Cu woofaloo, nu vă deranjează dacă câinele dvs. Se află înăuntru

Cu woofaloo, ai câștigat titlul =

Hei! Accidentele se întâmplă! Puppiesele noastre, câinii de rang înalt sau doar cei care nu o pot ține de ore în sfârșit au dispărut pe pipi-pipi în casele noastre. Sigur, este frustrant și un tad Yucky să curețe, dar uneori un tip (sau o fată) trebuie să meargă ", iar când trebuie să pleci, tu trebuie să pleci.

Această situație a condus fondatorul, Hannah Hackney, să vină cu un nou inovator nou mod ca câinii să urineze în casă; woofaloo. da! Aceasta este o oltieră interioară pentru copilul tău canin.

Deși, acest lucru poate părea ridicol (de ce antrenează un câine pentru a merge oricum în casă?) Woofaloo este perfect pentru formarea unor noi pui, câini de vârf, pentru acei părinți de companie care sunt departe de ore lungi, spații mici, balcoane și pentru acei oameni care nu sunt capabili să obțină Fido la fel de mult ca este necesar.

Cu woofaloo, ai câștigat

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune cutii de gunoi de câine pentru pui de antrenament

Designul unic al Woofaloo încorporează o turnare robustă, care imită o plantă în aer liber sau alt obiect, care bărbați tind să-și ridice picioarele. Canelurile unice din această piesă verticală canalează deșeurile câinelui în partea de jos / # 8220; catch-tava.& # 8221; Acest bazin durabil și de alunecare poate fi căptușit cu tampoane de antrenament sau cu materialul dvs. absorbant preferat.

Curățarea este, de asemenea, un cinch, deoarece ambele piese detașează pentru spălare sau înlocuire dacă este necesar. Woofaloo chiar vine echipat cu un șablon Pentru acele tampoane de pei, puteți să le tăiați și să obțineți o potrivire exactă de fiecare dată.

Ansel și Fraser (bebelușii de blană de papilon "Fondatorii) dau două labe în sus. Ei au folosit această quety practică de la stadiile incipiente ale dezvoltării. De fapt, a durat trei ani pentru a perfecționa woofaloo, dar este meritat.

Acest Pet Potty este acum unul dintre acele articole trebuie să aibă elemente pentru orice părinte de companie care este obosit de curățarea pipiului.

Woofaloo a făcut o excursie la Global Pet Expo a avut loc la Orlando la începutul acestui an și a fost unul dintre produsele de top care au prins ochii oamenilor. Soțul lui Hannah, Robin Hackney, a făcut călătoria cu pipita portabilă până la Londra și a fost încântată de participarea. Deși a petrecut o perioadă bună de timp, explicând modul în care câinii de sex feminin pot folosi și dispozitivul, de asemenea..

Cu woofaloo, ai câștigat

LEGATE DE: Housebreaking How-to "S: Dulapuri de gardă VS Housebreking Tampoane de antrenament

S-ar putea să nu credem că poochesul nostru sunt mai rău pentru uzură atunci când trebuie să-și țină urina pentru perioade lungi de timp. Cu toate acestea, potrivit experților, Acest lucru poate duce la dezvoltarea bacteriilor În pipi acumulați, care poate duce la infecții ale tractului urinar sau chiar la infecții ale vezicii urinare și rinichi.

Stânga netratată, aceste condiții se vor agrava, punându-ți câinele în probleme serioase. În plus, atunci când un câine are în așteptare "# 8221; Poate duce la formarea pietrelor de vezică și poate contribui chiar la incontinența pe drum.

Nu puneți câinele prin disconfortul și posibilele probleme de sănătate pe termen lung pe care le poate obține prin pipiul său. Apucați un woofaloo și mergeți la locul de muncă cu pacea de minte, știind că nu vă puneți sănătatea câinelui în pericol. În plus, mobilierul dvs. va fi fără pipă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cu woofaloo, nu vă deranjează dacă câinele dvs. Se află înăuntru