Cât timp poate merge o pisică fără pipi?

Cât timp poate merge o pisică fără pipi

Când ne gândim la sănătatea internă, adesea ne gândim doar la stomac, rinichi, plămâni, inimă și chiar ficat, dar este foarte rar pentru ca noi să ne gândim la vezică. Cu toate acestea, vezicii fac un rol semnificativ în menținerea sănătății bune la om, precum și animalelor.

Cei mai mulți dintre noi cunosc deja elementele de bază ale modului în care lucrează vezica noastră, eu.E. Filtrarea, dar cum arată acest organ o viață sănătoasă pentru felina ta? Problemele legate de vezică pot crea uneori probleme grave în comportamentul pisicii dvs.

Prin urmare, iată tot ce trebuie să știți despre sistemul de vezică al pisicii dvs.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru pisici pentru boala renală

Sleepy Tabby Tabby Kitten

Pentru cat timp?

Potrivit experților, pisicile sunt capabile să meargă fără a privi undeva între 24 - 48 de ore, chiar dacă au băut suficiente pentru băuturi și au luat masa zilnică. În mod obișnuit, felinele de interior ar trebui să aibă acces la cutia de gunoi tot timpul pentru ca ei să se elibereze.

În legătură cu o postare: Cele mai bune cutii de gunoi pentru pisici

O vezică a pisicii este întotdeauna funcțională. Cu toate acestea, în cazul în care o pisică deține pipi pentru mai mult de 48 - 72 de ore, acestea ar putea fi la risc grav de rănire sau de moarte, deoarece toxinele se construiesc. Dacă intenționați să călătoriți cu pisica voastră, este recomandat să le scoateți din carul lor la fiecare șase ore, astfel încât să își poată goli vezica urinară.

În legătură cu o postare: Cele mai bune cutii de gunoi de auto-curățare

Blocaj

Prin blocaj, înțelegem că tractul urinar al pisicilor ar putea fi obstrucționat din cauza mai multor motive. În orice caz, dacă se întâmplă acest lucru, pisica va putea doar să trăiască aproximativ 72 de ore. Pisicile masculine sunt predispuse la diagnosticate cu blocaj al tractului urinar decât femelele.

Blocajul se întâmplă de obicei de la mineralele cristaline sau de mucus gros. Se poate întâmpla de la felină inferioară Boala tractului urinar (Flutd), uretrită sau cistită. Toate aceste trei condiții au același simptom, și asta ar opri urinarea, totuși, în cazul fluturii, semnele sunt mai profunde. Ta Feline poate plânge în timp ce urinați, treceți sânge, săriți cutia de gunoi sau linge în mod constant zona genitală. Dacă pisica voastră suferă de flutd și nu primește atenția imediată, el sau ea ar putea intra într-o comă și care ar putea duce la moarte.

Postul

Știați? O pisică poate supraviețui unei călătorii fără apă și mâncare timp de o lună? Nu sunteți sigur dacă ați auzit povestea lui Emily, dar a supraviețuit o călătorie lungă într-un container de transport maritim de la Wisconsin în Franța. Surprinzător, după descoperirea ei, era însetată, dar în viață! Deși trebuie să fi urinat în acest timp, nu a fost descoperit cât de mult o pisică poate merge fără a pipăi în timp ce nu li se dă nici o mâncare sau apă. Dar este sigur să presupunem că volumul urinei va fi mai puțin decât nu va fi nici un lichid sau alimente rămase în corpul lor care are nevoie de filtrare.

Cum să ajuți pisica să-și amelioreze vezica urinară

Există o tehnică care este foarte populară printre pisici și se numește tehnica Ragdoll. În cazurile în care pisica trebuie să-și golească vezica urinară, proprietarii de pisici pot folosi această metodă pentru a-și ajuta pisicile.

Această tehnică este relativ simplă. Ceea ce trebuie să faceți este să vă țineți pisicile prin axa sa într-un fel, astfel încât picioarele lui să stea în cutia de gunoi. Puteți chiar să vă luați Kitty în aer liber, dar o cutie de gunoi este evident o opțiune mai bună. Dacă Kitty nu cooperează, calmați-l în jos. Frecați spatele, îl animați și încercați din nou.

Dacă acest lucru nu ajută, va trebui să găsiți vezica lui. Da, trebuie să faci asta. Pentru a găsi vezica urinară, va trebui să ajungeți la partea de jos a cuștii de coaste a pisicilor. Veți simți ceva mic și ciudat, poate, un lucru în formă de minge.

Dacă nu puteți găsi vezica urinară, nu! Vezica pisica ta este percepută să se deplaseze de la partea de jos a cușinei lor în lateral. Oricum, încercați din nou. Și dacă nu reușește de data aceasta, va trebui să așteptați până când pisicile tale trebuie să pipi pentru că atunci când forma vezicii sale se va schimba.

Din fericire, dacă găsiți vezica pisică, folosiți degetele pentru ao strânge ușor și apăsați-o în jos. Acest lucru ar putea ajuta pisica voastră să se elibereze.

Aceasta este ceea ce Papusa de carpa tehnica este vorba; Ușor de efectuat. Deși este nevoie de o mică răbdare pentru a obține o țintă, metoda este încercată și testată.

Tort tortie persană pisica

Pisica mea nu cooperează

Când cooperează pisica? Aproape niciodată. Când vine vorba de a face ceva despre comanda, pisica ta te va ignora. S-ar putea să vă gândiți că tu și pisica ta au încredere suficientă între cealaltă, dar există scenarii când pisica ta nu aderă la ceea ce trebuie să spui.

Prin urmare, concentrați-vă pe ceea ce îl face să creadă că sunteți acolo pentru ao ajuta și așa puteți construi mai multă încredere. Și întotdeauna să fii calm și răbdător când se ocupă de pisica ta. Frecați spatele și gâtul pisicii, astfel încât să nu fie nerăbdător.

Țineți-vă ușor pisica. Prea multă presiune asupra pisicii tale ar putea duce la zgârierea lui. Se odihnește, dacă este necesar, între încercările. Mai presus de toate, asigurați-vă că pisica dvs. este confortabilă în orice moment.

Utilizați stimularea

Dacă se pare că toate tehnicile menționate mai sus eșuează, atunci există o metodă și aceasta este stimularea. Care se face în principal în pisicile de sex feminin.

În unele cazuri rare, este posibil să trebuiască să mergeți în plus. Acest lucru este ca atare să aveți nevoie să frecați coapsa interioară a pisicii și burta lor inferioară. Îi ajută să se relaxeze. Veți putea observa confortul în ele. Adăugați o presiune mică la frecare. Acest lucru este doar pentru a ajuta pisica voastră să-și exprime vezica urinară.

Pisica mea este doar pipita prea mult

Prea mult, înțelegem prea des.

Peeing frecvent, dar în volume mici nu înseamnă că pisica ta se pipă prea mult. Această condiție este menționată ca Oligurie. Acest lucru se întâmplă atunci când rinichii formează scăderea volumelor de urină sau există o eliminare redusă a pipiului din corpul pisicii. Pe scurt, ele sunt capabile să urine pe deplin o dată și, prin urmare, să poată privi în perioade scurte.

Pe de altă parte, în unele cazuri, pisica dvs. poate suferi din Poluria. Aceasta este atunci când pisica ta va urina volume mai mari de urină. Mai mare în sensul că frecvența pisicii dvs. merge la toaletă este mai mult decât de obicei. Aceasta ar putea fi problema corpului lor de a reglementa urina. Adesea, acest lucru indică faptul că pisica poate suferi de boală renală. Alte tulburări hormonale, cum ar fi diabetul zaharat sau hipertiroidismul, duc la provocarea prea multă apă să fie exprimată ca urină.

Lucruri interesante de știut despre vezica urinară și urinare a pisicii tale

  • Problemele vezicii urinare diferă conform sexului pisicii voastre

Vezica urinară este cea mai mare parte problema uretrei. Acesta este tubul care transportă urina de la vezică la penis sau deschidere vaginală. Sunt pisicile de sex masculin care suferă adesea de blocaj uretral, deoarece uretra lor tinde să fie mai îngustă. Uneori pietrele pot forma și bloca uretra, ceea ce reprezintă atunci riscuri grave de sănătate pe măsură ce urina nu poate trece prin vezică. În cazuri nefericite, poate duce la moarte dacă este lăsată netratată.

  • Pisica ta poate avea nevoie de ajutor pentru a-și goli vezicii lor

Așa cum am menționat câteva tehnici mai devreme, este posibil să trebuiască să folosiți metodele pentru a vă ajuta pe felina dvs. în golirea vezicii urinare. Uneori ar putea să nu poată urina pe cont propriu. Motivul din spatele acestei situații ar putea fi paralizie. Prin urmare, este foarte important ca să luați notă de acest lucru și să le ajutați să se exprime.

  • Sănătatea vezicii urinare a pisicii depinde de dieta lor

Când este vorba despre organele interne, totul depinde de genetica lor. De asemenea, aveți un rol de jucat atunci când vine vorba de optimizarea sănătății pisicilor. Ați hrănit o dietă adecvată pisicii tale? Bun. Unele diete alcalinizează urina și care are ca rezultat cristaluria în vezică urinară.

  • Curățarea casetei de gunoi are legătură cu urinarea lor

Asigurați-vă că ceva pe care îl urăște pisica dvs. este a Cutie de gunoi de pușcă. Ei vor continua să-și țină urina, cu excepția cazului în care și până când cutia lor de gunoi nu este în întregime curată fără miros. Prin urmare, este foarte important ca să vă păstrați cutia curată, mai ales dacă rămâne acoperită de cele mai multe ori.

Dacă pisica dvs. urină chiar în fața casetei de gunoi, înseamnă că mediul din interior nu este potrivit pentru el. Pisicile sunt destul de inteligente și nu doresc ca labele lor să se murdărească introducând cutia de gunoi.

Este același mecanism cu privire la momentul în care ați intrat într-o toaletă publică și găsiți-o să fie murdară sau neflusată, vă veți muta la următorul stand. Trebuie să fiți conștienți de bacteriile și paraziții prezenți în lucrurile urâte și nu doriți să vă expuneți-vă la el. Pisicile nu sunt diferite de ea.

În legătură cu o postare: Cel mai bun gunoi de pisică

  • Obezitatea afectează vezica urinară

Obezitatea este predominantă în pisici. Este, în general, asociată cu inima lor și poate pune ca efecte adverse semnificative asupra vezicii urinare. Mai des decât nu, creșterea inutilă a greutății este probabil să provoace incontinența la pisici și astfel să ducă la ca pisica să nu poată în mod corespunzător. Din fericire, poate fi ușor rectificată prin reducerea greutății pisicii dvs. la un nivel adecvat.

Pisica drăguță în cutia de gunoi din plastic

Cât de des ar trebui să urină o pisică în 24 de ore?

Nu există o frecvență specială între orele când pisica dvs. ar trebui să-și golească vezica urinară. Majoritatea pisicilor merg la toaletă la fiecare 8 - 12 ore. Dacă nu merg la baie în acest interval de timp, ar putea suferi de o problemă de sănătate sau de infecție. Ar putea fi, de asemenea, din cauza unor blocaje care le împiedică să urinăscă frecvent.

Dacă doriți să urmăriți rutina urină a pisicii dvs., verificați doar caseta de gunoi. Prea puțin sau prea multă urină ar putea să indice probleme de sănătate. În medie, pisica dvs. ar trebui să producă 3 guri de dimensiuni mai mari de așternut în cutia lor în fiecare zi.

Cum să se ocupe de o pisică care nu se uită în cutia de gunoi

Iată cum vă puteți ajuta urina dvs. de pisică în caseta de gunoi:

  • Plasați caseta în zona preferată
  • Utilizați o cutie de gunoi care este suficient de mare pentru a vă adapta pisicii
  • Așezați cutia de gunoi într-o zonă scăzută, astfel încât pisica dvs. să poată avea mai bine accesul la acesta
  • Curățați frecvent cutia de gunoi utilizând soda de coacere
  • Luați în considerare golirea cutiei de gunoi cel puțin o dată pe zi

Cum să tratați problemele urinare în calea cea bună la pisici

Pisicile de multe ori sunt stresante și urinate din cauza stresului nu este nici un comportament anormal. Prin urmare, dacă bănuiți că pisica dvs. de companie a fost urinarea stresului, cheia este de a afla cauza principală a acestui stres. Consultați veterinarul dvs. și discutați despre declanșatoarele de mediu care ar putea să vă deranjeze prietenul dvs. pufos.

Dacă este o infecție bacteriană care provoacă probleme urinare, VET-ul dvs. holistic va trebui să efectueze o cultură bacteriană pe urina pisicii dvs. pentru ao conduce. Deși este destul de rar pentru ca pisicile să aibă astfel de infecții, se întâmplă cazuri nefericite.

O altă problemă este o obstrucție uriară sau pietre vezice care pot bloca vezica lor. În acest caz, va trebui să aduceți o schimbare în dieta lor, care, desigur, după consultarea veterinarului dvs.

Linia de jos

Pentru a încheia totul, am spune că pisicile pot merge ore lungi de timp fără urinare sau apă potabilă. În mod normal, ei pot chiar să-și țină urina timp de până la patruzeci și opt de ore. Ceva dincolo de asta ar trebui luat în serios.

Utilizați tehnicile menționate mai sus. Puteți chiar să vă adresați medicului veterinar pentru posibile soluții și tehnici. Cu toate acestea, dacă nu sunteți sigur de incontinența felinei dvs., este întotdeauna mai bine să obțineți sfatul unui expert.

Un alt lucru de reținut este că pisica ta ar trebui să se elibereze cel puțin de patru ori pe zi. Lipiți de o rutină și pregătiți-vă pisica în funcție de o vârstă fragedă. Instruirea este cheia!

Fiți răbdători cu pisica dvs., deoarece fac parte din familia dvs. și împărtășiți acest articol și ajutați un prieten, care se poate confrunta cu orice problemă similară cu pisica lor.

În legătură cu o postare: Cel mai bun covor de pisici pisici

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât timp poate merge o pisică fără pipi?