Cum să-ți înveți câinele să ia în 5 pași simpli

Beagle Dog Joacă Fetch în aer liber cu o minge galbenă

Interesați de a învăța câinele dvs. pentru a juca Fetch?

Fetch nu este doar o modalitate fantastică de a petrece timpul de calitate cu câinele dvs., este, de asemenea, un joc simplu și distractiv pe care îl puteți juca pentru a le ajuta să rămână în formă. Asigurarea faptului că câinii beneficiază suficient, atenția și stimularea mentală este vitală pentru sănătatea și bunăstarea lor generală.

Cu studii recente care arată că mulți câini au câștigat greutate în timpul pandemiei COVID-19, nu a fost niciodată mai important să vă asigurați că câinele dvs. rămâne în formă. 1 De fapt, Asociația Medicală Veterinară Americană (AVMA) sugerează că medicii veterinari pot prezenta ca o opțiune pentru proprietarii de câini ale căror câini supraponderali trebuie să fie subțire.2

Iată cinci pași simpli pentru a lua dacă sunteți gata să vă învățați câinele să preluați.

Selectați o jucărie potrivită

Câine jucând preluarea în parc cu un frisbee sigur de câine

Photo Courtesy: Pixabay Domeniul public

Înainte de a învăța câinele dvs. pentru a prelua, este important să alegeți mai întâi o jucărie potrivită pentru a utiliza. Mulți părinți de companie presupun că jucăria preferată a câinelui va fi cea mai bună, dar acest lucru nu este întotdeauna cazul.

Cea mai ușoară modalitate de a da seama ce tip de jucărie va lucra este de a vă prezenta câinele cu o gamă de opțiuni. Bilele sunt un pariu bun, dar asigurați-vă că vă îndepărtați de ceva mic sau alunecos pe care l-au putut înghiți sau se sufoca accidental. Căutați o jucărie pe care câinele dvs. este atrasă și că este ușor de aruncat.

Dacă nu doriți să ieșiți și cumpărați cea mai recentă și cea mai mare jucărie, mingea de tenis umilă ar trebui să facă truc. De asemenea, puteți folosi un Frisbee, dar verificați dublu că este în prealabil în prealabil. În timp ce bastoanele pot părea o opțiune fină, mulți medicii veterinari recomandă să joace cu bastoane, având în vedere leziunile pe care le pot provoca, deci este înțelept să evităm să jucați cu ei cu ele complet.3

1.Învățați câinele dvs. să "veniți" și să "țineți"

Pentru a vă învăța câinele să preluați, veți avea mai întâi nevoie să le învățați două comenzi de bază: "Vino" și "Țineți."Iată ce trebuie să faceți.

Începeți prin a ține jucăria pe care ați ales să o utilizați în fața câinelui dvs. Este posibil să aveți nevoie să vă așezați sau să vă loviți, așa că sunteți la nivelul lor. Apoi, cereți câinelui dvs. să "vină."Când câinele dvs. vine să se uite mai atent și să miroasă jucăria, să le răsplătească cu laudă și un tratament. Dacă este necesar, utilizați o lecție pentru a vă trage ușor câinele spre dvs.

Apoi repetați acest proces, dar luați câinele să pună jucăria în gură și să le dați o mulțime de laudă și o tratați odată ce fac acest lucru. Puteți froma un mic unt de arahide pe jucărie pentru a vă încuraja câinele să-l apucă.

Acum că câinele dvs. asociază punerea jucăriei în gura lor, fiind răsplătită, este timpul să le învățați să dețină. Repetați același proces ca înainte, dar așteptați ca ei să țină jucăria pentru o secundă înainte de a le recompensa. Practicați-vă de câteva ori, spunând că comanda "țineți" de fiecare dată, astfel încât câinele dvs. înțelege că îi dați un semn verbal pentru a ține jucăria.

Odată ce au stăpânit ținând jucăria pentru o secundă, practicați-i să-i țină treptat mai mult (două, apoi trei secunde, și așa mai departe), întotdeauna să fie sigur că le recompensezi când urmează.

2. Practicați-vă cu jucăria în fața lor

Câine practicând preluarea cu mingea de tenis în gură

Photo Courtesy: Pixabay Domeniul public

Acum că câinele dvs. intră în leagăn de lucruri, vă puteți concentra pe Hârnind abilitățile lor "deținere". De data aceasta, puneți jucăria direct în fața lor. Cereți câinelui dvs. să "țină" jucăria. Când o iau și o fac, laudă-i și le dau un tratament. Practicați acest lucru până când ei primesc acest pas drept.

3. Așezați jucăria mai departe

Câine care joacă fetch în parc cu o minge de tenis

Photo Courtesy: Pixabay Domeniul public

Odată ce câinele dvs. a stăpânit pasul 3, puneți jucăria mai departe de ei. Cereți câinelui dvs. să meargă "Fetch" jucăria și să le răsplătească când îl recuperează și îl țin în gură. Când este clar că câinele dvs. înțelege procesul, începe treptat să crească distanța până la jucărie.

4.Începeți să aruncați jucăria pentru ei

Cel de-al patrulea pas este să începeți alternând între plasarea jucăriei pe podea și aruncându-le la ei să iasă. Pe măsură ce alternezi între aceste două acțiuni, asigurați-vă că continuați să spuneți comanda "Fetch" de fiecare dată. În funcție de cât de repede este câinele dvs. la acest nou truc, este posibil să aveți nevoie să le recompensați cu un tratament.

5.Spune-le să vină și să renunțe "

Odată ce câinele dvs. va primi jucăria când o arunci, le puteți spune să "vii" înapoi la tine. Pentru a preda comanda "picătură", oferă pur și simplu câinele dvs. ceva de mare valoare (de obicei un tratament!) Și când renunță la jucărie pentru a lua tratamentul, le dau o mulțime de laudă ... și tratamentul. Înainte de a ști, câinele dvs. va fi învățat cu succes cum să jucați Fetch în doar 5 pași simpli!

Sfaturi pentru a ține minte

Câine în câmp care joacă fetch cu o minge de tenis

Photo Courtesy: Pixabay Domeniul public

Păstrați sesiunile de preluare scurt și dulce la început

Când câinele dvs. învățați cablurile acestui joc, este mai bine să păstrați sesiunile de practică scurte și dulci pentru a evita frustrarea și obosirea câinelui. Puteți să vă răspândiți întotdeauna câteva sesiuni de 5 până la 10 minute pe tot parcursul zilei dacă sunteți atât de dornici să jucați.

Practicați jocul cu un lansator de bile

Aruncarea continuă a unei minge poate anvelopa rapid chiar și cea mai potrivită dintre noi. De ce nu Joacă Fetch cu un lansator cu bile? Beneficiile utilizării unui lansator de bile pentru a juca Fetch sunt de două ori: va reduce tulpina pe care o simțiți să aruncați în mod continuu o minge și vă va permite să aruncați mingea mai departe odată ce câinele dvs. este un Fetcher realizat.

Introduceți jucării noi pentru a vă distra lucrurile

Nu lăsați jocul dvs. de preluare să devină învechit! Odată ce câinele dvs. înțelege cum să joace, luați în considerare introducerea unor noi (dar încă în siguranță!) jucării pentru ca câinele dvs. să aducă.

Nu stresați dacă câinele dvs. nu este într-adevăr angajat

În timp ce câțiva câini au un instinct natural pentru a recupera și nu se vor plictisi să joace Fetch, alții nu vor fi cel mai puțin interesați de joc.4 Perseverența se plătește adesea, dar dacă câinele dvs. cu adevărat nu pare să fie angajat prin preluare, nu fi dezamăgit. La fel ca noi, câini diferiți se bucură de diferite activități, deci este perfect bine dacă preluarea nu este pentru ei!

  1. Avma. Unele animale de companie punând pe kilograme în timpul pandemiei, unii care primesc mai mult exerciții fizice. Avma.Org. Publicat 3 februarie 2021. Updated 15 februarie 2021. Accesat la 23 februarie 2021.
  2. Avma. Luând obezitatea ca boală: declarație, sesiuni și seturi de instrumente adresează excesul de greutate atât de comun acum la pisici, câini și cai. Avma.Org. Publicat 12 septembrie 2018. Updated 1 octombrie 2018. Accesat la 23 februarie 2021.
  3. Centrul de referință veterinar. De ce animalul meu este mereu bolnav? Vrcmalvern.COM. Publicat 30 august 2020. Updated 1 octombrie 2018. Accesat la 23 februarie 2021.
  4. Downing R. Exercițiul sănătos pentru câini. Vcampitales.COM. Accesat la 23 februarie 2021.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți înveți câinele să ia în 5 pași simpli