Cum se instalează ușile de câine la domiciliu: o listă de verificare pas cu pas

Cum se instalează ușile de câine acasă

Oferind ca câinele dvs. acces liber la un anexat Backyard sau Garden poate face viața mai ușoară pentru dvs. și mai interesant pentru animalul dvs. de companie. Nu va trebui să ascultați mai mult la ușa din spate pentru timpul de joc sau de toaletă. Învăţare Cum să Instalați ușile de câine La domiciliu este ușor atunci când aveți instrumentele potrivite, o listă de verificare a lucrurilor de făcut și de know-how.

Ușile de câine vin într-o gamă de dimensiuni pentru a se potrivi cu toate rasele - am ales 10 cele mai bune uși pentru câini aici. Amintiți-vă că în primul rând, există trei tipuri diferite de uși de câine, iar pentru instalarea ușii câinilor, ea contează care dintre ele alegeți. Trei cele mai populare sunt:

  • Ușă electronică de câine (ușile automate)
  • Uși cu clapetă regulată
  • Uși cu clapetă grele

Alegeți mai întâi ușa Doggy dreapta

Cum se instalează ușile de câine acasăCând faceți cumpărături pentru ușile Doggy, asigurați-vă că cumpărați ușa PET de dimensiuni potrivite, urmând câteva instrucțiuni simple de măsurare.

Măsurați câinele dvs. peste lățimea umerilor. Apoi, adăugați 2 inci la această măsurătoare pentru a ajunge la lățimea clapei minime.

Veți avea nevoie, de asemenea, să găsiți partea de sus a lamei de umăr a câinelui și veți măsura la baza bursei. Din nou, adăugați 3 inci la această măsurătoare pentru a ajunge la înălțimea clapei minime. Alegeți o ușă de câine care depășește Cerințele minime de dimensiune.

Alegeți un loc pentru instalarea ușii câinilor

De asemenea, va trebui să decideți unde doriți să instalați ușile de câine. De obicei, proprietarii de animale de companie aleg între aceste trei locuri:

  • Ușa casei / ușa din spate
  • Usa de la garaj
  • Perete, oriunde (cel mai dificil)

Dacă veți pune clapeta câinelui într-o ușă de garaj, verificați dacă nu va împiedica arcurile și alte părți ale mecanismului de deschidere. Dacă alegeți peretele, asigurați-vă că nu tăiați prin fire, țevi și așa mai departe. În cele din urmă, Ușa din spate este cea mai ușoară.

Ușa clapei de câine nu ar trebui să fie prea aproape de mânerul ușii, altfel vizitatorii nedoriți pot ajunge prin clapetă pentru a vă debloca ușa de acasă. Dacă aveți un câine mare, luați în considerare instalarea unui a Clapeta de blocare Pentru a împiedica un intrus să urce prin clapetă.

Ușile de ecran au ușile PET ușor diferite. Dacă doriți să instalați o ușă Doggy în ușile ecranului, atunci aici sunt Cele mai bune uși de ecran cu ușile Doggy care funcționează bine.

Cum se instalează ușile de câine acasă

Cum se instalează ușile de câine acasă

Pregătiți-vă pentru instalare

Primul pas este deciderea cine ar trebui să instaleze ușile de câine în casa dvs. Uneori poți să-ți faci singur slujba, dar, în unele cazuri, ar trebui să consultați cu adevărat un expert dacă doriți ca locul de muncă,.

Dacă instalați clapeta câinelui într-o ușă standard din lemn sau UPVC, instalarea este o procedură suficientă DIYER pentru a efectua. În mod similar, ușile din patio de sticlă necesită un tip specific de inserție a ușii câinelui. Acestea sunt ușor de instalat, dar instrucțiunile vor varia în funcție de producător.

Poate doriți să instalați ușa câinelui într-un zid, care ar putea fi o lucrare de auto-instalare dacă aveți kitul potrivit.

Doar asigurați-vă că ați achiziționat o ușă care vine cu o inserție de tunel de perete. 

Dacă aveți o ușă de metal sau din sticlă, ele sunt mult mai complexe. Cel mai bine este să angajați un profesionist de instalare pentru a face treaba. În sensul acestui articol, mă voi concentra pe instalarea unei uși de câine într-o ușă standard sau pe perete.

CITESTE MAI MULT: Comoditatea ușilor de câine electronice

Obțineți instrumentele potrivite

Instalați ușile de câineKiturile ușilor câinilor vin, de obicei, cu un șablon pentru gaură și șuruburi pentru montare. Mai jos vom lista ce aveți nevoie.

Pentru instalare într-o ușă de uz casnic:

  • Nivel de spirit
  • Creionul sau marcatorul lui Sharpie
  • Burghiu
  • Burghiu jumătate de inch
  • Jigsaw
  • Şurubelniţă
  • Caulk de etanșare și arma
  • Banda camuflanta
  • Sawhorse (dacă trebuie să scoateți ușa pentru a face tăierea)

Pentru instalare într-un zid:

  • Nivel de spirit
  • Creionul sau marcatorul lui Sharpie
  • Burghiu
  • Blit-uri de burghiu cu jumătate de inch (standard și zidărie)
  • Ferăstrău circular (și lamă de zidărie)
  • Şurubelniţă
  • Caulk de etanșare și arma
  • Banda camuflanta
  • Sacul de ruble
  • Fărașul și peria

Cum se instalează ușile de câine acasă

Cum se instalează ușile de câine într-o ușă de uz casnic

Pasul 1 - Marca gaura

Măsurați înălțimea de montare calculată din partea de jos a ușii. Marchează folosind un nivel și un creion.

Așezați marginea superioară a șablonului pe această linie și fixați-o în poziție cu bandă de mascare. Verificați din nou nivelul.

Luați-vă creionul sau ascuțirea și urmăriți-vă în jurul șablonului. Scoateți și aruncați șablonul.

Pasul 2 - Face o verificare dublă

Verificați poziționarea pe ambele părți ale ușii înainte de a începe să tăiați în panoul ușii.

Pasul 3 - Pregătiți-vă să tăiați

Găuriți o gaură în fiecare colț al conturului pe care l-ați făcut. Aceste găuri vă vor ajuta să începeți tăierea.

Drill complet prin ușă și asigurați-vă că găurile sunt suficient de mari pentru ca lama dvs. de jigsaw să fie manevrată.

Pasul # 4 - Face prima tăiere

În cele mai multe cazuri, puteți completa această etapă de învățare Cum să instalați uși de câine cu ușă de intrare în casă în loc. Dacă lucrați într-un spațiu strâns cu puțin spațiu de manevră, atunci este posibil să fie necesar să vă scoateți ușa de pe balamale și să faceți tăierea pe o sawhorse.

Dacă aveți dreptate - Introduceți jigsaw în gaura din colțul din stânga jos. Porniți jigsaw-ul și urmați linia de creion inferioară într-o direcție în sens invers acelor de ceasornic până când ajungeți la următoarea gaură de colț.

Dacă sunteți stângaci - Introduceți jigsaw în colțul din dreapta jos și deplasați în sensul acelor de ceasornic.

Mutați jigsaw încet și fără probleme, lăsând mașina să facă lucrarea. Dacă lemnul începe să ardă, mergeți prea încet. Dacă jigsaw-ul începe să muncească, mergeți prea repede și riscați să ardeți motorul.

Doar mișcați încet cu mișcări fluide. Dacă vă obosiți, faceți o pauză. Rushing-ul vă poate face să faceți o tăiere greșită.

Pasul # 5 - Completați tăierea

Rotiți jigsaw 90 de grade într-o direcție ascendentă și continuați să tăiați conturul. Continuați în același mod până când ați tăiat întregul contur.

Piesa tăiată ar trebui să apară cu ușurință, lăsându-vă cu o gaură tăiată curată în care veți instala ușa câinelui.

Pasul # 6 - Introduceți cadrul

Urmând instrucțiunile producătorului, introduceți cadrul central în gaură. Apoi, atașați cadrele interne și externe, sandwich-ul cadrului central în gaură.

Pasul # 7 - Fixând ușa în poziție

Odată ce ușa este strânsă, îl puteți înșurubați cu fermitate folosind șuruburile care au venit cu kitul.

Pasul # 8 - Sigilați ușa câinelui

Utilizați caulkul de etanșare și arma pentru a sigila marginile exterioare ale cadrelor interne și externe.

Mai multe sfaturi de instalare: Cum se instalează o ușă de câine acasă

Cum se instalează ușile de câine acasă

Cum se instalează ușile de câine în gips-carton

Pasul 1 - Localizați știfturile de perete

Când învățați cum să instalați uși de câine în gips-carton, trebuie să înțelegeți că ușa trebuie să fie instalată între două știfturi de perete.

Atingeți peretele interior pentru a localiza știfturile din zona pe care doriți să o instalați ușa. Marcați locația bolțurilor.

Asigurați-vă că nu există fire sau țevi electrice instalate între știfturi.

Pasul 2 - marchează și creează gaură interioară

Rămâneți pe partea interioară a peretelui. Urmați pașii 1-5 din secțiune Instalarea într-o ușă de uz casnic de mai sus.

Pasul 3 - găuri de găurit în peretele exterior

Marcați interiorul peretelui exterior cu un "x" care corespunde cu fiecare colț al tăieturii.

Acestea vor fi punctele de colț pentru decuparea zidului exterior. Găuriți o gaură spre peretele exterior la fiecare "x".

Pasul # 4 - Pregătiți tăierea exterioară

Lucrați din exteriorul peretelui exterior acum. Utilizați un creion și margine dreaptă pentru a marca liniile între fiecare gaură forată, formând forma tăiată.

Pasul # 5 - tăiați gaura

Utilizați ferăstrăul circular și lama de zidărie pentru a tăia linia de ghidare a creionului. Când ați terminat, scoateți resturile de pe ambele părți ale peretelui.

Pasul # 6 - Drill găurile de montare

Producătorul furnizează de obicei un șablon și dimensiuni de bituri pentru forarea găurilor de montare. Dacă nu, utilizați cadrele care conțin găurile de montare ca șablon. Marcați găurile cu un creion pe pereții interiori și exteriori, apoi găurați găurile.

Pasul # 7 - Instalați cadrul extern

Lucrul din peretele exterior, fixați cadrul exterior în orificiul exterior și fixați cu șuruburi în fiecare gaură de montare.

Pasul # 10 - Instalați tunelul de perete al producătorului

Se potrivesc tunelului de perete în cadrul ușii de câine exterior din peretele interior. Urmați orice instrucțiuni suplimentare furnizate de producător.

Pasul # 11 - Instalați cadrul intern

Cadrul intern este cel care conține clapeta. Atașați-l în tunelul de perete și fixați cadrul prin introducerea șuruburilor în fiecare gaură de colț.

Pasul # 12 - Sigilați ușa câinelui

Utilizați caulkul de etanșare și arma pentru a sigila marginile exterioare ale cadrelor interne și externe.

Cum se instalează ușile de câine acasă

Post-Instalare - Învățați câinele dvs. să folosească ușa PET

Învățați cum să instalați ușile de câine nu este singura ta sarcină. Fido nu va ști automat ce este ușa câinelui, așa că trebuie să-l arătați. Este un proces simplu, dar fii calm, încurajator și răbdător cu prietenul tău blană.

Majoritatea câinilor primesc atârnă de noua lor ușă dacă împingeți o jucărie preferată sau tratați prin ușă de câteva ori. Dacă pooch-ul tău este deosebit de nervos sau lent pentru a lucra lucrurile, atunci încercați să împrumutați un câine care folosește deja o ușă de câine și să-i lase să facă învățătura. Recompensați câinele cu laudă și un tratament când primește atârnă de ea!

Doresc cea mai ușoară, mai caldă și cea mai sigură opțiune de ușile de câine? Încercați cele automate!

Citiți următorul: Top 5 cea mai bună ușă automată a câinelui

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum se instalează ușile de câine la domiciliu: o listă de verificare pas cu pas