Cum se instalează o ușă de câine acasă

Instalarea unei uși de câine este o modalitate fantastică de a vă oferi libertatea și exercițiul dvs. de companie și de a vă oferi o pauză de la a juca portarul. Învăţare Cum se instalează o ușă de câine nu este prea dificil, cu condiția să aveți instrumentele potrivite și o zonă de lucru. Ar trebui să dureze doar câteva ore pentru a finaliza.

Cum se instalează o ușă de câine acasă pentru animale de companieInstrumentele de care veți avea nevoie includ:

  • Marker
  • Banda camuflanta
  • Şurubelniţă
  • Burghiu
  • Jigsaw
  • Ochelari de protecție

Este posibil să aveți nevoie de alte instrumente și materiale dacă montați ușa câinelui undeva dificil sau dacă zona are nevoie de lucrări de reparații înainte de instalare. Înainte de a cumpăra o ușă de câine, veți dori să luați în considerare plasarea acesteia; Trebuie să vă gândiți la cel mai convenabil loc pentru dvs. și câinele dvs. și gândiți-vă la suprafețele dvs. (s-ar putea să nu doriți ca labele noroioase din toată lumea covorul Când câinele dvs. se desfășoară după o zi ploioasă!) Asigurați-vă că nu va fi oriunde există nici un trafic prea mare.

Veți dori, de asemenea, să luați notă de materialul în care doriți să plasați ușa Doggie. Există uși de câine disponibile pentru uși din lemn, PVC sau metal, ușile de ecran, uși de terasă glisante și chiar ferestrele Sash. Ușile cu un miez gol, inclusiv ușile metalice, nu sunt nici o problemă atâta timp cât cumpărați A & # 8216; auto-încadrare a câinelui.

LEGATE DE: În n `out: confortul ușilor de câine electronice

Odată ce știți unde va fi ușa Doggie, puteți începe să luați în considerare ce fel de ușă doriți. Alegerea dvs. va depinde de nevoile câinelui dvs. și de nevoile câinelui dvs bugetul tău. Există acum o mare varietate de uși disponibile, de la ușa clasică de leagăn la cele care au magneți și un token magnetic corespunzător pentru gulerul câinelui tău. Există chiar și ușile de câine care citesc microcipurile!

Unele uși sunt proiectate cu o excludere de pescaj și alții chiar au un an Indicator care urmărește Când câinele dvs. trece și vă arată dacă este în interior sau în afara. În cele din urmă, este foarte important să măsurați în mod corespunzător câinele dvs. înainte de a vă selecta noua ușă de câine.

Este foarte recomandat să permiteți o înălțime suplimentară de două centimetri, măsurată în partea superioară a umărului și lățimea suplimentară de două centimetri, măsurată din cea mai largă parte a corpului lor. În acest fel, ușa este confortabilă pentru el să folosească și nu vor fi îngrijorări despre el blocat sau trebuie să se prăbușească neconfortabil.

Acest lucru este deosebit de important dacă câinele dvs. este Tipul boisteros și probabil să se leagă prin clapetă la viteza de trăsnet! Așa că permite-i să-i mulțumească încă o cameră de wiggle atunci când se măsoară. Dacă măsurătorile câinelui dvs. sunt doar între două dimensiuni, mergeți o dimensiune mai mare.

Cum se instalează o ușă de câine acasă

Cum se instalează o ușă de câine acasă pentru animale de companieAcum ați ales produsul potrivit și sunteți gata să învățați cum să instalați o ușă de câine. Citiți întotdeauna instrucțiunile prin detalii înainte de a începe. Fiecare ușă de câine este puțin diferită și veți dori să conduceți instrucțiunile producătorului pentru cele mai bune rezultate.

Uși de câine din lemn

Pentru ușile din lemn, obțineți un prieten pentru a vă ajuta să îndepărtați întreaga ușă din balamale și apoi puteți să vă așezați cu ușurință ușă pe tăietori și să începeți tăierea. Ușile de bază sau ușile ușoare pot fi lăsate ca de obicei.

Uși de câini de metal

O ușă metalică este similară cu cea din lemn dacă este articulată. Singura diferență dintre o ușă din lemn și metal este alegerea instrumentelor; Este posibil să aveți nevoie de instrumente mult mai puternice pentru ușa metalică. Dacă nu aveți instrumente suficient de puternice, vedeți dacă puteți împrumuta de la un prieten sau căutați în închiriere. Asigurați-vă că respectați toate liniile directoare privind siguranța.

PVC Uși de câine

Este ușor de învățat cum să instalați o ușă de câine într-o ușă din PVC, cu condiția ca jumătatea inferioară să fie un panou simplu, astfel încât ușa doggie să stea la culoare atunci când este montată. Primul lucru pe care va trebui să-l faceți este să eliminați margele - Beading este cadrul interior care deține panoul de ușă la rama ușii și arată ca benzi lungi de PVC.

LEGATE DE: 2016 Top 10 Cele mai bune porți de câine Indoor & Outdoor

Ar trebui să puteți scoate margelele cu o daltă prin tăierea lamei de daltă în centrul uneia dintre margele și ciocănind ușor spre centrul ușii. Odată ce ați bătut primul afară, ceilalți ar trebui să fie mai ușor de eliminat. Acum puteți elimina panoul central și îl puteți lua la bancul de lucru pentru a începe tăierea.

Pentru ușile din PVC și din lemn, este în întregime posibilă instalarea ușii câinelui fără a scoate mai întâi balamalele, asigurați-vă că ușa este strâns închisă și aveți grijă când văzuiți că nu există nasul curios pe de altă parte. Pentru ușile metalice, datorită cantității de energie suplimentară necesară, este întotdeauna cel mai bine să scoateți ușa din balamale și să lucrați cu el plat.

Uși glisante din sticlă și ferestre de cer

DOGGIE Usi sunt acum disponibile pentru usi de sticla glisante si ferestre de Sash, care sunt o optiune fantastica daca ai usi terase mari si alte mici Spațiu adecvat Pentru a instala o ușă de câine standard. Aceste tipuri de uși sunt panouri mari, în esență un panou suplimentar cu clapeta de câine în partea de jos.

Ele se încadrează în urmărirea ușii sau a ferestrei glisante și se potrivesc cu ușurință și în siguranță alături de. Încă vă puteți închide ușa sau fereastra glisantă până la momentul în care începe noul panou, iar ușa dvs. poate fi blocată în siguranță fără goluri între panoul nou și ușa existentă. Ele sunt foarte simple de instalat și vin cu instrucțiuni complete.

Pereți

Cum se instalează o ușă de câine acasă pentru animale de companieEste posibil să se potrivească o ușă Doggie printr-un perete exterior, dar este mai bine să consultați un profesionist pe aceasta; Dacă ați lovit cablurile, ați putea fi electrocutat și ați putea deteriora structurile de sprijin cruciale în perete.

Sfaturi și trucuri

Acum aveți ușa dvs. gata și ați pus plat, puteți începe tăierea. Aveți banda de măsurare, burghiu, șurubelniță, marker, bandă de mascare și un jigsaw toate la îndemână. Asigurați-vă că plasarea în care tăiați gaura pentru ușa câinelui este destul de scăzută la sol pentru ca câinele dvs. să treacă ușor.

Ușa dvs. Doggie ar trebui să vină cu un șablon, astfel încât să folosiți acest lucru pentru a marca zona care trebuie tăiată (dacă nu are un șablon inclus, măsurați pur și simplu cadrul) și fixați șablonul la suprafață cu bandă de mascare.

Odată terminat, scoateți șablonul și utilizați burghiul pentru a face patru găuri, unul în fiecare colț. Acest lucru vă va oferi un loc pentru a introduce lama jigsaw-ului. Porniți de la unul din colțurile inferioare și tăiați de la punct la punct până când ați tăiat tot drumul și ați rămas cu un decalaj.

LEGATE DE: Cum de a construi o casă de câini: 5 sfaturi de experți DIY

Acum sunteți gata să vă instalați ușa! Cele mai multe uși vor avea o inserție mai mică care se potrivește chiar în gaura pe care ați făcut-o în ușă și un cadru mai mare care se potrivește atât pe laturile interioare cât și cele exterioare pentru a da o formă securizată.

Introduceți șuruburile prevăzute cu ușa câinelui și utilizați o șurubelniță pentru a le strânge bine. Dacă din orice motiv, ușa nu este complet spălătă, puteți utiliza caulk sau ceva asemănător cu umplerea oricăror lacune mici și păstrați ușa să se deplaseze în jur.

Au câteva practici rulează cu câinele dvs. stând pe partea opusă a ușii Doggie și l-au tentatându-l cu el Favorite tratamente. El se va obișnui să-l folosească după câteva călătorii prin. Totul făcut, acum stați înapoi și admirați munca minunată!

DIY Uși de câine și sfaturi de la experți

Cum se instalează o ușă de câine acasă pentru animale de companieDacă nu aveți o ușă pre-făcută și doriți să vă concepeți propriul gateway, puteți găsi o gamă largă de idei online pentru asta.

Cele mai multe uși de câine de casă implică re-intenționarea unei perechi de covorașe de podea sau a clapelor de noroi, dar ați putea folosi cu ușurință plexiglas, țesături grele sau o tăietură de tăiere. Va trebui să aveți câteva instrumente la îndemână și să luați câteva surse simple la magazinul hardware înainte de a vă merge.

Diy Guy Afișează publicul YouTube Cum să instalați o ușă Doggie într-o ușă de furtună, care are un ecran de vinil. El utilizează o ușă Doggie cumpărată și creează o deschidere pentru a se potrivi. Există o notă rapidă despre sfaturi de măsurare și el aruncă întregul lucru împreună în câteva minute, folosind patul pickup-ului său ca spațiu de lucru.

În afară de noua ușă de câine, materialele folosite includ un cuțit utilitar, adeziv siliconic și Shelby (câinele său). Modelul ușii de câine pe care îl folosește are un zăvor în partea de jos, astfel încât ușa să poată fi blocată în loc în cazul în care doriți să vă păstrați canin în interior.

În videoclipul Laura Hobbs, puteți învăța cum să faceți o ușă foarte simplă, cu o închidere magnetică care se închide în urmă cainele tau, dar se deschide înapoi cu ușurință. Ea folosește materiale foarte simple care sunt, de asemenea, ieftine. Deși are o clapetă pe care a cumpărat-o online, designul ei poate fi modificat fără prea mult hassle.

Această construcție de ușă necesită o muncă foarte mică și nici o foraj. Ea pune totul împreună cu unele capse, magneți de ambarcațiuni, șine (cum ar fi tipul folosit pentru rafturi), mize de grădină din lemn, o tijă de perdea și una de două-de-patru.

Pentru o ușă cu clapetă, care protejează mai bine împotriva vântului și a vremii decât soiul cu o singură flacără, mergeți la videoclipul lui Vmulisano. Are câteva lupi irlandezi care au nevoie de o deschidere mare pentru a trece prin drum spre și în afara.

LEGATE DE: DIY Casa de câine vreme rece: Păstrați câinele dvs. cald în timpul iernii

Folosind o ușă de doggie comercială, el face câteva modificări, salvând câteva sute de dolari în acest proces. Ambele clapete de ușă au capturi magnetice, astfel încât ei nu vor lăsa în bug-uri și frisoane.

Învățați cum să instalați o ușă de câine nu este dificilă. Cu puțin timp și răbdare, câinele dvs. va avea o nouă intrare și ieșire și nu va mai trebui să-i satisfaceți pe fiecare whew. Ușile de câine vă vor salva mult timp și hassle și vă vor păstra și ușa să fie ruinată de un câine de zgâriere.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum se instalează o ușă de câine acasă