Revizuire: petsafe libertatea glisantă de sticlă de sticlă

Majoritatea ușilor de câine vă cer să tăiați o gaură în ușa casei sau unul din pereții în aer liber ai casei tale. Acest Ușă glisantă pentru animale de companie De la Petsafe se instalează cu ușurință în interiorul piesei unei uși glisante existente. Asta înseamnă găuri în ușile sau pereții tăi și este ușor să luați cu dvs. dacă vă mișcați.

O ușă de companie oferă confort și o mulțime de economii de timp. S-ar putea să nu vă dați seama de cât de multe ori în fiecare zi trebuie să vă ridicați pentru a lăsa câinele dvs. în sau în afara. Și nu uităm de marcajele de zgârieturi inestetice pe care o mulțime de câini părăsesc ușile și ramele ușilor.

Desigur, câinele dvs. are nevoie de un împrejmuit în zonă pentru a intra sau trebuie să aibă o pregătire adecvată de limită înainte de a avea acces la o ușă de câine. Având această libertate este deosebit de benefică dacă sunteți departe de casă pentru ore lungi sau lucrați de acasă și nu aveți timp să aveți tendința de dorința câinelui dvs. de a intra și de a ieși toată ziua.

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru măsurarea câinelui pentru o ușă de câine, puteți găsi instrucțiuni detaliate în mine Ghid video aici. Există o mulțime de diferite tipuri de uși de câine disponibile, de la ușile PET electronice la clapele tradiționale de plastic care se instalează într-un perete sau o ușă. Dacă credeți că o ușă de animale de companie glisantă este potrivită pentru dvs. și pentru puii dvs., acest lucru Petsafe Libertatea glisantă ușă de sticlă Modelul este unul dintre puținele modele disponibile de pe piață.

PetSafe Libertatea Glisante Sticlă Pet Review

PETSAFE glisante din sticla PETEste ușor să instalați această ușă de companie în piesa ușii de sticlă glisante. După cum veți vedea în recenzia mea video de mai sus, există un regulator de înălțime superioară care este încărcat de primăvară. Doar trageți adjusterul în jos, glisați ușa în pistă și apoi eliberați dispozitivul de reglare pentru a se potrivi cu înălțimea exactă a ușii.

Ușa vine în 2 bucăți (de sus și de jos) și se atașează cu doar câteva șuruburi simple. Ușa de animale de sticlă glisantă se atașează, de asemenea, la rama ușii cu doar câteva șuruburi simple. Nu sunt deosebit de util, dar am reușit să pun această ușă de câine Petsafe împreună și să o instalez în doar 15 minute.

Există 2 înălțimi disponibile:

  • 76 și 13/16 și # 8243; - 81 și # 8243;
  • 91 și 7/16 și # 8243; - 96 și # 8243;

Fiecare înălțime este disponibilă cu 5 dimensiuni diferite de clapetă de ușă:

  • Small - 5 & # 8243; X 8 & # 8243; Flap
  • Mediu - 8 & # 8243; X 12 & # 8243; Flap
  • Mare - 10 și # 8243; X 16 & # 8243; Flap
  • Mare / înaltă - 10 și # 8243; X 16 & # 8243; clapetă cu un 8243; creştere
  • X-mare - 14 & # 8243; X 24 & # 8243;

Ghidul de măsurare pentru acest lucru Dog usa sunt afișate în fotografie din dreapta. Avem dimensiunea mare și funcționează bine pentru Labrador și Beagle. Chiar și pisicile noastre intră și ies prin ușa noastră de animale de companie glisante. Dacă aveți o gospodărie cu mai multe animale de companie, vă recomandăm să alegeți dimensiunea potrivită pentru cel mai mare animal de companie.

Rama de aluminiu este foarte robustă și are sticlă călită pentru o durabilitate suplimentară. Trăim în Maine unde iernile pot fi brutale cu temperaturi zero și vânturi puternice. Din acest motiv, nu păstrăm această ușă de companie pe tot parcursul anului.

PETSAFE glisante din sticla PETPETSAFE glisantă de sticlă de sticlă este căptușită cu striparea vremii și are o închidere cu clapetă magnetică. Cu toate acestea, nu blochează extrem de rece că regiunea noastră se confruntă în lunile de iarnă. Păstrează ploaia și vreme mai puțin severă, așa că cred că ar fi ideal pentru utilizarea pe tot parcursul anului în orice climă care nu văd ierni extrem de reci.

De asemenea, îmi place că această ușă de câine are un panou de închidere în glisiere. Nu permitem animalelor noastre să meargă în afara nopții fără supraveghere și pot glisa cu ușurință panoul atunci când este timpul ca ei să rămână în interiorul nopții.

Aș recomanda, de asemenea, acest lucru O opțiune mare de ușă pentru câini pentru chiriași. Deoarece se alunecă în piesa unei uși de sticlă glisante existente, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la tăierea găurilor din perete sau la ușă. În plus, este ușor să luați împreună cu dvs. dacă trebuie să vă mișcați.

În timp ce este o opțiune versatilă, ușa PET PETSAFE PETSAFE nu este cea mai ieftină opțiune disponibilă. În funcție de dimensiunea de care aveți nevoie, se vinde pentru 110 USD.95- $ 208.95 pe Amazon chiar acum. Este destul de scump în comparație cu ușile de câine care instalează în pereți sau uși, dar în comparație cu alte uși de animale de sticlă glisante, costul este de fapt mai ieftin decât majoritatea.

Citiți următorul: Cum se instalează ușile de câine la domiciliu - o listă de verificare pas cu pas

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: petsafe libertatea glisantă de sticlă de sticlă