Cum să opriți urinarea supusă sau entuziasm la câini

Cum să opriți urinarea supusă sau entuziasm la câini

Este greu să batăm acel sentiment minunat de a vă vedea câinele absolut extatic pentru a vă avea acasă. Whining, învârtit, alergând și sărind bucuria lor este clară pentru a vedea, dar uneori că entuziasmul poate depăși un puzzle de aur pe covorul tău frumos. Deci, în cazul în care câinele dvs. se află atunci când sunt încântați, sau chiar când sunt anxioși, probabil că vă veți găsi întrebându-vă ce puteți face pentru ao opri. Avem aici câteva sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să vă dați seama cum să opriți un câine de la pipi când este încântat sau nervos.

Ce este urinarea supusă?

Urinarea supresivă este recunoscută de un câine care goliți vezica urinară atunci când sunt abordate, se aplecă, fiind atins sau dacă cineva strigă sau vorbește cu voce tare și brusc aproape de ei. Reacția lor imediată poate fi urinată ca un semn de supunere la acea persoană sau animal.

Aur Retriever Puppy caută vinovat de pedeapsa lui

De ce câinele meu urinează supus?

Există mai multe motive ca un câine să aibă această reacție:

  • Sunt timizi: Un câine timid va fi ușor intimidat de oamenii necunoscuți sau chiar și alți câini și poate cădea înapoi la urinarea supusă pentru a sublinia că nu sunt o amenințare. Se întoarce la "lupta sau zborul", și un câine care poate fi foarte anxios, timid sau timid va alege să zboare dacă este dată opțiunea.
  • Reactiv: Există posibilitatea ca un câine să pipi ca răspuns la un ton de repaus de voce, care poate fi un răspuns la genunchi după pedeapsa mai aspră pentru accidente ca un cățeluș. În mod similar, pot fi supuse pipi dacă sunt atinse spre motivul dorinței de a evita un smack disciplinar.
  • TRAUMA trecut: Este posibil să aveți problema pipiului supus cu un câine de salvare. Deoarece majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de trauma trecutului de salvare, poate fi greu să identificați motivul acestui comportament, cel mai bine este să învățați să le recunoaștem declanșatoarele pentru a continua formarea.

Cum recunosc că câinele meu este pipăit în supunere?

Acesta este, de obicei, combinat cu posturi supuse, cum ar fi așezarea coada între picioare, învârtindu-vă sau chiar rularea pe spate pentru a-și arăta stomacul.

Cum pot ajuta câinele meu cu urinare supusă?

Cheia de a-și aminti aici este că piperea supusă este declanșată predominant atunci când sunt înspăimântătoare sau anxioase și este mai bine să rămână calm pentru a obține controlul asupra problemei. Iată câteva puncte de reținut când se ocupă de urinare supusă:

  • Chill Out Man: Cerându-le vor face doar problema mai rău, deci asigurați-vă că păstrați o poziție relaxată atunci când vă apropiați de ele.
  • Fă-i să aștepte: Încercați să nu vă salutați caninul, al doilea pe care îl umblați prin ușă (știu că un-imaginabil, dar rămâneți cu mine). În schimb, întârzieți-l puțin și lăsați-i să vă arate că sunt pregătiți pentru o agitație.
  • Schimbați modul în care le salutați: Știu că poți fi la fel de încântat să-ți vezi poochia așa cum trebuie să te vadă, dar păstrându-ți felicitările live și distragându-ți pupa cu a Dog tratat sau două vor merge mult. Este, de asemenea, demn de remarcat faptul că pentru majoritatea câinilor sensibili este mai bine să mergeți sub bărbie când le salutați, mai degrabă decât partea de sus a capului.
  • Armare pozitivă: Trebuie să tratați relațiile cu problemele de urinare ca și cum ați fi pregătit și să începeți încet, oferind o mulțime de armare pozitivă de-a lungul drumului. Deci, recompensa comportamentul fără urină cu un tratament și un ton calm și liniștitor al vocii, pentru a le ajuta să-i înconjurați de anxietatea lor.
  • Păstrați alții informați: Întâlnirea de noi oameni poate fi un declanșator comun pentru anxietate la pui timizi, deci asigurați-vă că informați noi vizitatori ai tendinței câinelui dvs. de urinare supusă înainte de a le aborda. Asigurați-vă că sunt conștienți de cel mai bun salut pentru poochia dvs.

Ați putea dori, de asemenea: Pămpi pentru câini

De ce pipiul meu de câine atunci când este încântat?

Așa că am vorbit despre piperea supusă, dar ce zici de câini și cățeluși pe care le-au entuziasmat? Urinarea entuziascentă este la fel de răspândită ca urinare supusă și este recunoscută încă o dată pe limbă corporală: o coadă de vânt, urechi stăteau în general și, în general, un comportament pozitiv pozitiv. Ce faci în cazul în care motivul pentru care sunt peeing este că ei izbucnesc cu emoție și nu pot să aștepte să vii acasă? Nu ai nevoie de o șansă să treci prin ușă înainte de a ieși într-o băltoacă!

Ei bine, răspunsul la întrebare este în titlu, entuziasm. Din fericire, totuși, este văzut în cea mai mare parte la puii sub vârsta de una și majoritatea câinilor cresc din ea.

Cum să opriți un câine de la peeing când este încântat

Imaginându-vă cum să opriți un câine de la pipi în casă poate fi un coșmar absolut dacă nu cunoașteți cauza. Din fericire, entuziasmul și piperea supusă au motive clare în cea mai mare parte și pot fi mult mai ușor de înțeles.

Entuziasmul urinare în pui și câini este foarte comun, dar poate fi un pic cam dificil. Din fericire, avem câteva sfaturi care ar putea să vă ajute:

  • Capul direct în afara: De îndată ce intri în casă, nu te opri pentru felicitări, dar du-te direct în curte pentru a încuraja cățelul tău la pipi înainte de a putea fi răsplătit cu o agitație. Dacă catelul dvs. vă jucați, de obicei, jucați cu ei și mâncați-i al doilea când ajungeți acasă, se vor aștepta. Odată ce catelul tău a ieșit în aer liber, dă-le un tratament, apoi continuați să le agitați.
  • Fi rece: Știu că vrei doar să-ți petreci catelul cât de repede intri în casă, dar trebuie să vă abțineți și să faceți un punct de a folosi un comportament calm pe măsură ce le luați afară.
  • Evitati contactul cu ochii: Există un motiv pentru care vă spun să nu arătați un câine de serviciu în ochi și că acest tip de angajament îi va face în mod natural să se gândească că doriți să jucați. Deci, evitând contactul cu ochii direcți cu catelul dvs. până când sunteți gata să vă angajați cu ei în mod corespunzător este crucial.
  • Curățați-l și plecați: Când puiul tău urinează cu entuziasm, pur și simplu curățați-l discret până când nu au fost instruiți din comportament. Din păcate, nu există o reparație rapidă, astfel încât să doriți să vă dați seama de o modalitate de a proteja pardoselia în întreaga casă între timp.
  • Face oaspeții conștienți: Înainte ca oaspeții să sosească, asigurați-vă că știu să-și supună comportamentul și limbajul corpului pe intrarea în casă, astfel încât catelul să nu devină peste excitat și urinat în mod neașteptat.

Opțiuni alternative sau SIDA suplimentare

Cu urinare entuziasm, există câteva alte opțiuni pe care le-ați putea lua în considerare pentru a vă ajuta să accelerați procesul de-a lungul.

  • Instruirea cu ascultare: Ca regulă generală, dacă vă luptați să implementați un nou comportament cu pooch-ul dvs., căutând o clasă de ascultare vă poate ajuta să vă dați seama de cea mai eficientă cale de urmat și să accelerați procesul.
  • Exerciții suplimentare: Oferind catelul dvs. un pic mai mult de o alergare în jurul valorii și jocul poate ajuta la eliberarea unor astfel de energie care se sprijină, astfel încât să-i mângâie să-i prindă destul de ușor.
  • Adaptil: Există câteva modalități pe bază de plante diferite de a aborda calmarea unui cățeluș, inclusiv spray-uri, gulere și plug-in-uri care pot ajuta la relaxarea unui pui care urină din excitare. Multe animale de companie au arătat un răspuns mare la adaptarea ca agent relaxant.

Ați putea dori, de asemenea: Suplimente de calmare pentru câini

Cât timp poate merge un câine fără a fi nevoie să pipi?

O mare regulă de degetul mare, dacă încercați să vă dați seama cât timp câinele dvs. poate merge fără a pipăi, este de a presupune că pot merge mai mult de 8 ore. Aceasta este o zi de lucru medie pentru mulți oameni și într-adevăr nu ar trebui să vă lăsați pe catelul dvs. pentru că mai mult timp trebuie să ajungeți acasă. Deși sănătatea, rasa și vârsta pot factura în acel moment destul de mult.

Este gunoi de interior sau o pregătire de potty o opțiune?

Dacă sunteți proprietar de câine care poate funcționa foarte mult timp și vă faceți griji cu privire la problemele care ar putea apărea de la lăsarea câinelui la domiciliu pentru acel moment, atunci Doggy Litter sau Doggy Potty Training este o opțiune. De fapt, unii oameni au luat-o să folosească o cot de interior pentru câinele lor când se luptă cu incontinența, fie că este vorba de a fi prea tineri sau bătrâni să o țină în mod corespunzător.

De învățând câinele dvs. să folosească o olar sau tavă de gunoi interioară ați putea elimina riscul unui accident. În mod alternativ, puteți rămâne cu metoda clasică de antrenament de toaletă, care pe termen lung vă va ajuta că puii să rămână confortabil pentru o dată când și-au dat seama cum să o țină în mod corespunzător.

Când trebuie să le iau la veterinar?

Uneori urinarea necontrolabilă poate fi un semn al unei plângeri de sănătate mai profunde, în care tratamentul medical veterinar ar fi cel mai bun mod de acțiune. Multe animale de companie tind să se lupte cu incontinența în bătrânețea lor, dar dacă observați următoarele semne, este o idee bună să vorbiți cu medicul veterinar pentru a exclude posibilitatea oricăror dintre următoarele aspecte:

  • Boală de rinichi: Insuficiența renală poate duce la organismul care nu filtrează în mod corespunzător deșeurile și, în schimb, distribuind-o înapoi în sânge. Acesta este semnificat de consumul excesiv de apă, excesiv sau de lipsă de urinare, suferință digestivă, lipsa apetitului și pierderea în greutate.
  • Infecții ale tractului urinar: UTI sunt foarte frecvente la câini, dar pe partea mai extremă poate fi un semn al diabetului și ar trebui să fie verificat cu siguranță de către VET dvs. Simptomele includ scurgeri de urină, urină sângeroasă, se întinde spre pipi, plângând în timp ce urinează, care necesită în mod constant să pipi, dar nimic se întâmplă, lins de organele genitale.
  • Dificultate de vârstă înaintată: O mulțime de oameni perie off incontinența ca ceva care se întâmplă vor îmbogăți animalele vechi, dar efectul pe care bătrânul le are asupra sănătății lor își ia amploarea, și dacă puii dvs. începe să pipi când nu ar trebui să vorbească cu medicul veterinar, vor Fiți capabili să oferiți cele mai bune sfaturi medicale pentru sănătatea câinelui dvs.

Vestea bună este că urinarea excitată este ceva pe care un catelus poate crește într-o chestiune de luni, iar urinarea supusă poate fi instruită cu un pic de timp și răbdare. Deci, nu vă îngrijorați prea mult dacă bebelușul dvs. de blană vă părăsește bătrâni, deoarece șansele sunt ușor rectificate. Doar păstrați un ochi pentru orice schimbări care ar putea fi cauzate de îngrijorare și să păstreze un cap de nivel atunci când catelul dvs. nu poate să-și dețină entuziasmul, ei vor da seama în cele din urmă.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru boala renală

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să opriți urinarea supusă sau entuziasm la câini