În n `out: confortul ușilor de câine electronice

Vindem și mergem din casele noastre zilnic, în și din afară, de obicei folosim cheile. Face parte din a fi un om ocupat. Ideea de a da câinelui dvs. o cheie a casei probabil sună puțin nebună, dar în realitate, este de fapt o posibilitate (cu excepția faptului că cheia nu este tipul de keychain). Ușile de câine electronice Operați cu ideea de bază.

Ele permit ca câinele să vină și să-i permită să intre pe baza unei "cheie" de identificare pe care o are gulerul său. Sună destul de rece, dreapta? Există pro și contra la ușile de câini electronice pe care le vom discuta în acest articol. Sperăm că vă vom oferi o claritate dacă o ușă electronică de câine este sau nu potrivită pentru dvs. și pentru puii voștri.

În n `out: confortul ușilor de câine electronice

Uși de câini electronice: profesioniștii

Comoditatea ușii de câine electronice

Ușile de câine electronice, așa cum am menționat, deschise pe baza unui transmițător situat în gulerul câinelui dvs. Când încearcă să treacă prin ușă, care este instalată pe jumătatea inferioară a ușii din față, va lega electronic cu transmițătorul de pe guler și se va deschide pentru a vă lăsa câinele. Când se întoarce, ușa îl va lăsa înapoi înăuntru.

LEGATE DE: 10 cele mai bune uși de câine pentru pereți și uși

O ușă electronică are o mulțime de avantaje. Pentru unul, vă permite câinelui dvs. o agenție să determine unde merg. Nu trebuie să-l auzi la pasărea la ușă să fie lăsată; el poate merge fără ajutorul dvs. Îi permite să se plimbe liber.

În timp ce ușile de câine non-electronice sunt frumoase, ele au dezavantajele lor în comparație cu cele mecanizate. Ușile de câine stânga deblocate înseamnă că orice poate intra - o pisică rătăcită, un raton, un aligator dacă locuiți în Florida - acest lucru poate duce la o întreagă serie de probleme.

Imaginați-vă trezirea și există un raton de rating frigider. Ușa lucrează în ambele sensuri atunci când este nu electronice; Cu toate acestea, atunci când este, numai lucrurile care ar trebui să fie în casă pot intra.

Ușile de câine electronice funcționează, de asemenea, bine pentru câinii care au artrită sau osteoporoză și nu pot gestiona ușa non-electronică, care necesită eforturi pentru a împinge deschis. Deși acest efort nu poate părea prea mult, pentru un câine care se confruntă cu dureri comune și de șold, poate fi un adevărat coșmar. Vrei să faci lucrurile la fel de ușor și convenabile pentru animalul tău posibil.

Câinii vârstnici și / sau handicapi nu trebuie să fie blocați în interior și împiedicați din aerul proaspăt. Cu o ușă electronică, ei pot să-și manevreze drumul în și în modul în care un câine mai sănătos și mai sănătos ar fi. Ei o pot face fără durere și efort suplimentar cerut de o ușă tradițională de câine.

LEGATE DE: Cum să îmbunătățiți calitatea vieții pentru câinii cu handicap

Comoditatea ușii doggy electronice

Există o mulțime de opțiuni la selectarea unei uși de câine electronice, iar aceste opțiuni ajută la alegerea dvs. mai simplă și mai puțin în cutie. Transmițătorul care va fi folosit pentru a semnifica la ușa că câinele dvs. încearcă să intre în sectorul poate fi folosit într-o varietate de moduri. De exemplu, puteți utiliza o cheie magnetică, un implant, frecvență radio sau jetoane RFID.

Tasta magnetică funcționează fie cu un câmp magnetic, fie cu o atracție magnetică în care pârghia este trasă de fapt în jos ca răspuns la gulerul animalului dvs. de companie. Un implant poate fi pus în veterinar și probabil va merge în regiunea gulerului (deși unii proprietari de animale de companie sunt puțin îngrijorați de Implantarea microcipurilor în câinii lor).

Frecvența radio și chipsurile RFID funcționează, de asemenea, pe guler prin transmiterea semnalelor la ușa acționată. Variația tipurilor de emițători este un "pro" pentru ușile de câine electronice, deoarece ne dă ca proprietar mai multe opțiuni de alegere. Putem selecta o metodă care funcționează cel mai bine pentru noi și pentru animalul nostru de companie.

Un alt "pro" pentru ușile electronice de câine este Ușurința de vânătoare. Odată ce ți-ai pregătit câinele să nu meargă în casă, îi oferi o cale de a ieși din afara ori de câte ori are nevoie. Câinele dvs. nu va trebui să fie inconfortabil pe tot parcursul zilei, pentru că vă așteaptă să ajungeți acasă, așa că se poate scuti.

Dacă lucrați ore lungi, o ușă de câine este o modalitate excelentă de a vă asigura că fido-ul vă va întinde picioarele și să folosească baie ori de câte ori nu are nevoie de mizerie și nici un timp de așteptare necesar. Ușile de câine electronice oferă câinelui dvs. unele libertate și versatilitate atunci când vine vorba de petrecerea timpului. Este mult mai distractiv să vă plimbați în jurul curții decât să așteptați toată ziua să fie lăsată.

Uși de câini electronice: Contra

Comoditatea ușii electronice pentru animale pentru câini

La fel ca și cu orice echipament, vor exista întotdeauna unele coborâri, potențiale și altfel, pentru a fi conștienți de înainte de a face o achiziție. Pentru unul, electronica nu sunt întotdeauna fiabile. Cea mai mare parte a timpului; Dar totul se descompune din când în când. S-a întâmplat.

LEGATE DE: 2015 Top 5 cele mai bune coliere GPS de câine

Pentru a vă asigura că ușa dvs. de câine electronică funcționează în mod fiabil, păstrați-vă ochii pe ea și schimbați bateria ori de câte ori instrucțiunile spun că o modifică. Acest lucru poate lovi pe unii proprietari ca fiind incomod, dar este important să se ocupe de echipamentul dvs Când o aveți, așa că fiți conștienți de faptul că această diligență va fi necesară pentru dvs. dacă dețineți o ușă de câine electronică.

De asemenea, un alt dezavantaj este că ușa câinelui vă permite câinelui dvs. în orice moment, el îi place și dacă nu aveți un alt gard, el ar putea să fugă sau să intre pe stradă. Chiar dacă nu credeți că câinele tău ar fi scurgerile, Există întotdeauna o șansă. Asigurați-vă că aveți un fel de barieră secundară instalată astfel încât câinele dvs. să nu meargă afară și apoi să intre în probleme.

O ușă electronică de câine este periculoasă pentru câinii care pot ieși cu ușurință și pot ieși în alte zone în care există vânători, mașini, alte animale sălbatice și alte pericole. În cele din urmă, ușile de câine electronice necesită instalare și o modificare a ușii din față, deci asigurați-vă că sunteți în regulă cu această cerință de muncă înainte de a alege să cumpărați unul.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » În n `out: confortul ușilor de câine electronice