Cum să-ți antrenezi câinele cu tratate

Aur Retriever cu biscuiți de câine pe boot, vedere ridicată

Unii proprietari de câini nu sunt siguri dacă să folosească câinele tratați când instruirea unui câine Pentru a afla un nou truc sau un comportament. Dar tratează pur și simplu să vă ajute să obțineți comportamentul dorit de la câinele dvs. și apoi lăsați câinele dvs. să știe că a efectuat comportamentul corect.

Câinii tind să învețe mai repede și să se distreze mai mult atunci când se răsplătesc pentru un comportament bun.

Motivele de utilizare a tratamentelor pentru instruire

Folosirea tratează în timpul antrenamentului de câine nu este mai mult decât luarea de mită decât formarea. Tratează ar trebui să fie privite în aceeași lumină ca și salariul dvs. Chiar dacă aveți un loc de muncă pe care îl iubiți și un mare șef, șansele sunt dacă încetați să obțineți un salariu, veți opri să apăsați pentru muncă. Câinele tratează sunt salariul câinelui tău. Ele sunt pur și simplu un mijloc de a vă asigura că câinele dvs. apare dornic să lucreze când este timpul pentru o sesiune de instruire.

Utilizați câini tratați pentru a atrage

Un singur mod de câine tratează este folosit este de a atrage câini pentru a face comportamentul dorit. De exemplu, când antrenezi un câine pentru a sta, poți începe să-ți pui câinele cu un tratament. Țineți un tratament aproape de nasul câinelui dvs. și mutați încet tratamentul înapoi peste cap. Majoritatea câinilor își vor lipi nasul până la următorul câinelui, iar nasul lor urcă, fundul lor coboară. LINING funcționează bine pe o serie de alte comportamente, inclusiv în jos și rostogoli.

Recompensați câinele dvs. cu tratamente

Dogul tratează sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a recompensa câinele dvs. pentru a recunoaște că a făcut ceva corect. Dacă vă atrageți câinele într-un loc, dați-o tratați al doilea capăt din spate, lovește podeaua. Acest lucru funcționează pentru toate comportamentele: trebuie să dați tratamentul imediat, astfel încât câinele dvs. asociază acțiunea cu recompensa. Puteți să vă încurajați câinele să repetați comportamentele pe care le doriți, cum ar fi minciuna în liniște pe podea în timpul cină sau ședinței când oaspeții vin prin ușă, oferindu-l cu un tratament pentru a întări comportamentul.

Păstrați câinele tratez mic

Nu trebuie să-ți dai câinele o mână de tratamente de fiecare dată când îl recompensați. În schimb, utilizați cel mai mic tratați câinele dvs. va funcționa. Pentru majoritatea câinilor, doar un mic nibble de ceva este suficient pentru a face truc. Unii câini lucrează chiar pentru propriile lor kible, o bucată la un moment dat.

Dacă câinele dvs. devine mai puțin receptiv la tratamentele pe care le utilizați, este posibil să aveți nevoie de ante făcând tratarea mai delicioasă. Mulți formatori de câini folosesc biți mici de pui gătit, brânză de șir, câine fierbinte sau ficat.

Probleme și comportament de verificare

Dacă sunteți într-o fază de antrenament deosebit de intensă și dați o mulțime de tratamente, câinele dvs. poate câștiga greutate, care nu este ideal, în special pentru câinii mai mari. Obezitatea la câini provoacă o serie de probleme de sănătate, deci este important să ajustați hrănirea regulată a câinelui pentru a ține cont de orice tratamente pe care le primește în timpul zilei.

Nu doriți ca câinele dvs. să consume mai multe calorii decât are nevoie deoarece devine tratamente în timpul sesiunilor de instruire. Rețineți că tratamentele câinelui dvs. ar trebui să facă doar aproximativ 10% din dieta zilnică.

Dacă câinele vostru vă vede că țineți un tratament sau observați că sunteți aproape de borcanul de tratament, acesta poate semnala că se va întâmpla un tratament dacă face ceea ce doriți. În esență, puteți învăța câinele doar pentru a asculta sau a reacționa când știe că un tratament este iminent. Aveți grijă să ascundeți tratați, arătându-i doar câinele dvs. și oferindu-le atunci când câinele dvs. a completat comportamentul dorit.

Unul pe care îl au o concepție greșită despre utilizarea tratamentelor pentru formarea câinilor este că câinii lor vor efectua doar pentru tratamente. Nu vă faceți griji! Nu va trebui să vă plimbați cu buzunarele umplute cu tratamente pentru tot restul vieții. Odată ce câinele dvs. a învățat un nou comportament, puteți elimina tratamentele, dându-i doar un tratament din când în când. După ce ați încercat această metodă, majoritatea proprietarilor de câini găsesc că utilizarea trataților pentru a instrui un câine face să se distreze și să plătească distracție.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi câinele cu tratate