Cum se colectează o probă de urină de la un câine

Medicul veterinar poate necesita o probă de urină din mai multe motive. Urina este rezultatul final al sistemului de filtrare a corpului, deci există multe care pot fi învățate prin testarea nivelurilor anumitor substanțe nutritive găsite în urină. Învăţare Cum se colectează o probă de urină de la un câine ar trebui să fie pe lista de sarcini a părinților de companie.

Colectarea unei probe de urină este de fapt mult mai ușoară decât credeți. Știu că majoritatea proprietarilor se mișcă la gând, dar nu este de fapt așa de rău. Dacă ați avut o experiență rea în trecut, care a dus la obținerea de urină pe mâini sau îmbrăcăminte, trebuie să vizionați ghidul meu video.

Video despre cum să colectezi o probă de urină de la un câineVET dvs. poate recomanda o urinare din mai multe motive. Uneori vor colecta o probă sterilă prin introducerea unui ac lung direct în vezică și extragerea urină. Cu toate acestea, dacă știu că vor avea nevoie de eșantion înainte de vizita dvs., vă pot cere să vă colectați unul singur și să-l aduceți cu dvs.

VET dvs. va necesita ca eșantion să fie cât mai proaspăt posibil - de obicei mai puțin de 30 de minute, dacă este posibil. Dacă urina nu este refrigerată, trebuie să fie testată în 2 ore de la colectare, dar refrigerarea poate prelungi acel timp de până la 5 sau 6 ore.

Unele motive pentru o cerere de probă de urină includ:

  • Probleme ale tractului urinar, inclusiv infecțiile UTI și ale vezicii urinare
  • Probleme de rinichi
  • Probleme hepatice
  • Preocupările legate de sănătate privind nivelurile de proteine, glucoză sau zahăr

Și mai sunt multe altele. Pe scurt, Dacă VET dvs. solicită o probă de urină, nu este nici un motiv să se panică. De fapt, unii veterinari doresc ca să facă o analiză de urină la fiecare verificare anuală pentru a fi pe partea sigură.

Deci, știi că ai nevoie de o mostră de urină, dar cum ar trebui să-l colectezi? Nu este la fel de dificil ca mulți oameni să o facă să fie, și cu siguranță o puteți face fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru a vă pipi pe piele sau haine.

Mai multe videoclipuri: Sfaturi pentru sănătatea câinilor și videoclipuri

Cum se colectează o probă de urină de la un câine

Cum se colectează o probă de urină de la un câine

Veți avea nevoie de o ladă și un mic container cu un capac atunci când învățați cum să colectați o probă de urină de la un câine. În videoclipul meu, explic că am cumpărat o ladă la magazinul de dolari și folosesc recipientele Ziploc care au un șurub pe capac. Aceste recipiente pot fi găsite la aproape orice magazin care poartă pungi de ziploc. Ele sunt dovada ieftină și de scurgere.

Acum că aveți livrările potrivite, trebuie doar să faceți ceva timp. Dacă observați câinele, atunci cunoașteți rutina ei obișnuită. Dați-i o băutură de apă de aproximativ o oră înainte de a avea nevoie de colectarea eșantionului de urină.

Dacă ea nu va bea apă, încercați să adăugați o lingură de bulion de sodiu scăzut la vasul de apă. Care ar trebui să-i atragă să ia o băutură.

După băutură, începe jocul de așteptare. După aproximativ o oră, luați Fefe afară și urmați-o în jur până când găsește un loc de a pisici. Fii răbdător, pentru că o poate lua mai mult decât în ​​mod normal cu tine în spatele ei.

Odată ce ea se aruncă în jos, lipiți ladle sub fluxul de urină și colectați eșantionul. Dacă câinele este un bărbat și ridicați-l pe pipi pe pipi, veți face același lucru - ar trebui să aveți un pic mai creativ atunci când vine vorba de a prinde urina.

Acum, este ușor să scoateți urina de la ladă în recipient. Aplicați capacul și sunteți bine să mergeți! Mânerul ladă vă permite să vă păstrați mâna din cale în timp ce colectați eșantionul, astfel încât să nu ajungeți la urină pe piele sau haine.

Cum se colectează o probă de urină de la un câine

Citiți următorul: 25 cele mai grave simptome de sănătate a câinelui care nu pot fi ignorate

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum se colectează o probă de urină de la un câine