Revizuire: instrumentul klean dog grooming tool produse sanitizer

Câinele are nevoie de a avea instrumentele potrivite pentru a avea succes. Fie că sunteți un groomer la domiciliu sau un profesionist care lucrează într-un salon de îngrijire, aveți un set de scule care include toate ustensilele de care aveți nevoie. Având unelte curate sunt la fel de importante ca și cu instrumentele potrivite pentru a lucra și Instrumentul Klean Recunoaște acest fapt.

Ei înțeleg importanța instrumentelor de îngrijire adecvate dezinfectate. Acesta este motivul pentru care au creat o linie de produse pentru a ajuta groomers să-și păstreze instrumentele curate și igienice. Ștergerea uneltelor cu o soluție de curățare va elimina numai materialul biologic, cum ar fi blănurile, urina, fecalele etc. & # 8230;

Instrumentul Klean Grooming Tool Sanitizer ReviewPentru a reduce cantitatea de bacterii pe instrumentele dvs. de îngrijire, va trebui să le dezinfectați. În timp ce unii groomi preferă o soluție de dezinfectare lichidă, există și produse (cum ar fi acestea de la instrumentul Klean) care ucid bacteriile cu lumină ultravioletă.

In conformitate cu Princeton Review Public Health, Lumina Ultraviolet (UV) ucide celulele prin provocarea bazelor de timină în ADN-ul celulei pentru a interacționa și a forma dimeri, care sunt apoi îndepărtate de mecanismele de corecție a ADN-ului și # 8230; Iradierea germicidală ultravioletă (UVGI) utilizează aceste proprietăți distructive ale luminii UV pentru a viza agenții patogeni. Utilizează lumină UVC cu rază scurtă de acțiune prin aer sau apă pentru a ucide bacteriile și virușii prin mecanismul de deces celular care interferează ADN.& # 8221; Acesta este modul în care Instrumentul Klean a fost proiectat.

Lumina UV sa dovedit a fi efect la dezinfectarea suprafețelor dure și a instrumentelor de îngrijire. Mulți proprietari de câini folosesc această metodă, deoarece este gratuit chimic. Soluțiile de dezinfectare a lichidelor se fac cu substanțe chimice dure, ceea ce ar putea fi toxice pentru animalele cu care lucrați.

Instrumentul Klean Dog Grooming Tool Sanitizer Products Review

Instrumentul Klean Grooming Tool Sanitizer Review

Hot Cup Tool Sanitizer

Imaginați mai sus este un instrument cupă fierbinte de la Instrumentul Klean. Dispozitivul vine cu un pachet de margele mici de sticlă. Umpleți paharul cu margelele și se încălzește la mai mult de 200˚f.

Instrumentul Klean Dog Grooming Tool Sanitizer ReviewMașina durează 12 minute pentru a ajunge la temperatură, iar indicatorul luminos vă permite să știți când este gata de utilizare. Odată ce este fierbinte, plasați instrumentele de îngrijire în interior și sunt dezinfectate în 30 de secunde. Gradul de sticlă ajută la o conducere adecvată a căldurii în jurul fiecărei crevete ale uneltelor.

Instrumentul Cupa Hot Cupa Sanitizerul este mare, căldură uscată pentru a dezinfecta Instrumente de îngrijire. Este Certificat pentru uz casnic și de afaceri. Instrumentul Klean afirmă că pe uneltele metalice Acest produs este eficient la eradicarea:

  • bacterii
  • ciuperci
  • Viruși
  • Matrite
  • larve

Acest instrument este, de asemenea FDA compatibilă. Ea cântărește numai 2 lire sterline, iar măsurile 6 și # 8243; w # 8243; w. În timp ce acest dezinfectant este destul de mic, funcționează bine pentru foarfece și cippers de unghii, după cum puteți vedea în revizuirea mea video.

Doresc ca acest dezastruizator să fie disponibil în mai multe dimensiuni. Cu toate acestea, dimensiunea mai mică este mai ușor de stocat pe stația dvs. de lucru. La momentul acestei revizuiri, puteți achiziționa Hot Cup Tool Sanitizer pe Amazon pentru $ 18.95.

Lumină de lumină ultravioletă

Instrumentul Klean ReviewDacă trebuia să aleg unul dintre aceste produse pentru a cumpăra, ar fi această baghetă de lumină peste ceașcă fierbinte. Utilizează un bec non-căldură germicidal de 4W, care este eficient pentru până la 10.000 de ore.

Cu această baghetă, Instrumentul Klean afirmă că majoritatea germenilor sunt distruși în 10-20 de secunde.

Compania recomandă o glisare de 30 de secunde pentru zonele puternic infectate, dar aceasta este încă mult mai rapidă decât așteptarea unui dispozitiv care sanitizează cu căldură. Lumina de lumină ultravioletă este, de asemenea, sigură pentru utilizare pe toate suprafețele și materialele.

Un alt motiv pentru care aș alege acest dispozitiv peste Cupa Hot este versatilitatea sa. Puteți să o utilizați pe obiecte mai mici, cum ar fi uneltele de îngrijire sau pe suprafețe mai mari, cum ar fi a Mâna de îngrijire sau cadă.

Bagheta este reîncărcabilă cu cablul USB inclus. Este ușor la aproximativ 2 kilograme, ceea ce este ideal dacă îl veți folosi pentru perioade lungi de timp. Este, de asemenea, echipat cu o aderență de confort pentru a ajuta la prevenirea oboselii mâinii.

Instrumentul Klean ReviewPuteți vedea capacul becului în revizuirea video de mai sus. Ajută la protejarea becului atunci când nu utilizați bagheta. Această baghetă de lumină UV de la Instrumentul Klean este, de asemenea, echipată cu o caracteristică automată de închidere în cazul în care uitați să o dezactivați după utilizare.

Puteți vedea controalele digitale ușor de utilizat în fotografia mea din dreapta. Puteți seta temporizatorul la intervale de 5, 15 și 30 de minute. Bagheta este, de asemenea, făcută din plastic absabil de plastic și este, de asemenea Conform reglementărilor FDA.

Această baghetă este puțin mai scumpă decât ceața fierbinte, dar îl puteți ridica pe Amazon chiar acum pentru doar 39 de dolari.95. Pentru speranța de viață a becului și versatilitatea baghetei în sine, aș spune cu siguranță acest instrument de dezinfectare din Instrumentul Klean este o valoare bună pentru bani.

Citiți următorul: Top 5 cele mai bune instrumente de îngrijire a câinilor (Kitul de îngrijire a animalelor de companie))

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: instrumentul klean dog grooming tool produse sanitizer