Top zece consumabile esențiale de formare a câinilor

O femeie tânără îi învață pe tânărul câine de munte Bernese cum să stea

Nu aveți nevoie de multe livrări Începeți pregătirea unui câine. Cu toate acestea, există unele instrumente care vă pot face munca mult mai ușoară. Anumite instrumente de instruire a câinilor vor face o experiență mai bună pentru dvs. și câinele dvs. Unii vă vor ajuta să învățați despre formarea câinilor și să vă îmbunătățiți programul de formare pentru câini.

01 din 10

Câine tratează

Dogul tratează sunt esențiale pentru oricine folosește Armare pozitivă Metode de formare pentru câini, cum ar fi Curs de antrenament de clicker. Utilizarea tratamentelor este un mod ieftin de a menține câinii motivați și modalitatea perfectă de a vă recompensa câinele pentru un comportament bun. Câine tratează veniți în multe varietăți diferite, astfel încât este ușor să găsiți ceva pe care câinele dvs. îl iubește și este dispus să lucreze. Tratamentele de formare ar trebui să fie mici și ușoare pentru ca câinele dvs. să mănânce rapid.

  • 02 din 10

    Crăciun de câine

    Crăciun de câine Joacă un rol important în formarea unui câine. Catedra de antrenament este una dintre cele mai rapide și mai ușoare metode de Housetraining un caine. Cutii, de asemenea, vă permit să vă limitați câinele într-un spațiu sigur când nu îl puteți supraveghea. În acest fel, vă împiedică dezvoltarea câinelui dvs comportamente problematice, cum ar fi mestecarea necorespunzătoare și alte comportamente distructive. Cutia câinelui dvs. poate și ar trebui să fie un loc fericit de confort pentru câinele dvs.

  • 03 din 10

    Clicker

    Un clicker este un dispozitiv mic care se potrivește în mâna dvs. pe care îl puteți utiliza pentru a face clic pe sunet atunci când câinele dvs. efectuează un comportament care vă place. Urmăriți sunetul clicului, oferindu-vă câinelui un tratament. Acest proces, denumit Curs de antrenament de clicker, este o metodă rapidă și ușoară de formare pentru câini. În timp ce un clocker nu este absolut necesar pentru instruirea unui câine, acesta vă ajută să vă asigurați că obțineți comportamentul exact pe care îl doriți de la câinele dvs. Asta pentru că câinele dvs. asociază sunetul clicului cu o recompensă. Prin urmare, puteți spune rapid câinele dvs. ceea ce a făcut este corect fără întârzierea de a-l preda un tratament.

  • 04 din 10

    Câine guler sau ham

    Fiecare câine are nevoie de un guler sau un ham. În afară de a ține identificarea în cazul în care un câine este pierdut, Coliere joacă un rol important în formarea câinilor. Sunt mai multe tipuri diferite de gulere și hamurile, iar cel pe care îl alegeți poate depinde de tipul de antrenament pe care îl faceți. Un guler plat sau un guler de martingale este perfect pentru pregătirea câinilor de armare pozitivă. Pentru câinii care sunt greu de manevrat pe o plimbare, un halter sau un ham poate fi soluția perfectă pentru că trage să se simtă nefiresc câinelui.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Lesă pentru câine

    Leashes sunt un alt articol trebuie să aibă o pregătire pentru câini. Un câine care învață să mergeți pe o leșie liberă este mult mai probabil să obțină o mulțime de exercițiu și stimularea mentală. Aceste lucruri sunt pietrele pasive la un comportament bun pentru câinele dvs. Când alegeți o leșie pentru antrenament, evitați leșii retractabili. Acestea îi învață doar câinele că este bine să rătăcească la voință. În schimb, alegeți o plumb standard de șase metri și păstrați-vă câinele aproape.

  • 06 din 10

    Tratați punga

    Magazinele de aprovizionare cu câini au un număr de pungi de tratament disponibile. Când utilizați tratamente pentru formarea câinilor, calendarul este totul. Tratați pungile vă permit să păstrați tratamentele apropiate la îndemână, deoarece de obicei se află pe bucla curelei. De asemenea, vă permite să purtați tratamente cu dvs. oriunde ați merge, foarte important, mai ales în primele zile de formare. Și dacă ați spălat vreodată o pereche de pantaloni care au uitat să ia câine tratați din buzunar, sunteți obligat să apreciați având o husă de tratament!

  • 07 din 10

    Tratați jucăriile de distribuire

    Unele dintre cele mai comune probleme de comportament câine, cum ar fi săpat și mestecând distructiv, pot fi evitate prin păstrarea câinelui de a se plictisi. Tratează jucăriile de distribuire, cum ar fi Kongs și cuburile Buster, sunt perfecte pentru acest lucru. Puteți umple aceste jucării cu câteva tratamente sau un mic unt de arahide, iar câinele dvs. va fi fericit să-și petreacă timpul să lucreze pentru a le scoate afară. Cel mai bun dintre toate, multe dintre aceste jucării sunt indestructibile pentru chiar cele mai puternice chewers. Asta înseamnă că le puteți folosi din nou și din nou la Bustul unui câine de plictiseală. Încercați să umpleți unul cu unt de arahide și puneți-l în congelator pentru un tratament rece și mai durabil.

  • 08 din 10

    Chew toys

    Ca să tratați jucăriile de distribuire, jucăriile de mestecat oferă divertisment și stimulare pentru câinele dvs. De asemenea, ele oferă ceva ce este permis ca câinele dvs. să mestece. La stânga la propriile lor dispozitive, mulți câini vor mesteca mobilier, pantofi, jucării și orice altceva își pot obține fălcile în jur. Oferind câinelui dvs. o mulțime de jucării de mestecat, îl păstrați să dezvolte obiceiul rău de mestecare pe elemente necorespunzătoare. Doar fiți atenți la jucăriile de mestecat pe care le selectați. Unele jucării de mestecat și oase s-au dovedit a fi dăunătoare pentru câini.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    SIDA CALITATELOR

    Dacă aveți a câine înfricoșător, sau unul care are o fobie la lucruri cum ar fi furtuni și focuri de artificii, Există mai multe ajutoare calmante pe care le veți dori să adăugați caseta de instrumente pentru formarea câinilor. Există o serie de produse concepute pentru a ajuta câinii să se ocupe de anxietate. Thundershirt este un astfel de produs. Ați pus această învelitoare pe câinele dvs. și vă ajută să ușurați temerile și anxietatea câinelui. Există, de asemenea Câine care se aplică coliere de feromoni (DAP) și spray-uri, care sunt concepute pentru a calma câinii înfricoșători. Adresați-vă medicului veterinar cu privire la suplimente comportamentale speciale care pot avea un efect calmant, cum ar fi Solliquin.

  • 10 din 10

    Cărți și videoclipuri

    Nu în ultimul rând, nu uitați Cărți de formare pentru câini și videoclipuri. Ele vă permit să obțineți sfaturi de la unele dintre cele mai cunoscute formatori de câini din lume, fără a lăsa confortul casei tale. Există cărți și videoclipuri care acoperă destul de mult orice întrebare de pregătire și comportament de câine pe care ați putea-o avea. Cărțile și videoclipurile vă pot oferi, de asemenea, o imagine de ansamblu a diferitelor metode de instruire a câinilor.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Top zece consumabile esențiale de formare a câinilor