Curs de formare pentru câini

Curs de formare pentru câini

Ce este antrenamentul pentru câini?

Clasamentul Clicker este o metodă de pregătire a animalelor utilizează un clic pentru a spune unui animal că a făcut ceva corect.

Această practică este numită & # 8220; Marking & # 8221; - Îți spui câinele și # 8220; Hei, a fost un lucru minunat pe care tocmai l-ai făcut!& # 8221;

De ce este popularul de antrenament Clicker?

Clicker Training este un instrument excelent de instruire pozitivă de armare Pentru că vă permite să fiți foarte precis cu ce comportament sunteți recompensarea.

Când nu utilizați un clicker și pur și simplu oferiți câinele dvs. o recompensă, poate fi ușor să vă pierdeți marcajul. De exemplu, spuneți că doriți să vă recompensați câinele să șeziți liniștit la fereastră când se apropie UPS MAN.

câine căutând fereastra

Până când te ridici, du-te să-ți dai un tratament și să te întorci la câinele tău, situația nu mai poate fi aceeași. Poate că câinele tău a ajuns să te urmeze. Poate că a început să se joace cu o jucărie în schimb.

Beneficiul unui clicker este acela Puteți face clic în momentul în care vedeți acel comportament bun, și apoi luați-vă timpul (de obicei, în mod ideal mai puțin de 30 de secunde) obținerea unui tratament la câinele dvs.

Când nu folosiți un clicker, este ușor să vă recompensați accidental câinele pentru un alt comportament decât cel pe care încercați să îl întăriți.

De exemplu, imaginați-vă că vă învățați câinele să se așeze. Dacă îi oferiți pur și simplu un tratament când se află în jos, el poate sări pentru a obține tratamentul de la dvs. și apoi ar putea crede că este răsplătit pentru a se ridica, mai degrabă decât mișcarea mincinoasă pe care a jucat-o mai devreme.

Clicurile sunt minunate pentru a satisface comportamentele exacte!

De ce cuvinte ca & # 8220; da & # 8221; Nu sunt la fel de bune ca și utilizarea unui clicker

Acum, într-adevăr, nu aveți nevoie de un clicker pentru a face această lucrare de tehnică. Este adevărat că puteți folosi o lovitură de degetele sau o expresie specifică, precum "da".

Problema cu utilizarea cuvintelor ca markeri este aceea tonul este foarte important pentru câini, și dacă tonul sau cadența se schimbă atunci când utilizați cuvântul, cuvântul marker nu va fi la fel de eficient.

Dacă aveți mai mulți membri ai familiei, poate fi dificil să se asigure că toate acestea rămân în concordanță cu exact același ton atunci când utilizați un cuvânt de marcator.

In schimb, clicurile permit consistența și exactitatea, indiferent cine face formarea!

De asemenea, este foarte dificil pentru noi să fim precis cu sincronizarea cuvântului nostru. Timpul și consistența este esențială pentru formarea de clicker.

Ce anume este un clicker câine?

Clickerul este un zgomot mic ținut în palma mâinii dvs., cu un buton pe care îl împingeți pentru a face clic pe sunet.

Clicurile pot varia în sunet și stil. Unele sunt voluminoase și emit un clic puternic, în timp ce altele sunt mici și emit un clic moale, pentru câinii care sunt skittish și sunt speriați de clicuri puternice.

Karen-Pryor-Iclicker

Verificați-ne complet Ghid pentru cele mai bune clipări de antrenament de câine aici Pentru a afla mai multe despre diferitele opțiuni pe care le aveți atunci când vine vorba de clicuri - sau vizionați recenzia noastră video care detaliază diferite tipuri de clicuri de mai jos.

Cum funcționează antrenamentul câinelui Clicker?

Clickerul creează o legătură între un antrenor uman și un stagiar de animale.

Primul, Formatorul învață câinele că de fiecare dată când aude sunetul de clic, devine un tratament. Odată ce câinele înțelege că clicurile sunt întotdeauna urmate de tratamente, clicul devine un sunet cu o asociație pozitivă.

Pentru a începe antrenamentul clicker, prima dvs. sarcină este de a "Prime & # 8221; Clickerul. Toate acestea înseamnă că doriți să începeți să învățați câinele că faceți clic pe = tratați. Așa că mergeți mai departe și începeți să faceți clic și apoi să vă tratați câinele. Faceți clic pe, tratați. Faceți clic pe, tratați. Nu cereți câinelui dvs. să facă ceva. Tot ce le învățați este că clicul înseamnă un tratament vine!

Odată ce câinele dvs. a învățat să asocieze clicul cu obținerea unui tratament, puteți începe să utilizați clickerul atunci când predați comportamente sau trucuri.

De exemplu, dacă un proprietar de animale de companie dorește să-i învețe pe un câine să stea, ei vor face clic pe capul câinelui lovește podeaua și apoi va da câineului Tratament de formare gustos.

Câine de antrenament clocker

Un clicker este un instrument ușor Orice antrenor sau proprietari pot folosi pentru a construi o mai bună comunicare cu câinele lor, care la rândul său accelerează formarea.

Unii câini vor răspunde în mod natural mai bine la acest tip de formare decât altele. De exemplu, câinii sau câinii anxioși care sunt sensibili la sunete pot fi înspăimântați de clicker. Pentru acești câini, optați pentru un clichet liniștit ca Karen Pryor I-Click Clicker.

Odată ce câinele dvs. pare să înțeleagă legătura dintre clic și tratat, sunteți gata să începeți. Păstrați aceste instrucțiuni în minte pentru a vă asigura succesul dvs. de formare a clickerului:

  • Faceți clic pe o singură dată, Chiar când animalul tău face ceea ce vrei să facă.
  • A își aminti să Urmați fiecare clic cu un tratament. Este foarte important. Nu faceți clic niciodată fără a urma prin tratament, sau clickerul își va pierde puterea!
  • Lucrați la un comportament la un moment dat.
  • Păstrați sesiunile de antrenament scurt (Sub 10 minute - chiar și sub 5 minute inițial).

Cum să-ți antrenezi câinele cu un clicker

Există trei metode principale pe care le puteți utiliza împreună cu un clicker pentru a obține rezultatele dorite.

1. Capturarea

"Prinde" este atunci când vă prindeți animalul în actul de a face comportamentul dorit.

Este metodă perfectă pentru comportamente de instruire pe care animalul dvs. le face deja pe cont propriu, cum ar fi ședința, întinzându-se și poate să se rostogolească pe iarbă.

Câini de formare a clicker

De exemplu, dacă doriți să vă antrenați câinele să vă culcați, puteți sta în camera dvs. de zi cu câinele dvs. și așteptați doar.

După puțin timp, câinele dvs. va decide probabil să se culce și să se simtă confortabil pe cont propriu. Instalul corpului său lovește podeaua, faceți clic și aruncați un tratament pe pământ la câțiva metri în fața lui.

2. Modelarea

Cu "modelarea", tu Construiți treptat un nou comportament într-o serie de pași mici făcând clic și recompensarea.

Modelarea este o metodă bună pentru instruirea unor noi comportamente (sau o serie de comportamente) pe care animalul dvs. de companie nu le face deja în mod natural.

Începeți prin recompensarea primului comportament mic care vă începe animalul în călătoria sa spre comportamentul complet. Când a stăpânit primul pas, întrebați puțin mai mult - cere ca el să facă următorul pas mic pentru a-și câștiga clic și trata.

De exemplu, imaginați-vă că doriți să vă învățați câinele să se rostogolească la comandă. La început, vă puteți recompensa câinele pentru că ați culcat și ridicați o laba în sus. Odată ce poate face asta, îl vei răsplăti pentru că l-ai rostogolit pe spate. Apoi, în cele din urmă, vă veți mișca pe încercarea de a obține această mișcare completă asupra mișcării.

3. LINING

"LINING" implică Folosind un tratat ca ghid pentru a obține animalul dvs. în poziția dorită.

Tratamentul este ținut în fața nasului animalului dvs. și apoi sa mutat în timp ce îl urmează, muându-l în poziția dorită.

De exemplu, pentru a atrage un câine într-o poziție în jos, țineți o bucată de mâncare în fața nasului și apoi trageți-o încet în jos în fața pieptului pe podea. Mâncarea va funcționa ca un magnet, desenând nasul câinelui și apoi corpul său în jos.

Pe măsură ce coatele sale ating podeaua, faceți clic și tratați pentru jos.

Câine atrage în jos

După o anumită practică, puteți folosi doar mișcarea mâinii pentru a vă determina câinele să se culce. Faceți aceeași mișcare ca înainte, dar fără a trata în mână.

Peste repetări, puteți face treptat acest semnal de mână mai mic și mai scurt. În cele din urmă, câinele dvs. se va culca când vă îndreptați spre pământ.

Uita-te ca expert în formarea câinilor Victoria Stilwell ne duce prin intermediul unor elemente de bază de formare a clicker!

Avantaje Pentru antrenamentul câinilor Clicker

Există o serie de motive pentru care mulți formatori aprobă formarea de clocker:

  • Clasamentul Clicker este un instrument de instruire pozitivă de armare, construit pe recompensarea câinelui dvs. pentru comportamente bune, mai degrabă decât pedepsirea celor răi.
  • Puteți face mai multe repetări ale aceluiași comportament fără a pierde interesul câinelui sau a afecta motivația sa datorită tratamentelor.
  • Acesta este unul dintre cele mai bune concepte de formare pentru a construi o relație minunată între câine și manipulatorul său.
  • Clickers pot fi folosite de orice persoană sau formator. Multe clipări sunt concepute pentru a ajuta pe cei care sunt inspectați cu mobilitate.
  • Clasamentul Clicker este o modalitate excelentă de a instrui câinii care participă la sport, cum ar fi agilitatea. Deoarece momentul este atât de critic atunci când antrenamentul, un clicker este de neprețuit cu modelarea comportamentului unui câine.

Dezavantaje pentru antrenamentul câinilor Clicker

În timp ce antrenamentul de clocker este, în general, plăcut metode de instruire, există câteva dezavantaje pentru a ține minte:

  • Clicker Training este un concept bazat pe recompensă, deci dacă aveți de-a face cu un câine care are un hrană scăzută sau unitate de jucărie, atunci această pregătire ar putea să nu funcționeze, de asemenea (dar, din nou, cele mai multe strategii de formare vor fi complicate cu un câine care nu este interesat în alimente sau jucării. Vă sugerăm să încercăm tratate de valoare mai mare!).
  • Dacă antrenamentul de clicker nu se face corect (de exemplu, făcând clic fără urmând cu un tratament sau făcând clic pe un moment greșit), atunci instrumentul de instruire poate fi ruinat.

Sfaturi privind antrenamentul cu clicker pentru câini

În plus față de informațiile enumerate mai sus, există încă câteva formări de clocker pentru sfaturile câinilor pe care le-am dori să vă oferim.

  • Sesiuni de instruire la o notă bună, Când animalul dvs. de companie a reușit cu ceea ce lucrați. Dacă este necesar, cereți câinelui să facă ceva ce știți că poate face bine la sfârșitul unei sesiuni.
  • Dacă câinele dvs. se îndepărtează când aude clicul, Puteți face sunetul mai moale, punându-l în buzunar sau împachetați un prosop în jurul mâinii care ține clicul.
  • Timpul este perfect. Lucrul important de reținut cu antrenamentul de câine Clicker este de a obține momentul corect al clicurilor. Trebuie să Utilizați clickerul pentru a face clic de îndată ce câinele dvs. vă oferă comportamentul te cauți.
  • Utilizați o mulțime de tratamente mici. Asigurați-vă că aveți o mulțime de tratamente pentru câinele dvs., astfel încât să puteți repeta exercițiile din nou și din nou. Cu toate acestea, tratamentele ar trebui să fie mici, astfel încât câinele dvs. nu va umple pe ele. Dacă câinele dvs. se umple rapid pe tratate, el nu va fi interesat să continue.
  • Încercați și jucării! Dacă câinele dvs. nu este mare în tratate, nu uitați că puteți utiliza în continuare un clicker și puteți avea o jucărie sau o jumătate de redare în loc de un tratament. Găsiți doar ceea ce câinele dvs. iubește și folosește asta ca recompensă!

Pentru mai multe resurse de formare câine, verificați lista noastră de Cărți de formare pentru câini de top și vedeți-ne Colecția de colectare a videoclipurilor gratuite de antrenament online!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Curs de formare pentru câini