează în agilitate. Această reproducere le oferă tot ceea ce trebuie să îndeplinească sarcini pentru proprietarii cu handicap.

Prietenos și calm, gelul este mare în jurul copiilor și altor animale. Deși sunt calm în atitudine, ei încă mai au energie pentru a lucra ore suplimentare. Aceste blănuri sunt jumperi. Asigurați-vă că aveți un gard înalt în zonele în care acestea nu sunt pe o lesa.

Rottweiler - Cele mai bune rase de terapie20. Rottweiler

Această rasă stigmatizată nu este de obicei considerată ca câini de terapie, ci folosirea ca câini de poliție, câini de căutare și salvare și câinii de ghidare arată că este.

Calm, loial, și curajos sunt calitățile din acești câini mari. Ele sunt prietenoase și blânde, cu excepția cazului în care sunt instruiți să fie altfel. Acești câini sunt masivi. Ei au nevoie de formare de antrenament și de formare de socializare începând cât mai curând posibil.

21. Labrador

Aur Retriever - Cele mai bune rase de terapieAceste canini sunt blânde, prietenoase și devotate. Tot ce ar trebui să fie o canină pe lista cea mai bună terapie. Desigur, ele sunt, de asemenea, inteligente și ușor de antrenat.

Acești câini populari sunt iubiți și dispuși să vă rog. Cu devotament și bunătate, ei fac Câini de serviciu mare. Ratele tradiționale de vânătoare, cum ar fi aceștia au nevoie de loc să se plimbe și modalități de a-și îndeplini excesul de energie.

22. Bullmastif

Bullmastiff - Cele mai bune rase de terapieS-ar putea să fiți surprinși să găsiți acești câini pe lista celor mai bune rase de terapie datorită dimensiunilor lor suplimentare. Acești giganți blânzi au ceea ce este nevoie pentru a fi voluntar. Pacientul și bunul lor, puterea lor fizică și emoțională le face mari servere în comunitate.

Această rasă de lucru încă mai iubește să lucreze și este fericită făcând tot ce aveți nevoie. Ele sunt ușor de mire și au vărsat puțin. Rezervat cu străini, formatorii trebuie să înceapă socializarea devreme pentru a evita agresivitatea. Acest câine mare are o tendință de a supraviețui.

23. Dalmatian

Dalmațiană - cele mai bune rase de câine de terapieAcest animal imediat recunoscut a făcut deja un nume în industria serviciilor. Cu rezistență la rezervă, ei sunt de până la zilele ocupate care lucrează cu omul lor.

Athletic și vesel, acesta este un câine care este pregătit pentru muncă ca o terapie sau un câine de serviciu. În timp ce observați adesea acești câini în zonele publice, ele pot deveni agresive și vor avea nevoie de formare de socializare.

24. Collie de frontieră

Frontieră Collie - Cele mai bune rase de câine de terapieAgile și energice, Pooches în această rasă strălucește în spectacole de câine. Acele trăsături împreună cu prietenia și o pregătire de a învăța, le fac să strălucească ca și câini de terapie.

Inteligent și ușor de antrenat, acest câine face excepțional de bine în rolurile de lucru. Ele sunt excelente pentru proprietarii și formatorii de prima dată. Acești canini iubesc oamenii atât de mult încât se deprimă dacă sunt lăsați prea mult prea mult. La fel ca multe rase, au nevoie de antrenament ca alți câini.

25. Copoi

Bloodhound - cele mai bune rase de câine de terapieO altă rasă pe care o găsiți surprinzător pe această listă de câini de terapie pe lista celor mai bune rase de câine de terapie, sângele are un sniffer excelent. Aceste blănuri sunt minunate pentru munca medicală. Ei pot mirosi schimbările chimice în corpul persoanei lor.

Câinii din această rasă sunt dulci și ușor de manevrat. Ei fac minunat în situațiile în care sunt în jurul mulțimilor și străinilor. Bloodhounds sunt un pic leneș. Ei nu au multă energie și sunt predispuși la câștigul în greutate.

Citiți următorul: Formarea câinilor de terapie - Cum să vă certificați câinele

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cea mai bună listă de rase de terapie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 25 Cea mai bună listă de rase de terapie