Revizuire: controlul pet hq gard electric wireless și guler de antrenament la distanță

Când este utilizat în mod corespunzător, formarea electronică a câinilor Collars sunt un instrument eficient pentru a ajuta proprietarii cu toate tipurile de formare diferite. Gardurile electronice sunt, de asemenea, un instrument eficient pentru a ajuta la predarea instruirii limită și păstrați-vă în siguranță. Multe companii produc ambele produse, dar PET Control HQ este una dintre singurele companii care vând atât într-un pachet combinat.

Ca și în cazul oricăror instrument de instruire a câinilor electronice, trebuie să fiți sigur că citiți cu atenție instrucțiunile înainte de a utiliza aceste produse cu animalul dvs. de companie. Trebuie să înțelegeți cum funcționează, cum să vă instruiți în mod corespunzător animalul și cum să testați sistemul pentru a vă asigura că receptoarele funcționează corect înainte de a le utiliza cu câinele dvs.

PET Control HQ ReviewÎnțeleg că produsele de formare electronică sunt foarte controversat. Astăzi, eu analizez pur și simplu aceste produse HQ de control PET, care nu împărtășesc opinia mea cu privire la utilizarea sau nu o guler electronic este o modalitate adecvată de a-ți instrui animalul de companie. Această decizie este complet până la tine!

Sunt Profesioniști în industria animalelor de companie care recomandă utilizarea colierelor electronice, atâta timp cât acestea sunt utilizate în mod corespunzător. Există, de asemenea, profesioniști care vă vor spune că aceste dispozitive sunt prea periculoase. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să faceți cercetarea dvs.

Aflați tot ce puteți despre instruirea cu instrumentele electronice. Cercetați produsul pe care îl gândiți și compania care o face. Dacă sunteți îngrijorat de instruirea câinelui dvs. pe cont propriu, consultați un antrenor de câini în zona dvs. care este dispus să vă ajute.

Controlul PET HQ Gard electric wireless și revizuirea gulerului de antrenament la distanță

PET Control HQ ReviewAșa cum am menționat, acest produs este un guler de antrenament de câine și un sistem de gard in-sol într-una. Există 1 guler de recepție și răspunde la transmițătorul la distanță, precum și firul de frontieră în pământ.

Gulerul se potrivește câinilor care cântăresc 11-154 de kilograme cu o circumferință de gât de 8 ° C și # 8243;. Gulerul receptorului este reîncărcabil și impermeabil. Remote funcționează până la 3/4 mile distanță și puteți adăuga până la 3 câini la acest sistem.

Sistemul HQ de control al animalelor de companie vine cu 492 de metri de sârmă de 20 de metri, dar puteți achiziționa un fir suplimentar pentru a acoperi până la 10 hectare dacă este necesar. Puteți instala firul de deasupra sau sub sol. Acest lucru vă permite să personalizați limita pentru a vă satisface nevoile unice.

PET Control HQ ReviewProblema cu Sisteme de gard wireless este că au scos o rază wireless că câinele tău nu poate trece. Dacă există o zonă (ca o grădină sau iaz) pe care nu doriți ca câinele dvs. să acceseze conținut în interiorul acelei raze, pooch-ul dvs. va fi în continuare capabil să ajungă la el.

Cu un sistem cum ar fi gardul electric al controlului PET, puteți rula firul în jurul limitei curții dvs. și în jurul oricăror zone pe care nu doriți ca câinele dvs. să acceseze. Deci, să spunem că nu vrei puștiul tău să-ți sapa florile. Puteți rula firul de frontieră în jurul curții dvs. și în jurul grădinii dvs. de flori. Acest lucru îl va ține în interiorul curții, dar din grădina voastră.

Un lucru pe care nu-mi place este că acest gard îl emite doar o dată înainte de a corecta în mod electronic câinele. Am folosit Sisteme similare În trecut, care începe să sune încet când câinele dvs. devine într-o anumită distanță de firul de frontieră. În timp ce se apropie, gulerul beeps mai repede. Acest lucru oferă un avertisment bun bun pentru ca câinele dvs. să recunoască înainte de a obține o corecție statică.

Gard electronic pentru câiniGulerul are 3 nivele de corecție statică cu gardul de graniță și există 10 nivele de vibrații și corecții pentru telecomandă. All-in-all, acest guler este eficient. Îți corectează câinele când se presupune că, până acum nu am avut probleme.

Coerența este cel mai important factor care trebuie luat în considerare la cumpărături pentru un dispozitiv de instruire electronică.Ultimul lucru pe care îl doriți este gulerul pentru a-ți corecta câinele la un moment greșit sau pentru că nu a lucrat atunci când câinele tău traversează granița. Consistența este cheia de instruire a unui câine și aveți nevoie de instrumente care vor ajuta cu asta.

Un alt dezavantaj la instrumentele de instruire a câinilor electronice este prețul. Ele nu sunt ieftine de cumpărare, dar dacă faceți o achiziție înțeleaptă, veți avea aceste instrumente de instruire pentru a le utiliza cu generații de câini.

Controlul PET HQ Gard electronic wireless și combina de guler de antrenament la distanță pot fi achiziționate pentru 189 USD.99 pe Amazon chiar acum. Acesta este pentru sistemul care include 1 guler. Dacă sunteți interesat de sistemul de 2 gulere, îl puteți cumpăra pentru 299 USD.99.

În ceea ce privește gulerele de antrenament și sistemele de gard în teren, se află un preț foarte rezonabil. Cu toate acestea, având în vedere că acesta este un produs 2-in-1, cred că este o mare valoare pentru bani. Rețineți că, dacă aveți nevoie să achiziționați coliere suplimentare sau un fir suplimentar, va fi o cheltuială suplimentară.

Citiți următorul: Coliere electronice de formare a câinilor - cum să le folosiți în siguranță

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: controlul pet hq gard electric wireless și guler de antrenament la distanță