Cum să treceți testul canin bun citizen (cgc)

Canin cetățean bun

Proprietarii de câini nu sunt întotdeauna conștienți de tot ceea ce ar putea face pentru a îmbunătăți viața animalelor lor de companie. Un lucru pe care mulți ar putea să nu știe este testul de cetățean bun canin și ce ar putea însemna pentru câinii lor.

Testul de cetățean bun de canin ajută la promovarea comportamentului responsabil pentru proprietarii de câini, precum și învățați o pregătire adecvată pentru câini, astfel încât acestea să fie bine manierate și ușor de mers în jurul altor câini și oameni.

Testul de cetățenie de canină (CGC) demonstrează că câinele dvs. poate rămâne bine manierat în public și poate fi un cetățean bun canin!

Care este testul de cetățean bun canin?

Testul de cetățean bun canin este o evaluare stabilită de Clubul American Kennel.

Ceea ce mulți nu dau seama este asta Este de fapt o evaluare atât pentru un câine și proprietarul său. Proprietarii trebuie să fie capabili să se ocupe de câinele lor, în timp ce câinele trebuie să se comporte într-o manieră adecvată, așa cum este testat într-o varietate de circumstanțe și medii.

Testul de cetățenie bun de canin este, în esență, o evaluare comportamentală. Cei care trec testul de cetățean bun canin câștigă un certificat care arată că au trecut. Unii câini pot continua să se antreneze pentru a deveni câini de terapie.

Testul CGC

Care sunt cerințele pentru a lua testul de cetățean bun canin?

Există câteva cerințe pentru a lua testul de cetățean bun canin.

Primul, Proprietarii trebuie să semneze un angajament responsabil de proprietar al câinelui. Acest angajament afirmă că proprietarul va avea grijă de câinele lor, tind la nevoile lor de sănătate, oferă câinelui lor exerciții și formare adecvate și trebuie să promită să-și păstreze câinele în siguranță și să le îngrijească de-a lungul vieții lor. În calitate de iubitori de câini, cred că este un angajament destul de ușor pentru majoritatea dintre noi să facem!

Proprietarii trebuie, de asemenea, să fie de acord să fie un proprietar responsabil de câini prin curățarea mereu după câinele lor în public și promite să nu lase câinele lor să încalce drepturile celorlalți.

Cealaltă cerință pentru luarea testului de cetățean bun canin este că câinele trebuie să fie pe o lesa, cu un guler care se potrivește bine și nu este prea strâns. Proprietarii ar trebui, de asemenea, să aducă peria sau pieptenele câinelui care vor fi utilizate în timpul uneia dintre sarcinile de testare.

Unde luați testul de cetățean bun canin?

Proprietarii mai Înscrieți-vă pentru a lua testul de cetățean bun canin cu Clubul American Kennel.

Fiecare stat are propriul său Selectarea locațiilor în care poate fi luată un test de cetățean bun canin. Proprietarii pot arăta online la site-ul Clubului American Kennel pentru a găsi locații din apropiere. Aceste teste sunt de obicei organizate la cluburile de formare pentru câini în întreaga stat și sunt oferite doar la orele selectate.

Cum îmi dau câinele și cu mine trec testul CGC?

Câinii trec testul de cetățean bun canin prin completarea unei serii de 10 provocări. Provocările includ:

1. Acceptarea unui străin

Câinele trebuie să permită unui străin prietenos să se apropie și să vorbească cu proprietarul câinelui. Evaluatorul se va apropia în mod natural câinele și proprietarul și va saluta proprietarul în timp ce ignorați câinele. Proprietarul și evaluatorul vor agita mâinile și vor avea o conversație rapidă. Câinele nu trebuie să ceară nervos sau timid.

2. Așezat politicos pentru a mângâia

Câinele dvs. trebuie să permită unui străin prietenos să îl petreci în timp ce este în afara manipulatorului (AKA You).

3. Aspect și îngrijire

Câinele dvs. trebuie să permită altcuiva să verifice urechile și picioarele din față, deoarece ar putea face un groomer sau un medic veterinar. Evaluatorul va inspecta câinele dvs. pentru a vă asigura că este curat, bine îngrijit și sănătos (greutate normală, curat, alertă).

Proprietarul va prezenta un pieptene sau o perie care este de obicei folosită pentru a mireasa câine, iar evaluatorul îl va folosi pentru a muri ușor câinele. Câinele nu trebuie să rămână în poziția exactă, dar trebuie să rămână plăcut și calm.

4. Afară pentru o plimbare

Veți merge câinele dvs. pe un avantaj liber, deoarece evaluatorul oferă indicații. În unele cazuri, calea vi se va spune în prealabil. Alteori, evaluatorul vă va spune când să vă întoarceți când vă plimbați. Câinele dvs. poate merge pe fiecare parte a dvs., atâta timp cât poziția câinelui tău arată că știe că sunteți în control și vă acordă atenție.

Câinele dvs. nu trebuie să fie perfect aliniat sau să oprească momentul în care faceți, dar trebuie să fiți în control. Va fi o întoarcere corectă, o întoarcere stângă, o întoarcere și o oprire în mijlocul plimbărilor.

5. Mergând printr-o mulțime

Câinele tău se va plimba cu tine și va trece aproape de mai mulți oameni (cel puțin trei). Acest lucru demonstrează că câinele dvs. se poate mișca politicos în trafic pietonal și poate rămâne sub control în spațiile publice.

Câinele dvs. poate arăta interes pentru străini, dar trebuie să continue să meargă cu dvs. și să evite orice semn de supra-exuberanță (cum ar fi sărind pe străini sau tensionarea pe lesa) sau timiditate.

6. Stați și în jos pe comanda + rămâneți în poziție

Câinele dvs. trebuie să fie capabil să stați și să faceți jos comanda dvs. Apoi, proprietarii vor alege o poziție (stați sau în jos, este alegerea dvs.) și lăsați câinele în ședere. Câinele dvs. va fi pe o linie lungă de 20 de picioare pentru această evaluare.

Puteți folosi mai multe comenzi pentru a-ți așeza câinele să stea și să se culce, atâta timp cât este clar că câinele tău urmărește comenzile tale. De asemenea, puteți atinge ușor câinele pentru îndrumare, dar nu îl puteți forța în poziție.

După ce a părăsit câinele în ședere și mersul pe lungimea liniei, veți numi apoi câinele dvs. și el sau ea ar trebui să se întoarcă la tine într-un ritm natural.

7. Vino când a sunat

Câinele dvs. trebuie să vină la dvs. când este chemat de la o distanță de 10 picioare. S-ar putea să-i spui câinelui tău să rămâi și # 8221; sau așteptați, & # 8221; sau puteți pur și simplu să plecați fără instrucțiuni pentru câine.

8. Reacția la alți câini

Tu și câinele tău vor fi abordați de un alt manipulator cu câinele lui. Vă veți apropia unul de celălalt de la o distanță de aproximativ 20 de picioare. Apoi vă veți opri, se va agita mâinile și veți schimba plăcerii.

Câinii nu ar trebui să nu afișeze mai mult decât un interes casual în celălalt câine și de manipulator. Acest test arată că câinele dvs. se poate comporta politicos în jurul altor câini.

9. Reacția la distragere

Evaluatorul va selecta și prezintă două distrageri, cum ar fi scăderea unui element sau având un jogger în fața câinelui. Câinele poate exprima interesul natural sau curiozitatea, dar nu ar trebui să arate agresivitate, panică, încercați să fugiți sau la coaja.

10. SupravegheatSeparare

Un evaluator se va întreba dacă pot urmări câinele dvs. și apoi va lua lesa câinelui. Tu, proprietarul, va ieși din vedere timp de trei minute. Câinele dvs. nu trebuie să rămână complet în continuare, dar nu trebuie să scală, să ceară, să ritm nervos sau să arate vreun semn de anxietate. Acest test demonstrează că câinele dvs. poate fi lăsat cu o persoană de încredere.

Ce echipament este necesar pentru testul CGC?

Toate testele pentru testul de cetățean bun canin sunt efectuate pe o lecție.

Pentru gulere, câinii ar trebui să poarte un cataramă bine fixată sau un guler de alunecare. Gulerul poate fi fabricat din țesături din piele sau lanț. Nu sunt permise gulerele de prindere, gulerele electronice și halter-urile capului. Hamele de corp sunt permise, dar trebuie să discutați cu evaluatorul în prealabil. Evaluarea se va asigura că hamul nu limitează complet mișcarea câinelui - de exemplu, câinele ar trebui să poată trage sau să sară în sus dacă încearcă să.

Evaluatorul furnizează o plumb de 20 de metri pentru unele dintre evaluări, dar proprietarul / manipulatorul ar trebui să aducă peria proprie a câinelui sau pieptene la testare.

Care elemente nu sunt permise în timpul testului?

Proprietarii nu trebuie să utilizeze un ham special destinat instruirii, De vreme ce judecătorii trebuie să vadă că câinele se comportă bine în timp ce se află pe o lecție obișnuită. Unele hamuri de non-antrenament sunt permise, dar ar trebui să verificați cu Clubul American Kennel pentru a vă asigura că hamul dvs. este permis dacă intenționați să utilizați unul.

Jucăriile și tratamentele nu sunt, de asemenea, permise, Deoarece orice câine poate fi încurajat să se comporte bine dacă se oferă un tratament. Câinele trebuie să prezinte un comportament bun chiar și atunci când nu primesc nici o recompensă pentru a face acest lucru.

Pot să vorbesc cu câinele meu în timpul testului?

Da, proprietarii pot folosi laudă și încurajare pe tot parcursul testului (dar nu alimente, tratamente sau jucării). Proprietarii pot, de asemenea, să-și petreacă câinele în timpul pauzelor dintre exerciții.

Cum ar eșua un câine CGC?

Există o serie de moduri pe care un câine ar putea eșua testul de cetățean bun canin, implicând în cea mai mare parte cerințele evaluărilor.

  • Orice câine care mârâie, snaps, mușcături, atacuri, sau încercările de a ataca o persoană sau un alt câine nu este un cetățean bun și trebuie respins din test.
  • Câinii trebuie să evite acționând nervos sau agresiv cu străini și câini ciudați. Câinele trebuie să rămână calm prin diferitele obstacole și evaluări.
  • Ei nu trebuie coaja la distragerile, și trebuie să rămână o clamă și liniște când se apropie de un alt câine.
  • Orice câine care elimină În timpul testării trebuie marcate eșuat. Singura excepție de la această regulă este că eliminarea este permisă în punctul 10 de testare (separare supravegheată) dacă testul este ținut în aer liber.

Cainii pot relua testul dacă nu reușesc?

Da, câinii pot relua testul CGC dacă nu reușesc prima dată.

Nu toți câinii vor trece de testul de cetățean bun canin, pentru prima dată, și asta este în regulă. Câinii li se permite să reia testul atunci când proprietarii lor simt că sunt gata să facă acest lucru.

Cât durează ultimul test?

Fiecare test durează de obicei aproximativ o jumătate de oră. Sarcinile durează doar câteva minute fiecare să completeze.

Care sunt beneficiile trecerii testului CGC?

După ce câinele dvs. a trecut testul de cetățean bun canin, veți primi un certificat care arată că câinele dvs. a trecut! Câinele dvs. câștigă, de asemenea, titlul oficial AKC CGC. De fapt, câinii cu titlu CGC pot avea sufixul și # 8220; CGC & # 8221; După numele lor (cât de fantezie)!

În plus, premiul CGC este adesea o condiție prealabilă pentru câinii care doresc să continue să devină caini de terapie pentru chestiuni cum ar fi anxietatea sau PTSD . Unele oferte de asigurări ale proprietarului casei în cazul în care câinele dvs. este un CGC și din ce în ce mai multe apartamente și Condos solicită un câine să fie certificat CGC

Care rase sunt permise să ia testul?

Orice rasă poate lua testul de cetățean bun canin. Clubul american Kennel nu discriminează anumite rase și, prin urmare, permite participarea oricărui tip de câine.

Atâta timp cât proprietarul semnează proprietarii de câini responsabili și voucă că câinele este instruit câine, el sau ea poate avea un test de cetățean bun canin.

Care încheie ghidul nostru complet de studiu pentru a lua testul de cetățean bun canin! Câinele dvs. a luat testul CGC? Care a fost experiența dvs? Distribuiți-vă gândurile în comentariile!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să treceți testul canin bun citizen (cgc)