7 Sfaturi de siguranță pentru a vă aminti când se grăbește în jurul animalelor de companie

7 sfaturi de siguranță pentru a vă aminti când se grăbește în jurul animalelor de companie

Pe măsură ce vara dispare și toamna își ia locul, ați putea fi tentați să profitați de ultimele câteva zile calde și însorite pe care le vom avea. Mulți oameni continuă să aducă grătarul la evenimente fantastice de familie și BBQ în septembrie. Aceasta înseamnă că nu este niciodată prea târziu pentru a revizui cum să păstrați fiecare membru al familiei dvs. în siguranță, în special animalele de companie iubite. Iată 7 sfaturi cruciale pentru a urmări ori de câte ori scoateți grătarul, ploaia sau strălucirea!

1. Aveți grijă de pericolele de sufocare

Toate animalele pot sufoca, și este coșmarul fiecărui proprietar că s-ar putea întâmpla cu cei mai buni prieteni. Există tot felul de obiecte care pot obstrucționa vânturile de animale de companie. Acestea ar putea fi obiecte pe care nu ar fi trebuit să le încerce niciodată să mănânce, cum ar fi o jucărie, sau ar putea fi bucăți mari de mâncare. Trebuie să fiți conștienți de ambele dacă doriți să vă păstrați în siguranță animalul.

Dacă aveți jocuri la evenimentul dvs., amintiți-vă că părțile jocurilor și jucăriilor ar putea fi în pericol de sufocare. Ar putea fi o idee bună să creați o zonă specifică de jocuri pentru a vă menține în siguranță animalul. În mod similar, trebuie să vă asigurați că orice mâncare pe care animalul dvs. este dată este de dimensiuni adecvate. Tăiați orice câini fierbinți și controlați dimensiunea oricăror mușcături de alimente pe care le-ar putea avea. Dacă aveți îndoieli, tăiați ce este mai mic.

Dacă nu vă amintiți nimic altceva, cel mai crucial pericol de sufocare este oasele. Acest lucru este valabil pentru toate animalele, dar în special câini, deoarece iubesc în mod obișnuit oasele. Există un motiv expresia "ca un câine cu un os" înseamnă a fi concentrat din toată inima pe ceva și nu-l dau. Acest lucru înseamnă că mulți proprietari se gândesc să-și dau câinelui un os la un grătar este o idee minunată, dar este de fapt un urs uriaș de sufocare. Oasele gătite sunt slabe, și se sfărâmă și se așează foarte ușor. Acest lucru le face un pericol serios, obișnuit și adesea fatal, sufocând.

Gratar cu animale de companie

În legătură cu o postare: Cele mai bune oase pentru câini

2. Ține pasul pe grătar

Grillul în sine este, de asemenea, un pericol imens pentru animalele de companie. Consecințele îngrozitoare ale animalului dvs. de companie care se apropie de grătar sunt evidente. Este în esență un incendiu și o bucată de metal fierbinte, ambele ar putea provoca arsuri oribile. La fel ca și cum n-ai lăsa niciodată copii în apropierea grătarului, nu ar trebui să lași animalele de companie aproape.

O regulă bună de urmat este regula de 3 metri. Păstrați copiii și animalele de companie la 3 metri distanță de grătar. Pentru a evita confuzia, ați putea dori să vă prelungiți și la alți oaspeți. Nu doriți ca o mulțime să se formeze lângă grătar, deoarece poate încuraja animalele de companie să meargă acolo în căutarea atenției și a alimentelor.

S-ar putea să fiți tentați să vă relaxați odată ce toate alimentele sunt gătite, dar amintiți-vă că grătarul poate rămâne fierbinte pentru o perioadă lungă de timp. Încă va fi un pericol pentru animalul dvs. de companie după ce ați oprit flacăra, mirosul persistent al alimentelor pe care tocmai l-ați gătit ar putea chiar să vă atragă animalele de companie la grătarul de răcire. Ar putea fi o idee bună să aveți o zonă foarte separată pentru a mânca și relaxa când mâncarea este gătită. Acest lucru va face mai ușor să se afle dacă animalul dvs. se rătăcește spre grătar atunci când nu ar trebui.

BBQ cu câine

3. Păstrați un ochi pe instrumentele dvs

Grill nu este singurul pericol. Gândiți-vă la cuțitele, instrumentele, combustibilul folosit pentru a aprinde focul, meciurile, frigarul și orice altceva pe care îl utilizați. Sunt și ei periculoase. Animalul dvs. de companie ar putea sufoca pe orice piese mici, ei se pot tăia pe ceva ascuțit, inger combustibil sau se pot vărsa, riscând incendii suplimentare.

Păstrați instrumentele în zona de 3 picioare "fără Go". Ar putea fi o idee bună să investești într-un piept sau un recipient care să păstreze tot ceea ce nu utilizați în prezent complet la îndemâna animalelor de companie. Asigurați-vă că recipientul dvs. are capacitatea de a ține tot ceea ce ar putea reprezenta un pericol.

Este, de asemenea, o idee bună să nu aveți o mulțime de oameni diferiți responsabili de gratar. Unii oameni îi cer oaspeților lor să-și aducă propria mâncare și să dea tuturor o pornire a grătarului. Deși acest lucru ar putea ajuta la problemele alimentare, poate crea haos și o mulțime de instrumente greșite, care pot fi enervante, precum și periculoase. Au unul sau doi "galeri" care fac toate mâncarea în schimburi și să se asigure că nu dispare instrumente.

câine pe picnic

4. Asigurați-vă că oaspeții dvs. sunt bine pregătiți

Nu trebuie să aduceți un animal de companie la un grătar care nu are o pregătire de bază și înțelegere a comenzilor. Acest lucru ar putea fi doar să răspundă la un fluier sau la numele lor, dar poate fi vital dacă ceva nu merge prost. De exemplu, dacă observați că pisica dvs. se mută spre grătar, este utilă dacă recunoaște "nu" sau puteți să le numiți la numele lor.

În mod similar, trebuie să vă asigurați că oaspeții dvs. știu cum să se comporte cu animalele de companie. Puteți ajuta să păstrați animalele în siguranță, asigurându-vă că oaspeții dvs. știu despre regula de 3 metri, de a sufoca pericolele și cuvintele lor de comandă. Dacă nu sunteți singura persoană care verifică să vă asigurați că animalul dvs. este sigur, animalele de companie sunt mai puțin susceptibile de a se ridica în situații periculoase

Asigurați-vă că oaspeții dvs. știu ce fac ei este, de asemenea, important pentru sănătatea animalului dvs. de companie. Prietenii și familia ta ar putea fi tentați să vă hrănească animalele de companie unele din mâncarea delicioasă care vine de la grătar, dar dacă toți o fac, vor consuma o mulțime de alimente grase într-o perioadă scurtă de timp. Acest lucru poate să le facă rapid să se simtă foarte bolnavi, așa că asigurați-vă că știți exact ce a mâncat animalul dvs. și cât de mult.

Familie Barbecuing cu câinele lor

5. Dați-le o pauză

Toată lumea știe că este sociabil poate uneori să se epuizeze. Acest lucru este valabil și pentru animale. Câinii pot deveni supraexpuțiți, iar pisicile pot deveni stresați. Toate animalele își au limitele. Sunt sigur că știi că animalul tău foarte bine ca ei sunt o parte de neînlocuit a familiei tale, așa că ai grijă de orice semne că sunt nefericite. S-ar putea să facă o mulțime de zgomot, ținându-se pentru ei înșiși, ascunzându-se sau ochii lor ar putea fi foarte largi.

Chiar dacă animalul dvs. de companie nu prezintă semne de stres, o politică bună la evenimente mari este de a vă asigura că animalul dvs. de companie are o "timp-out" controlată la jumătatea drumului sau ori de câte ori arată că au nevoie de ea. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este de a le aduce înăuntru și de a le pune într-o cameră bine ventilată și rece pe cont propriu pentru a vă relaxa.

Dacă vă grăbiți într-un spațiu public, asigurați-vă că sunteți destul de aproape pentru a vă întoarce că vă puteți lăsa înapoi pentru a le oferi pauza lor. S-ar putea să credeți că ați putea folosi mașina dvs., dar acest lucru nu este ideal deoarece acestea pot vedea adesea o mulțime de entuziasm, mașinile pot fi un mediu foarte fierbinte și nu există o mulțime de spațiu pentru ca ei să se simtă relaxați. Acasă este într-adevăr cel mai bun loc pentru o pauză.

6. Capacele sunt prietenul tău

Am menționat deja că este o idee minunată să vă puneți instrumentele într-un recipient sau într-un piept, dar puteți merge cu un pas mai departe pentru a vă asigura sănătatea și siguranța animalului dvs. de companie. Nu sunt doar instrumente care pot beneficia de a fi blocați. Există mâncare și chiar gratarul în sine să se gândească.

Multe grătare vin cu un capac pentru un motiv. Nu este doar pentru a ajuta la fumatul alimentelor sau pentru a vă proteja flacăra de vânt. După ce ați terminat gătitul, ele sunt fantastice utile pentru păstrarea puține degete sau labe, departe de metalul fierbinte. Dacă intenționați să investiți într-o grătar nou și aveți animale de companie, factorului acest lucru în decizia dvs. și cumpărați unul cu un capac.

Grill de capac în curte

7. Știți ce să vă alimentați animalul

Este foarte bine să vă spun că oaspeții dvs. trebuie să fie informați despre cum să vă tratați animalul de companie, dar acest lucru se poate întâmpla numai dacă sunteți pe deplin conștienți de restricțiile lor dietetice. Nu este ceea ce le place și nu-i plac, ci includ toate normale, alimente umane care sunt otrăvitoare pentru ei, plantele care le-ar putea face rău și cantitățile sănătoase ale alimentelor pe care le pot avea.

Este, de asemenea, esențial să fiți conștienți de faptul că alimentele sunt instrumentul final de armare pozitivă pentru toate animalele. Nimic nu le va învăța că sunt un băiat bun mai mult decât să-i dai o bucată delicioasă de hotdog sau dicchini de la grătar delicios. Aceasta înseamnă că ar trebui:

  • Doar dă-le tratează dacă se comportă bine, indiferent cât de specială este ocazia.
  • Asigurați-vă că mâncarea pe care îi dați este departe de grătar, astfel încât să nu se asocieze la grătar cu mâncarea.
  • Învățați-i să fie calm și bine comportat înainte de a primi mâncarea, cum ar fi cererea unui câine să stea astfel încât să nu recompensați hiperactivitatea.

Un alt aspect uitat adesea de a oferi animalelor de pe grătarul este temperatura. Sunteți responsabil pentru animalul dvs. de companie și nu doriți ca ei să-și ardă gurile. Nu presupuneți că gura de companie este aceeași cu a ta. Asigurați-vă că orice alimente pe care le oferiți este suficient de rece pentru a fi ținut, nu doar pentru scurt timp atins.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți animalul de companie și ce alimente pot mânca la un eveniment de gratar, cum ar fi un grătar, am compilat un ghid de ajutor de mai jos.

a permis hrană pentru câini

Hrănirea câinilor

Unele alimente bune pentru câini, cu moderatie, includ:

  • Câteva bucăți de câini fierbinți
  • Una sau două mușcături de un burger simplu
  • Unele legume la grătar, cum ar fi dovlecei sau cartofi dulci
  • Unele fructe, cum ar fi afine sau pepene verde. Toate semințele și rinds trebuie să fie eliminate
  • Carne la grătar și pește, cum ar fi puiul, dar numai dacă este complet de pe os

Unele alimente proaste pentru câini includ:

  • Sosuri
  • Avocado și Guacamole
  • Struguri și stafide
  • Ceapă
  • Ciocolată
  • Sare
  • Xylitol
  • Usturoi
  • Porumb pe Cob, care este un pericol comun de sufocare
  • Orice oase
  • Alcool

Dacă sunteți în aer liber, ar trebui să știți și ce flori ar putea fi periculoase. Acestea includ:

  • Laburnum
  • Daffodils
  • Rododendron
  • Yews

Aceasta nu este o listă exhaustivă, deci ați putea dori să faceți cercetări suplimentare despre ceea ce ar putea fi otrăvit pentru câinele dvs. Fii precaut. Dacă aveți vreo îndoială, nu o oferiți câinelui. Amintiți-vă: Câinii pot avea în continuare alergii, așa că ar trebui să verificați cu un veterinar înainte de a introduce câinele la un nou tip de mâncare.

Omul își hrănește retrieverul

Hrănirea pisicilor

Alimentele prietenoase cu pisici sunt destul de asemănătoare cu alimentele prietenoase câinelui. Cu moderatie, le puteti oferi:

  • Una sau două mușcături ale unui burger simplu făcut
  • Unele legume la grătar, cum ar fi dovlecei
  • Carne la grătar, cum ar fi puiul, dar numai dacă este complet de pe os
  • Peștele la grătar, dacă este complet fără oase
  • Ouă fierte

Alimentele rele pentru pisici includ:

  • Brânză și lapte
  • Cofeină
  • Grasmings de grăsime
  • Carne crudă, ouă sau pește
  • Avocado și Guacamole
  • Struguri și stafide
  • Ceapa și usturoiul
  • Ciocolată
  • Xylitol
  • Sare
  • Porumb pe Cob, care este un pericol comun de sufocare
  • Orice oase
  • Alcool

Flori care ar putea fi periculoase pentru pisica dvs. includ:

  • Lillies
  • Daffodils
  • Rododendron
  • Yews

fată care hrănește o pisică

Ca și cu câinii, există o mulțime de alte alimente care ar putea fi, de asemenea, periculoase, deci nu luați nici o șansă. De asemenea, trebuie să știți că "tratează" sunt încă alimente. Nu depășiți niciunul dintre animalele de companie. Riscați diaree, vărsături și obezitate.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Sfaturi de siguranță pentru a vă aminti când se grăbește în jurul animalelor de companie