Cum să antrenezi un câine la pipi și poop într-un singur loc

Predarea câinelui la pipi într-un singur loc

Fie că locuiți într-o clădire de apartamente cu reguli de cot de câine sau încercați să vă salvați trandafirii din "apa" câinelui ", este frumos să aveți un câine care va pipăi într-un singur loc fiabil.

Învățarea câinelui dvs. la pipi într-un singur loc nu este neapărat foarte dificil, dar este nevoie de un nivel de dedicare.

Din moment ce pisica de câine poate provoca pete maronii pe gazonul vostru, decolorați lemnul și chiar faceți copii bolnavi, învățând câinele dvs. pentru a pipeți într-un singur loc este mai mult decât un mic truc puțin pentru călătorii rutiere!

Mulți câini dezvoltă o "preferință substrată" generică atunci când sunt instruiți. Practic, acest lucru înseamnă că ei învață că anumite suprafețe sunt bune să pipi, dar nu pe alții.

Dacă câinele dvs. învață asta toate iarba este bună pentru a pipi (care este, în general, mentalitatea celor mai mulți câini instruiți deja instruiți), acest lucru poate face antrenament cotty un pic cam complicat - dar nu imposibil.

Dacă doriți să schimbați regulile pentru câinele dvs., trebuie să fiți capabili să o supravegheați și să o "plătiți" când o face bine. Să ne uităm cum să facem asta mai jos!

Alegeți un bun spot Canin Potty - și să fie consecvent

Nu-ți place să mergi pe pipi în cantități extra-grosolane, nu?

De asemenea, câinele dvs. probabil are deja câteva colțuri ale gazonului dvs. pe care îi place cel mai bine.

Majoritatea câinilor cum ar fi un material moale, absorbant pentru timpul de pot. Atât câinii de sex masculin, cât și de sex feminin, îi place să-și facă afacerea în iarba talistă, iar câinii de sex masculin sunt deosebit de îndrăgostiți de suprafețe verticale pentru a marca.

Dar, la fel ca oamenii, nu toți câinii sunt la fel. Înainte de a învăța câinele să pipi într-un singur loc, Încercați să vă dați seama ce loc pete îi place deja. Acordați atenție obiceiurilor sale actuale de cot, astfel încât să puteți alege un loc care imită această configurare!

câine-pottying-in-unit

Odată ce ați luat un loc de poticnire, păstrați-l curat.

Scoateți în mod regulat poopul (și aruncați pooul într-o manieră responsabilă) și asigurați-vă că câinele dvs. se simte bine pentru a merge la noul ei Potty Spot. Acest lucru ar putea necesita pulverizarea ocazională a zonei cu apă, de asemenea!

Cele patru legi ale învățării unui loc de pot

Există patru reguli principale pentru a învăța un câine pentru a pipăi într-un singur loc că va trebui să urmați:

1. Nu mai există pauze de potturi nesupravegheate. Primul - și cel mai important - regulă de a vă învăța câinele la pipi într-un singur loc este că trebuie să supravegheați. Nu poți lăsa câinele tău în curtea din spate fără conducere!

2. Du-te la leash la fața locului. Pentru fiecare ocazie, va trebui să vă luați câinele pe leash la fața locului desemnat. Acest lucru vă va permite să vă conduceți câinele în zona corectă. Dacă câinele dvs. se desfășoară liber, nu puteți controla unde se ușurează în cele din urmă.

câine-potty-on-leash

3. Nici o libertate până când nu ești goală. Stai în "zona de potty" până la câinele dvs. pees sau poos. Vă puteți recompensa câinele pentru a privi cu libertate (și un tratament, vezi # 4).

Mulți câini nu se pipi automat imediat când le-ai lăsat afară dacă nu a trecut mult timp! Strategia cea mai bună este să mergeți pur și simplu la fața locului și așteptați.

Nu vă solicitați câinele, încercați să jucați cu ea sau să discutați deloc cu ea. Dacă nu merge după un minut sau două, du-te înapoi înăuntru și încercați din nou mai târziu.

Dacă câinele dvs. nu este încă pregătit, este mai bine să vă întoarceți câinele la cutia între pauzele de potty. Pentru câinii instruiți deja, vă puteți întoarce pur și simplu în interior și așteptați puțin timp înainte de a ieși din nou.

câine-peeing-iarbă

4. Recompensa atunci când ea pees. Dacă câinele dvs. pees în fața locului corect, dați-i un tratament și recompensați-o, lăsându-i în afara leșiei sau lăsându-i pe plimbare. Este important să salvați plimbarea distractivă sau de joc pentru după câinele tău în fața ei.

Pentru câțiva câini, asta e tot ce ai făcut. Ei învață repede că, dacă nu pipi unde le iau, nu pot merge pentru restul de plimbare, să obțină un tratament sau altfel să se distreze mult.

Dar poate fi o durere pentru a sta doar acolo, așteptând ca câinele să meargă pe pipi. Acolo este o comandă de potty la îndemână.

Învățați câinele dvs. pentru a merge la comandă

Cea mai ușoară modalitate de a vă asigura că câinele dvs. se află într-un singur loc este de ao învăța să pipi pe Cue.

Puteți stabili cue prin recompensarea câinelui dvs. cu un tratament imediat după ce se află în câteva zile. În timp ce faceți asta, să acorde o atenție deosebită ceea ce face chiar înainte de a face pe pasă.

Câinele meu propriu începe, în general, sniffing, apoi încetinește și ridică coada chiar înainte de a-și ridica piciorul. Câinele tău va avea propria rutină mică!

Odată ce știi rutina câinelui tău și câinele tău știe că o vei plăti pentru pipi ei, poți începeți să spuneți cue chiar înainte ca câinele să înceapă să pipi. Când îmi învățați câinele, am început să spun: "Du-te Potty!"Chiar când și-a ridicat coada (ultimul pas înainte de a-și ridica piciorul).

De îndată ce a făcut-o, a primit un tratament. Am repetat că pentru câteva săptămâni și acum sunt capabil să spun "du-te!"Să-l încurajeze să-și ridice piciorul și să se golească. Acesta este un adevărat lifesver pe plimbări cu mașini lungi și ori de câte ori am nevoie de mine câine să pipi și să poope repede - Din orice motiv!

Mulți oameni fac greșeala de a fi prea încântați în timpul acestui proces. Ei pranța, scârțâie, pledează și, în general, încearcă să-și convingă câinele să pipi.

Fiind interesant este, în general, o idee proastă atunci când se antrenează un câine, Pentru că sunteți mai probabil să vă distrageți câinele în timp decât să o convingeți să pipi. În schimb, încercați să fiți foarte plictisitor și de fapt (cel puțin după ce câinele dvs.).

Probleme comune cu predarea unui câine la pipi într-un singur loc

Desigur, lucrurile adesea sună mai ușor decât sunt de fapt. S-ar putea să fiți norocoși cu o navigație netedă de aici, dar nu ați putea.

Iată câteva soluții la cele mai frecvente sughițuri din acest plan de formare:

Marcare. Câinii de sex masculin în general dribblează pe pipi în locații strategice în jurul gazonului lor. În general, acest lucru este considerat a fi mai mult de un buletin informativ comunitar decât o declarație posesivă "Aceasta este a mea". Unii formatori o numesc "Pee-Mail."Dacă marcarea în jurul curții dvs. este o problemă, a Banda de burtă poate ajuta la reducerea marcajului.

Puteți învăța cu siguranță câinii de sex masculin să pipi pe Cue, dar adesea încă încearcă să marcheze cu cantități mici de urină în altă parte. Din fericire, câteva picături de urină este mult mai puțin probabil să provoace decolorarea decât o vezică completă!

Mergând în altă parte. Dacă câinele dvs. se uită în mod constant într-un loc de potty non-desemnat, trebuie să vă întoarceți la tabla de desen. Nu certa, lovit, sau spui câinele tău. Doar curățați-l și încercați din nou data viitoare. Țineți-vă câinele pe lesa și recompensați-o foarte mult când merge pe pipi în locul potrivit. Unii proprietari au avut succes Poop spray-uri de antrenament Pentru a vă ajuta câinele să meargă în locul corect, dar în cea mai mare parte, aceste spray-uri nu sunt foarte eficiente.

Nu se uită deloc. Unii câini nu par a fi confortabil pe o lesa sau cu o audiență. Sau poate că câinele tău nu trebuie să meargă chiar acum (sau nu-ți place locul tău). Dar ați întârziat deja pentru muncă! Mai degrabă decât de a fi frustrat, pur și simplu umblați câinele în jurul unui pic în zona desemnată. Ignorați-o pe alții decât să încercați să o păstrați puțin. Dacă lesa câinelui dvs. este problema, este posibil să aveți nevoie să obțineți o lecție lungă și să faceți mai întâi această problemă.

O ultimă câteva soluții pentru a vă menține gazonul curat

Dacă nu vrei ca câinele tău să-ți pipăi peste tot pe gazonul tău, ar putea fi mai ușor Doar umblați câinele pentru a goli vezica ei urinară.

Prietenii din trotuar, parcurile locale și chiar loturile pustie sunt toate locurile mari de câine. Acest lucru este deosebit de util pentru câinii care nu-i place să pipi imediat la plimbare.

câine peeing pe stradă

Deoarece învățarea câinelui dvs. la pipi într-un singur loc este rar rezistent la Fool (și încă vă cere să ieșiți afară cu câinele dvs. pe lesa), ați putea obține exercițiul și luați câinele în jurul blocului.

De asemenea, puteți utiliza spray-uri pentru a reduce petele maronii în gazon sau comprimatele masticabile pentru a vă menține pipiul câinelui să vă distrugă gazonul în primul rând.

Sau, pur și simplu obișnuiți cu fixarea câmpului de urină câine câinele dvs. creează (deși este sigur că poate fi un hassle).

De asemenea, opting pentru Hearty Iarbă mai potrivită pentru activitatea câinilor Nu este o idee proastă.

Din păcate, niciuna dintre aceste soluții nu se referă la problema Poo (sau o boală potențială de la pipi de pui).

Cum ți-ai învățat câinele să pipi într-un singur loc? Ne-ar plăcea să auzim cum vă păstrați gratuit gazonul!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să antrenezi un câine la pipi și poop într-un singur loc