Ghidul esențial pentru capelul de verificare a casei dvs

Ghidul esențial pentru capelul de verificare a casei dvs

Felicitări! Căutarea este în cele din urmă peste; Ați găsit catelul perfect pentru tine și familia ta. Dar așteptați, ați pregătit în mod adecvat sosirea sa?

Ca un iubitor de animale de companie responsabil, ar trebui să oferiți un mediu sigur pentru cel mai nou membru al familiei dvs. Un catelus este mai mult ca un copil, doar ca este mai activ, curios si distructiv. Prin urmare, procesul de verificare a cățelului dvs. ar trebui să implice eliminarea pericolelor periculoase atât în ​​interiorul casei, cât și în grădină.

Ce este protejarea căppei și ce implică acest lucru?

Deși dovezile de cățeluș ar putea părea evident, nu este. Chiar și cei mai experimentați iubitorii de animale de companie uită câțiva pași cruciali. Consultați aceste descrieri ale proofizării catelusului:

Se creează un mediu adecvat în care poate înflori catelul dvs. Plecând cu situații în care cățelușul are nevoie de corectare sau să spună că va simți mai iubit și apreciat pentru a face lucruri bune. Puii fac bine în medii pozitive.

catelus într-o cameră

Se plimba la o milă în pantofii câinelui tău și se uită la casa și grădina din punctul lor de vedere. Ar trebui să anticipați și să împiedicați apariția unor situații periculoase probabile.

Se păstrează casa și posesiunile. Catelul tău va vedea totul ca o jucărie, dar unele lucruri sunt prețioase pentru tine. Ar trebui să vă protejați lucrurile din dinții și labele catelului.

Puppy de bază de bază

Amintiți-vă că curiozitatea câinelui vostru îl va duce să joace și să mestece tot ce își iau labele. Având în vedere acest lucru, urmați aceste sfaturi simple pentru căprioare în curte și acasă.

  • Nu lăsați niciodată catelul dvs. nesupravegheat

Când vă permiteți câinele să se plimbe în casă, asigurați-vă că îl observați. Alternativ, le puteți impune într-o cameră mică și sigură. Puteți opta pentru Cratează-ți catelul tău să le țineți temporar când nu vă puteți supraveghea.

Ați putea dori, de asemenea: Crăciun de câine

  • Păstrați obiecte periculoase și scumpe

Dacă un element este prea costisitor sau periculos pentru ei să jucați, nu le permiteți să se joace cu el. Atâta timp cât catelul găsește elementul interesant pentru a juca, ei vor merge mai departe și o vor distruge sau se vor răni singuri.

În legătură cu o postare: Depozitare de jucărie pentru câini

  • Cumpărați jucăriile de mestecat

Asigurați-vă că aveți o selecție bună de jucăriile de mestecat la fiecare locație pe care o petrec catelul. Astfel de elemente vor menține cățelul ocupat și vor ajuta la procesul de dentiție. Ei ajută, de asemenea, la ameliorarea stresului și să promoveze mestecarea lucrurilor în siguranță, mai degrabă decât lucrurile dvs.

În legătură cu o postare: Cel mai bun jucării de mestecat pentru pui

  • Efectuați un audit al tuturor plantelor din compusul dvs

niste Plantele sunt otrăvitoare pentru câini. Faceți o listă a tuturor plantelor din compus și verificați-le împotriva listei de plante toxice cunoscute. Scapa de cele care sunt nesigure.

  • Utilizați spray-uri de degustare amară

Pentru a împiedica ca catelul să distrugă lucrurile, puteți folosi spray-uri de degustare amară pe elementele pe care doriți să le păstrați. Puteți salva lucruri cum ar fi picioarele de masă, colțurile dulapurilor și plăcile de ploaie.

În legătură cu o postare: Câine mestecat spray

  • Investeste in Porțile de câine și bariere

Ei vor restricționa accesul la anumite părți ale casei dvs. Este recomandabil să permiteți ca catelul dvs. să acceseze două camere numai până când sunt responsabile și de încredere.

Ați putea dori, de asemenea: Câine PlayPens

  • Blocați tot ce este potențial otrăvitor

Păstrați lucrurile cum ar fi blească, curățătorii de uz casnic, antigel, Puppy Shampoo, Mothballs, detergenți de rufe, insecticide, șampoane și otrăvuri de șobolan în dulapuri blocate.

Uită-te la totul prin ochii cățelușului tău

Una dintre cele mai bune modalități de a dovada cățelușul dvs. este de a gândi ca un catelus. Mergeți în jurul curții și în casa dvs., privindu-vă totul din punctul de vedere al unui catelus. Luați în considerare lucrurile pe care le pot obține labele lor și pot analiza rezultatul jocului cu elementul. Dacă pot fi răniți sau deteriorați elementul, puneți-l departe. Umblați prin fiecare cameră și studiați fiecare perete și fixare în ea.

Există vreun cabluri încurcate? Puteți observa orice elemente care se află pe teren? Poate că catelul să intre în sertare? Există ceva care poate fi tras din sus în sus?

Unii experți recomandă să vă luați în jos pe patru, să vă târâm în jurul casei dvs. și să vă puneți în pantofii lor. Deși nu este necesar să luați exercițiul atât de departe, este un mod ideal de a vă asigura că faceți o verificare amănunțită.

catelul de mestecat lucrurile

Sfaturi pentru dovada catelusului in interiorul casei

Iată câteva dintre lucrurile generale pe care ar trebui să le faceți atunci când spațiile interioare pentru cățeluș, unde animalul de companie va rămâne de cele mai multe ori.

1. Înlocuiți cutii de gunoi obișnuite cu cutii de gunoi de câine

Acestea din urmă sunt potrivite pentru că câinii nu pot intra în interiorul lor, așa că nu vor reuși să mănânce gunoiul. Câinii sunt îndrăgostiți de a mânca junk, și în acest proces, ar putea înghiți materialele periculoase.

2. Eliminați și depozitați din toate obiectele mici pe care catelul dvs. le poate înghiți

Aceste elemente includ monede, ornamente mici, telefoane mobile, cleme de hârtie, bijuterii, țesuturi și jucării pentru copii. Totul trebuie păstrat la îndemână. Astfel de elemente nu sunt numai periculoase deoarece conțin materiale toxice, dar pentru că este ușor ca catelul să le înghită; Astfel, rezultând un blocaj care necesită intervenție medicală.

3. Nu lăsați nici o mâncare situată în jur

Unele alimente umane sunt toxice pentru câini, în timp ce alții sunt doar nesănătoși din cauza conținutului ridicat de zahăr și al grăsimilor. Există, de asemenea, o posibilitate ca catelul să se sufle pe materialul de ambalare. Unele dintre alimentele potențial periculoase includ ceai, stafide, carne nefolosită, oase mici, ceapă, cafea și ciocolată. Pentru a asigura siguranța, puneți toate alimentele departe și alimentați-vă catelul folosind dreptul Câine de câine pentru vârsta lui.

4. Ștergeți cuvântul

Nu lăsați niciodată obiectele situate pe podea dacă nu doriți ca catelul să se joace cu ei. Puii nu pot distinge între pantofii de designer și jucăriile lor de mestecat.

5. Păstrați orice medicamente și suplimente

Puii se bucură de intrarea în sticle de plastic și containere. Medicamentele și suplimentele umane sunt potențial letale pentru animalul dvs. de companie, asigurându-vă că sunt în afara atingerii.

6. Fixați orice fire electrice suspendate

Doar câteva lucruri sunt la fel de distractive pentru a mesteca puii ca fire electrice. Ar trebui să vă asigurați că cablurile de execuție sunt în afara capului tău. Rulați cablurile prin tuburi PVC sau pulverizați-le folosind descurajarea amară de mestecat. Nu uitați să deconectați obiectele electrice atunci când nu utilizați.

7. Păstrați puii în zonele în care podeaua este ușor de curățat

Covoarele și covoarele pot fi distruse de cățeluși mai ales dacă nu sunteți indisponibil să le supravegheați. De aceea ar trebui să vă păstrați animalul de companie pe gresie, linoleum sau pardoseală din lemn până când nu au încredere în a mesteca și sunt instruiți în casă.

8. Utilizați dispozitivele de siguranță pentru copii

Cumpărați blocuri de siguranță pentru copii și puneți-le pe ușile dulapurilor, toate sertarele și frigider sau frigider. Aceste locuri dețin substanțe toxice, iar dacă catelul le accesează, ar putea fi potențial letale. Puii ca explorarea, deci cu timpul ei vor învăța cum să deschidă sertarele și ușile.

9. Păstrați lucrurile grele

Asigurați-vă că nu există lucruri grele care se află pe podeaua pe care animalul dvs. de companie ar putea cădea și să fie rănit. Aceasta înseamnă acoperirea tabelelor și asigurarea că nu există suprafețe proeminente.

10. Scapa de plantele toxice

Unele plante sunt toxice pentru câini. Prin urmare, faceți o listă a tuturor plantelor și verificați toxicitatea lor. Dacă sunt toxice pentru câini, scapă de ei.

11. Legați cablurile și corzile agățate

Orice corzi pe perdele și blind-uri ar trebui legat. Dacă un cățeluș vede un fir suspendat, el va dori să se joace cu el; astfel riscă sufocarea sau strangularea.

12. Asigurați-vă că îmbrăcămintea și rufele nu sunt la îndemână

Din moment ce hainele uzate îți transportă mirosul, ar putea să facă apel la catelul tău. Cazuri de la Puii care au înghițit șosete sunt comune.

13. Tratați colțurile de mobilier, jumătatea inferioară a tuturor ușilor și pereților, precum și plăcile de ploaie

Utilizați un spray amar de degustare pe aceste zone pentru a împiedica puii să le deterioreze.

14. Fiți precauți de canapele sau ușile pliante care s-au închis în vânt

Catelul tău ar putea să se târască sub canapea extensibilă; Astfel, asigurați-vă că nu este acolo înainte de pliere sau de deschidere. În ceea ce privește ușile care s-au închis în vânt, ar putea să vă rănească catelul, mai ales dacă coada sau piciorul se închid. Prin urmare, instalați balamalele ușilor de închidere, acolo unde este posibil.

Puppy joc

Sfaturi pentru dovada catelusilor din afara in gradina sau curtea ta

Așa cum este o verificare a cățelului interior este important, trebuie, de asemenea, să vă asigurați că grădina și curtea dvs. nu conțin lucruri pe care catelul le poate înghiți sau mesteca.

1. Nu este posibil să se facă 100% în siguranță

Pentru început, trebuie să apreciați că nu este posibil să vă faceți grădina sau curtea 100% Puppy. Dacă doriți să vă apropiați de perfecțiune, fie construi o alergare câine sau să le oferiți 100% supraveghere. Rularea este o zonă mică, împrejmuită pe care o puteți face în siguranță prin a vă limita catelul în interiorul acestuia.

2. Faceți garduri înalte

Asigurați-vă că barierele dvs. sunt suficient de mari pentru a le menține câinele de a le depăși. 6 picior este înălțimea sugerată pentru un labrador.

3. Instalați balamalele de auto-închidere

Catelul tău ar putea încerca să scape de curtea ta, să instalați balamale de auto-închidere pe porți. Acest lucru se datorează faptului că oamenii tind să părăsească porțile deschise, oferind ca catelul o evadare ușoară.

4. Puppy-dovada gardul tău

Mergeți de-a lungul liniei de gard, în timp ce observați cu atenție toate părțile rupte pe care catelul le poate stoarce. Puii se pot potrivi în spații mai mici decât vă puteți imagina, deci nu vă asumați nici o deschidere, indiferent de cât de mică ar părea. Asigurarea securității perimetrului prin utilizarea panourilor suplimentare sau a firului de pui, dacă este necesar.

Ați putea dori, de asemenea: Modalități de a dova câine gardul tău

5. Asigurați-vă că gardul dvs. are un vârf plat

Barierele care au capete spinoase sunt periculoase pentru cățeluși, deoarece s-ar putea să se stea pe ei Puppy Harness. Deci, scapi de vârfuri, fie din lemn sau metalic. Amintiți-vă să vă verificați gardul pentru orice fire proeminente, unghii sau șuruburi pe care catelul le-ar putea trece prin.

Ați putea dori, de asemenea: Garduri de câine electrice

6. Utilizați pesticide în siguranță pentru animale de companie, îngrășăminte și insecticide

Acum că catelul vostru va alerga în jurul grădinii, va fi dificil să controlați ceea ce linge. De aceea ar trebui să utilizați substanțe chimice care sunt etichetate cu animalele de companie în siguranță în jurul curții.

7. Păstrați otrăvurile de control al dăunătorilor

Dacă utilizați orice toxine pentru controlul dăunătorilor, trebuie să vă asigurați că animalul de companie nu accesează zona până când otrăvită otrăvită.

8. Asigurați-vă că golurile dintre balcon și puntea ridicată nu sunt mari

Puii pot aluneca cu ușurință prin găuri mari, deci asigurați-vă că instalați un fir de pui pentru a bloca spațiul în întregime.

9. Gardul iazului și piscina

Până când animalul dvs. este matur sau devine un bun înotător, corpurile mari de apă trebuie să rămână împrejmuite pentru siguranța lor. Apa este potențial fatală pentru tinerii puii.

Ați putea dori, de asemenea: Piscine de câine

10. Gropi de incendiu, încălzitor de grădină și BBQ-uri sunt riscuri potențiale datorate căldurii și focului

Asigurați-vă că catelul dvs. este departe de aceste elemente atunci când este utilizat.

11. Păstrați toate instrumentele de grădină

Un catelus jucăuș este probabil să sufere rău atunci când își iau labele pe unelte ascuțite de grădină.

12. Utilizați cutii de gunoi pentru câini

Coșul de gunoi conține materiale toxice care pot face ca catelul dvs. să fie rău. De aceea ar trebui să utilizați cutii de gunoi pe care puii nu le pot intra.

catelus într-un dormitor

Lista de verificare a cățelului pentru fiecare cameră

Acum, pe care deja știți cum să vă dovedească cățelușul în interior și în aer liber, iată o procedură pas cu pas de izolare a cățelului.

Zonele cheie de living

Preocuparea principală aici este de a face camerele fără aglomerație.

  • Asigurați-vă că cablurile și firele sunt legate în siguranță.
  • Păstrați toate ziarele, papucii, jucăriile, telecomenzile, imaginile, portofelele, telefoanele mobile, perne și alte mici pietruite care ar putea fi în apropiere.
  • Acoperiți toate orificiile de aer condiționat pe care catelul le-ar putea potrivi
  • Asigurați-vă că animalele mici, cum ar fi hamsterii și peștii, nu au ajuns
  • Puneți încălzitoarele, șemineele și încălzitoarele pentru a împiedica cățelușul de la arderea suferinței
  • Îndepărtați toate plantele de plante otrăvitoare
  • Dacă utilizați zona de locuit ca spațiu de birouri, asigurați-vă că ați blocat toate papetărie, cum ar fi capsele, radiatoarele, știfturile, capacele, benzile de cauciuc și orice alte elemente care ar putea dăuna animalului dvs. de companie.

Riscuri pentru dormitor

Dacă permiteți catelului în dormitorul dvs., ar trebui să faceți o dovadă a catelului. Asigurați-vă că elemente cum ar fi lotiuni, aftershave, bijuterii, creme, parfumuri, monede, accesorii de păr, aftershave și alte lucruri pe care catelul le poate înghiți. Ar putea părea obositor, dar este necesar. Asigurați-vă că îmbrăcămintea și rufele dvs. nu sunt lăsate în jurul valorii de. Dacă doriți să utilizați dormitorul cu catelul, asigurați-vă că cumpărați paturi de câine pentru a fi utilizate atunci când catelul atinge vârsta corespunzătoare.

În legătură cu o postare: Cele mai bune paturi de câine

Bucataria

Preocupările principale din bucătărie sunt produse alimentare, obiecte ascuțite și surse de căldură. Amintiți-vă să fixați dispozitivele de blocare a copilului pe dulapurile, sertarele și congelatorul frigiderului. În acest fel, puii nu vor accesa sertarele și dulapurile, deoarece ar putea conține substanțe chimice dăunătoare și obiecte ascuțite. Asigurați-vă că legați orice cabluri de funcționare. Păstrați coșul de gunoi din bucătărie sau utilizați Coș de gunoi de bucătărie pentru câini. Puneți toate alimentele departe. Chiar dacă mâncarea nu pare dăunătoare, ambalajul poate fi potențial periculos. Aveți grijă atunci când vine vorba de alimente calde și lichid fierbinte, cum ar fi apă clocotită și ulei.

Baia

Cu toate substanțele chimice, medicamente și loțiuni care se găsesc în baie, este un loc potențial periculos pentru ca un catelus să viziteze, să plece singur. Prin urmare, prima cauză de acțiune este de a instala un zăvor de copii pe ușa băii. Nu lăsați șampoane, săpunuri, țesuturi sau nici un alt element care se află în jurul băii. Luați în considerare instalarea dulapurilor și blocarea acestor lucruri acolo. Scurtați orice cabluri orb sau trageți lanț. Alternativ, le puteți lega pentru a evita riscul de strangulare și de sufocare.

catelus într-o baie

Asigurați-vă că capacul toaletei rămâne în jos. Acest lucru se datorează faptului că puii vor dori să bea apa odată ce urcă pe copertă. Aceasta este neigienică. Evitați păstrarea dvs CÂȘTIGUL DE CÂȘTIGUL INDOOR în baie, și în schimb, puneți-l în canisa catelului.

Garajul ar trebui să fie în afara limitelor!

Având în vedere că garajul este adesea folosit pentru depozitarea instrumentelor, substanțelor chimice și alte lucruri, este un loc potențial letal pentru cățelușul dvs. Există anti-îngheț, insecticid, diluanți de vopsea, insecticide, otrăvuri de șobolan și ulei de motor; toate acestea fiind fatale pentru puii. Apoi, există o selecție de unelte de grădină periculoase, cum ar fi șuruburi, șuruburi, unghii și alte hardware, care pot provoca răni imense dacă sunt înghițite. Becurile de plante și semințele stocate pot fi un pericol de sufocare. Prin urmare, asigurați-vă că garajul dvs. rămâne blocat, iar catelul dvs. nu o poate accesa.

Puppy Instrumentul vizează protejarea catelului și a proprietății dvs. Puii sunt răutăcioși, astfel încât să se poată aduna în toate tipurile de necazuri. Luând timp la dovada cățelușului acasă; Veți oferi catelul dvs. cel mai sigur și cel mai bun început în viață.

Procesul ar putea părea prea mult timp, dar amintiți-vă că nu este mult timp. Odată ce câinele dvs. se maturizează, va trece peste scena experimentală și de chewy și va învăța cum să se comporte bine. După ce animalul de companie demonstrează că este demn de încredere, nu veți avea nimic de îngrijorat.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ghidul esențial pentru capelul de verificare a casei dvs