Ar trebui să cumpăr asigurări medicale pentru pisica mea?

dând o lovitură la o pisică

Asigurarea de sănătate a animalelor de companie, Ca și alte forme de asigurare, este un joc de noroc. Vă pariați că pisica voastră va avea nevoie de ea, iar compania stabilește cote pe care nu o va face. Există o serie de factori care trebuie luați în considerare înainte de a cumpăra asigurări de sănătate pentru pisica. Puteți decide împotriva acestuia, în funcție de situația proprie și dorința de a paria. Iată câteva întrebări pentru a vă ridica despre orice plan de asigurare de sănătate pentru animale de companie înainte de ao cumpăra, împreună cu alte considerente.

Compania utilizează o listă de rețea sau furnizor?

Dacă sunteți hotărât să rămâneți cu medicul veterinar, verificați cu medicul veterinar despre ce, dacă există, asigurarea cu care lucrează înainte de ao cumpăra. Lista aprovizionată a medicilor veterinari ai asigurătorilor pot necesita timp suplimentar de conducere. Dacă veterinarul dvs. este listat, sunteți cu un pas înainte. Din fericire, multe planuri de asigurări de sănătate pentru animale de companie vă permit să utilizați orice medic veterinar pe care îl alegeți. Cele patru companii au enumerat toate statul pe site-urile lor că aveți o gamă liberă de medicii veterinari. Adresați-vă tuturor companiilor să-și vadă politica înainte de a vă înscrie.

Care sunt excluderile?

Toate politicile de asigurări de sănătate ale animalelor de companie au excluderi. Una dintre cele mai frecvente este excluderea "condiție preexistentă", care poate fi definită în mod liber ca "răniri, afecțiuni medicale și simptome de îngrijorare care au fost evidente înainte de înscriere."Bineînțeles, aceasta este o problemă dacă pisica dvs. nu este în stare de sănătate relativ bună. Alte excluderi pot include neutering / spaying, hip-displazie, vaccinări, controlul puricii, Medicatie de inima, ingrijire dentara, sau limitări pentru anumite boli ale pisicilor care nu sunt neterate înainte de prima zi de naștere.

Care sunt deductibilele și co-plata?

Unele companii vor percepe un deductibil plat de 50 până la 100 de dolari, în funcție de vârsta PET, pentru fiecare procedură. În plus, aproape toate politicile vor necesita o co-plată de 10% la 20% din taxa veterinar. Deductibile și co-plătește (numite și "co-asigurare") pot fi semnificative. Aceste taxe în afara buzunarului sunt menite să diminueze atât numărul de reclamații totale plătite, cât și numărul de proceduri inutile și teste de diagnosticare.

Care sunt capacele anuale "incidente" sau de viață?

Multe companii oferă o sumă (maximă) pentru fiecare boală sau procedură acoperită (capac incident). Unele companii utilizează, de asemenea, un plafon anual, ceea ce înseamnă că nu există o acoperire suplimentară pentru acel an calendaristic. Încă un alt plafon folosit de companiile de asigurări de sănătate pentru animale de companie este un capac de viață. O companie are un capac de 12.000 de dolari, citând că numai unul din 50.000 de pisici depășește vreodată această sumă într-o viață.

Asigurătorul oferă opțiuni sau doar o "o singură dimensiune se potrivește tuturor"?

Din fericire, unele companii oferă o varietate de planuri în funcție de nevoile pisicii tale. O companie oferă chiar o politică specifică pentru pisicile superioare. Altul are un plan pentru acoperirea accidentului. Riderii sunt, de asemenea, disponibili pentru acoperirea dentară, extinsă sau îngrijire preventivă (îngrijire). S-ar putea să fiți capabil să economisiți costuri premium prin alegerea și alegerea planului potrivit pentru pisica dvs.

Există alte beneficii sau economii?

Unele companii de asigurări de sănătate de companie sunt foarte creative cu beneficii suplimentare. O companie oferă o acoperire pentru răspunderea proprietății de proprietate a terților, anularea vacanței, taxele de îmbarcare și publicitatea pentru animalele de companie lipsă. Două companii oferă o reducere de 5% până la 15% pentru mai multe animale de companie înscrise. O companie solicită în mod activ corporațiilor pentru a oferi asigurări de companie angajaților lor ca parte a pachetului de beneficii.

Cele mai bune companii de asigurări de companie din 2021
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ar trebui să cumpăr asigurări medicale pentru pisica mea?