Cum să opriți un câine de la pipi în casă

Cum să opriți un câine de la pipi în casă

În timp ce Peeing Indoors este de obicei asociat cu puii, nu este un secret că uneori un câine plin de cultivare continuă să se uite în casă. Indiferent de situația dvs., poate fi cu adevărat frustrant și chiar vă opriți să vă legați de câinele dvs. Este, de asemenea, incredibil de neigienică și poate construi probleme de comportament mai profunde, pe termen lung, dacă nu este abordată cât mai curând posibil.

Este suficient să spunem, să-ți oprești câinele pe peeing înăuntru, va lua o mulțime de răbdare, timp și efort - dar merită complet. Mai jos, distrugem motivele pentru care câinele dvs. ar putea să-ți pipi în casă și să vă dea o defalcare completă a modului de a opri un câine de la urinare în interior. Citiți mai departe, pentru a găsi cauza și pentru a pune problema în bud!

În legătură cu o postare: Curățitorii de covoare pentru urină de câine

Câine așezat lângă locul umed pe covor

De ce câinii pipi în casă?

Sunt foarte tineri

Aceasta poate părea puțin evidentă, dar poate, de asemenea, să surprindă noi proprietari de câini pentru a descoperi cât de des un catelus are nevoie de pipi. Și, fără nici o formare sau îndrumare sau orice cunoaștere că chiar fac ceva greșit, ei vor merge adesea pentru o pipi în casă.

Marcarea câinilor în casă

Acesta este un alt motiv comun pentru motivul pentru care câinele dvs. urină în interior. Ea provine din instinctul lor teritorial pentru a proteja ceea ce sunt a lor și este în esență o cale sau care împiedică alte animale. De obicei, puteți spune diferența dintre acest tip de pipi de interior de la câinele dvs. și alte tipuri de faptul că acestea se vorni în jurul unei perioade lungi de timp, mai întâi. De asemenea, vor alege aceleași locuri pentru a marca - lăsându-vă foarte frustrat cu curățenie regulată.

Motive din motive pentru câinele dvs. pe pipi în casă

Dacă câinele dvs. a început brusc în casă, atunci poate fi un semn al unei probleme medicale subiacente. Variind de la probleme pe termen scurt, cum ar fi a Infecția tractului urinar (UTI) și suferință gastrointestinală, până la o gravă condiție, cum ar fi cancerul sau tulburări intestinale și genitale, va trebui să faceți un Numirea cu veterinarul dvs Pentru a exclude problemele medicale.

Cauzele comportamentale ale câinelui Peeing în casă

Dacă catelul dvs. a fost construit, sau câinele dvs. a avut toate cauzele medicale excluse, este timpul să analizăm motive comportamentale posibile pentru care câinele dvs. urinează în jurul casei. În timp ce multe dintre acestea provin din diferite cauze, tema principală care trece prin aceste probleme comportamentale este ridicată niveluri de anxietate, Frica și stresul.

Exemple de acest lucru ar putea include peeing pe măsură ce treceți prin ușă pentru a le saluta - acesta este pur și simplu un semn al urinării supuse. Altul ar putea fi prin experiența unei noi senzații, sunet sau orice altceva care ar putea supraîncărca simțurile, caz în care vor urina.

De obicei, puteți spune dacă un câine urină din cauza emoției sau anxietății, deoarece nu vor fi în de obicei Poziția de peeing - cocoșând un picior sau înclinați picioarele spate într-o poziție apropiată. Ei vă pot arăta, de asemenea, stomacurile sau încearcă să stați cât mai puțin posibil, adesea cu urechile înapoi și capul în jos, cu coada între picioarele lor.

Labrador Retriever Puppy și Spot Wet pe covor

Cum să opriți un câine de la pipi în casă

Cel mai mare și cel mai important factor de a opri un câine peeing în casă este să rămână calm și răbdător în orice moment. Indiferent de cauza urinării, ei vă vor examina pentru îndrumare. Niciodată nu strigă sau cer câinele dvs. pentru urinare în interior - acest lucru va face ca câinele dvs. să vă înfricoșăm și să duceți la încredere ruptă. În schimb, încercați să trăiți prin această îndrumare pentru a vă ajuta să vă opriți câinele să pipi în interior.

Obțineți sfatul medicului

În primul rând, cereți sfaturi de la veterinarul dvs. Identificarea declanșatorului pentru urinare este esențială pentru recalificarea și stabilirea corectă a lucrurilor. Acest lucru este valabil mai ales în cazurile de câini și câini mai în vârstă care se află brusc în casă, deoarece pot avea o afecțiune medicală subiacentă. Un veterinar va avea, de asemenea, cele mai recente sfaturi privind Formarea casei Un catelus și dă sfaturi generale.

Opriți câinii de la marcarea în interior

Dacă vă întrebați cum să opriți un câine de la urinarea în interior datorită comportamentelor lor de marcare, veți fi încântați să știți că problema poate fi adesea rezolvată destul de repede. Cu toate acestea, necesită o mulțime de îngrijire și atenție de la tine:

  • Curățați cu atenție orice patch-uri preferate, folosind un detergent prietenos pentru câini. Curățătorii enzimici sunt ideali, deoarece pot masca mirosul care este atât de atrăgător pentru câinele dvs.
  • Blocați anumite zone pe care câinele dvs. frecventează pentru a pipi. Utilizare Porțile de câine sau jucați pixuri pentru a vă menține câinele departe de zonele cu care sunt susceptibile de a urina.
  • Puteți folosi un zgomot puternic pentru a vă spăla câinele dacă observați că se marchează în casă. Ei vor asocia rapid sunetul neplăcut cu marcajul lor și opriți în curând.
  • Întotdeauna recompensa un comportament bun. Dacă câinele dvs. este predispus să marcheze, atunci faceți pipi în afara celui mai bun lucru absolut din lume - utilizați un ton pozitiv și o mulțime de câine tratează de fiecare dată când urinează în aer liber. Ei vor asocia în curând pipiul în aer liber cu reacții bune și preferă să meargă acolo, în schimb.

Puppies Housetrain

Dacă catelul tău continuă să pipi în interior, este probabil să stea din faptul că ei simpli nu știu mai bine. În aceste cazuri, formarea este absolut vitală. Utilizați o mulțime de recompense și luați-vă catelul în mod regulat - mai ales după ce au mâncat sau au avut o băutură. Încercați să păstrați aceeași rutină pentru a le ajuta să le îndrumați în ore de toaletă corespunzătoare.

Puppy stau lângă Spot Wet

Cum să opriți urinarea supusă

Urinarea suprimată va avea loc probabil atunci când se întâmplă ceva nou sau interesant și veți fi încântați să știți că majoritatea câinilor cresc din acest timp până când sunt de un an, chiar și fără formare suplimentară. Cu toate acestea, nu există nici un rău în a ajuta lucrurile de-a lungul.

Începeți prin ignorarea câinelui când introduceți casa dvs. Setați lucrurile în jos și apoi capul direct în afara - cățelul sau câinele dvs. vă vor urmări întotdeauna plumbul și vă capul în afară cu dvs. Aici, puteți da câinelui o atenție și dragoste.

De asemenea, puteți utiliza tratamente și instruire pentru a încuraja un răspuns calm de la câinele dvs. Comportamentul învățat vă ajută câinele să știe ce se întâmplă și când, la rândul său, le permite să se simtă mai sigure. Încurajați-i să stea când salută oameni noi și să-i laude cu preferatul lor caine toy sau alimente când o fac.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să opriți un câine de la pipi în casă