Santa barbara afaceri curățenie după câinii de slob

Santa Barbara Afaceri Curățenie după câinii de slob

Mulți părinți de companie se ocupă de câinii Drooly Slobbery în mod regulat. Ea devine peste tot în casă, pe hainele tale și în mașina ta. Din păcate, nu există nimic pe care îl puteți face, dar puteți cumpăra produse pentru a vă ajuta să vă curățați. O companie Santa Barbara îi ajută pe proprietarii de animale de companie să curețe drool cu ​​ei Messy wipes mutt.

Elizabeth Baker, un nativ din Santa Barbara, California, are un mutt murdar numit Bogart. El este un buldog francez, cu un pic de problemă de drooling. Baker lucra la Washington, D.C. Când a primit Bogart și a fost disperată să găsească cel mai bun mod posibil pentru a-și curăța droolul.

LEGATE DE: Trebuie să aibă consumabile câinilor Fiecare proprietar de câini ar trebui să aibă

Ea a comandat mostre din fiecare afacere pe care a găsit-o online, dar nu a putut găsi un detergent adecvat care a funcționat bine și a fost la prețuri rezonabile. Când sa mutat înapoi la coasta de vest, ea a decis că ar fi o idee bună Creați propriul produs și începe o companie.

Luna trecută și-a început să-și vândă șervețele online și într-un magazin de animale de companie locale. Ea a obținut deja astfel de răspunsuri atât de mari de la clienți că deja ia în considerare extinderea liniei.

Santa Barbara Afaceri Curățenie după câinii de slob

Chiar acum Baker lucrează cu normă întreagă la relieful direct, o afacere bazată pe Goleta, ca manager de programe. Ea se gândește la șervețele murdare de mutt ca un proiect de distracție, având în vedere că nu are prea multă experiență de afaceri.

Șervețele sunt fără alcool și fabricate din fibră, apă deionizată, lanolină, aloe vera, vitamina E și glicerină. Ele vin în recipiente de 26 de metode umede și pot fi tăiat pe leashes. Ele sunt, de asemenea, suficient de mici pentru a fi stocate într-o pungă sau consola mașinii dvs.

Bogart se întâmplă să fie modelul pe fiecare pachet de șervețele mutt murdare. Baker a asigurat că șervețele erau blânde și naturale, deoarece nu ar vrea să folosească nimic pe Bogart că nu ar folosi pe pielea ei. De fapt, ea a testat produsele în sine înainte de a perfecționa șervețele.

LEGATE DE: 10 Produse neobișnuite de câini de companie cumpără părinții de companie

Servețele mutt murdare sunt disponibile online pentru 6 USD pe container și pot fi găsite și la magazinul George Pet din Montecito. Baker intenționează, de asemenea, să le aducă în alte magazine locale de animale de companie foarte curând. Ea are mai multe idei de produse, dar așteaptă să vadă cât de multă cerere există în zonă.

Ea spune că Santa Barbara este un oraș prietenos cu câinele și ea este încântată să vadă unde o ia prima aventură antreprenorială.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Santa barbara afaceri curățenie după câinii de slob