Câine whining: 7 motive pentru câinele tău plânge

Câine whining și 7 motive pentru câinele tău plânge

Poate fi dificil pentru proprietarii de animale de companie să-și asculte câinele și să plângă persistent, și să nu știe de ce fac acest lucru sau cum să-i ajute. Există multe motive bine cunoscute pentru care câinii whine și plâng. Motivele mai puțin cunoscute ale comportamentului câinilor de câine sunt discutate mai jos pentru a înțelege mai bine poochia ta.

1. Condiții de sănătate mintală

Există un număr de Probleme neurologice și condițiile de sănătate mintală care pot duce la un câine care plâng și plângând. Unii proprietari nu pot să-și dea seama că câinii pot, și să facă, să experimenteze multe dintre aceleași probleme de sănătate mintală pe care oamenii o experimentează, cum ar fi, dar fără a se limita la: depresie, tulburare obsesivă compulsivă, tulburare de stres post-traumatic canin, anxietate (inclusiv anxietate de separare), precum și confuzie și demență care este legată de vârsta înaintată. La câini, demența este adesea numită disfuncție cognitivă canină.

2. Conditii medicale

Conditii medicaleExistă, de asemenea, câteva afecțiuni medicale care pot provoca un câine să plângă și să plângă. Cum ar fi, dar fără a se limita la: probleme dentare, rănire, durere ortopedică, tulburări digestive, Boli infecțioase, paraziți, infecții ale tractului urinar, infecții ale urechii și bolile neinfecțioase.

Percepția persistentă sau constantă și plânsul la câini pot fi indicați de o stare medicală incomodă. Cu toate acestea, majoritatea acestor condiții sunt dificile, dacă nu imposibil de diagnosticat fără să-ți iau puiul pentru a vedea un medic veterinar licențiat. Este recomandat să-i luați câinele la veterinar, dacă el sau ea se îndreaptă persistent din motive neidentificate. Suferința fizică ar putea fi probabil cauza câinelui tău, dacă el a strigat în timp ce se așeză și este supus fără nici un alt fel de angajament.

3. Prea cald sau prea rece

Corpurile câinilor alerg la temperaturi mult diferite decât corpurile umane. În funcție de rasa și dimensiunea câinele dvs., ele pot fi foarte sensibile la temperaturile fierbinți și / sau reci. Monitorizați câinele dvs. pentru semne de a fi prea cald sau prea rece, le aduceți întotdeauna înăuntru dacă sunt în afara temperaturilor extreme. Reglați temperatura interioară în consecință pentru a regla temperatura corpului câinelui. De asemenea, asigurați-vă că câinele dvs. are întotdeauna paturi uscate pentru a dormi. Experții câinilor la Asigurarea pentru animale de companie sănătoase explicați ce temperaturi sunt prea calde și prea reci pentru câini, în articolul lor intitulat, Temperatură în aer liber pentru câini.

4. Pentru a arăta depunerea și pentru a se liniști

Pentru a arăta depunerea și pentru a se liniștiDacă un câine consideră că un alt animal sau om este o amenințare, ele vor prezenta adesea agresiune sau comportament supus care poate include calmarea calmească. Acesta este un comportament de canină complet normal, care poate fi indicat de câine, de asemenea, afișând alte comportamente supuse cum ar fi: evitând contactul cu ochii, rularea pe spate, urechile înapoi, înclinându-și coada sau crouching-ul.

Este important să evitați întotdeauna fizic sau verbal că pedepsiți câinele dvs., deoarece acest lucru poate duce la acest tip de comportament și reducerea încrederii unui câine, în general. Dacă câinele dvs. încearcă să-și ceară "# 8221; Pentru voi, este imperativ să recunoașteți scuzele pentru a vă liniști pooch-ul și pentru a preveni dezvoltarea unor probleme suplimentare, cum ar fi nesiguranța, explică expertul câinelui Katherine Ripley în următorul articol pe care la scris pentru ea Clubul american Kennel, 5 motive ca câinele tău să plângă.

5. Nesiguranță

Câinii care au suferit traume fizice sau psihologice din cauza faptului că este atacat fizic de un alt animal sau uman sau atacat verbal de proprietarii lor, dezvoltă adesea o lipsă de încredere și nesiguranță, ceea ce poate duce la comportamentul consistent al câinelui.

A fost spus deja că nu ar trebui niciodată să ataci fizic sau verbal puii ca o modalitate de a & # 8220; tren & # 8221; le-ai învățat o lecție, & # 8221; Chiar și pentru comportamente rele percepute. Este întotdeauna mai bine și mai eficient să vă întăriți în mod pozitiv animalul și să le răsplătiți pentru un comportament bun, mai degrabă decât să le pedepsiți pentru un comportament rău. Pedepsirea câinilor, chiar și cu metode pozitive de pedeapsă, duce la rezultate rele, așa cum se explică prin comportamentul câinilor certificați, Pat Miller, în articolul ei intitulat, Modalități de a opri un câine de la whining.

6. Frică să dormi singur

Frică să dormi singurCâinii sunt foarte sociali, pachete de animale. În natură, ei fac totul împreună, inclusiv dormit. Prin urmare, este normal ca pooch-ul dvs. să vă fie frică să dormiți singur. În plus, această teamă ar putea fi pentru că câinele este un cățeluș și se adaptează la viața de la mama și frații săi și își exprimă frustrarea prin câine.

Se recomandă ca proprietarii de câini să-și las pe noii tovarăși de canini, chiar câini adulți care sunt noi în casă, dorm în aceeași cameră ca cel puțin câteva săptămâni. Apoi se antrenează încet și le condiționează să doarmă singur, dacă este necesar. Acest lucru este explicat în continuare Clubul american Kennel Experți în următorul articol, Cum să ajutați un câine pentru adulți să se adapteze la o casă nouă.

7. Entuziasm

Ar putea fi contra-intuitiv să credem că un câine ar fi plâns deoarece sunt încântați, dar acest lucru se întâmplă uneori, mai ales cu energie înaltă și Câini hiperactivi. Pur și simplu au prea multă energie și entuziasm construite încât ei consideră că este greu să se oprească și să plângă ca o modalitate de a-și exprima entuziasmul dacă nu sunt disponibile alte ieșiri.

Acest lucru apare de obicei atunci când câinele salută o persoană sau un animal pe care îl iubesc. Este un comportament destul de normal, chiar dacă este mai puțin văzut. Puteți reduce și, eventual, chiar elimina câinele indus de emoție prin redirecționarea animalelor de companie cu jucării sau tratamente. Expertul comportamentului câinilor Jennifer S. explică de ce proprietarii de câini nu ar trebui să consolideze acest tip de comportament, în următorul articol, De ce câinele meu este plâns?.

Citiți următorul: Cum să opriți un catelus de la Whining - Ghid video

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine whining: 7 motive pentru câinele tău plânge