Determinarea a ceea ce poate costa să se îmbarce calul

Mâncăruri de mână stabile un cal alb

Îmbarcare a cal poate părea ca o modalitate scumpă de a păstra un cal, dar în comparație cu achiziționarea și întreținerea unei proprietăți potrivite pentru cai, poate fi un pic mai puțin costisitor. Pentru unii oameni, singurul mod în care pot păstra un cal este să o îmbarcăm la un stabile. Costul de îmbarcare a calului poate varia foarte mult. Există mulți factori care pot afecta prețul consiliului de administrație la un stabile, iar multe grajduri au mai mult de un nivel de bord disponibil. Unele lucruri care pot afecta costul de îmbarcare a calului la un stabile includ:

  • Locație
  • Facilități și facilități disponibile
  • Servicii furnizate

Locație

Se așteaptă să plătească mai mult dacă stadiul este aproape sau într-o zonă urbană. Consiliul poate fi mai puțin costisitor într-o zonă rurală în care furajele sunt mai ușor de obținut și spațiul este mai puțin limitat. Impozitele și costurile terenurilor sunt mai mari în zonele urbane, astfel încât să se aștepte ca să se reflecte în costul consiliului. De asemenea, poate exista mai multă concurență pentru îmbarcare mai aproape de zonele urbane, iar această ofertă și cererea pot trimite prețuri în sus. Echilibrează costul conducerii și timpului de conducere la un stabile mai departe față de cele mai mari prețuri mai aproape de dvs. Grajdurile din zonele care sunt esențiale pentru emisiunile de cal și alte evenimente ecvine vor fi probabil mai scumpe decât cele mai departe.

Facilități și facilități disponibile

Așteptați să plătiți mai mult dacă ofertele stabile oferă mai mult. Arene de interior, inele de echitatie, rafturi de spalat, trasee, salturi, tarabe mai mari, hambare noi, Apele automate sau alimentatoarele automate vor fi reflectate în taxele de îmbarcare. Facilitățile de îmbarcare bine echipate sunt costisitoare pentru a construi și menține, iar acest lucru se va reflecta în costul consiliului.

Servicii furnizate

Există multe niveluri diferite de îngrijire disponibile de la auto-îngrijire completă la pensiunea completă. Cu cât sunt mai multe servicii furnizate, consiliul mai scump poate fi. Este posibil să trebuiască să plătiți pentru servicii suplimentare în partea de sus a facturii dvs. regulate de bord. Contractul dvs. ar trebui să contureze exact ceea ce este și nu este inclus în prețul dvs. de bord. Exemple de servicii suplimentare sunt blankeketing, manipularea calului pentru vizitele medicale veterinare și farrierie, fluxuri suplimentare și suplimente, lecții și coaching, spectacole grave și îngrijirea.

Bord de auto-îngrijire

Cu bord de auto-îngrijire, se așteaptă să furnizeze tot ceea ce are nevoie de cal, dar adăpostul și gardurile. Apa ar trebui să fie disponibilă, dar este posibil să trebuiască să furnizați un jgheab sau o găleată. Va trebui să achiziționați și să aduceți propriul dvs. hrană, inclusiv fân și așternut pentru tarabe. Caii pot sau nu să fie verificați în fiecare zi, în funcție de acordul pe care îl semnați. Așteptați să călătoriți cel puțin o dată pe zi pentru a vă îngriji de calul și tarale curate. Va trebui să organizați să fiți acolo pentru apelurile medicale veterinare și de farrier. Situațiile de bord de auto-îngrijire oferă numai facilitatea, dar nu îngrijirea reală a calului tău, așa că înseamnă că lucrează pentru tine. Luați în considerare programul dvs. și cum veți gestiona lucrurile cum ar fi drumurile înghețate și vremea rea ​​atunci când decideți să vă luați calul într-o îmbarcare de sine stătătoare.

Pensiune completă

Cu pensiune completă, totul va fi furnizat. Standurile vor fi curățate, calul va fi hrănit și feed-uri udate și de bază furnizate. Suplimentele pot fi sau nu pot fi furnizate și incluse în cost, dar vor fi hrăniți dacă le furnizați. Caii vor fi dovediți pentru exerciții zilnice și înclinate (de obicei, un cost suplimentar) în funcție de vreme. Veterinarii și Farriers vor fi aranjați de proprietar / manager. Va trebui probabil să participi la vizite de la Farrier sau Vet, sau puteți ajunge să plătiți pe altcineva să participe dacă nu puteți. Lecțiile pot fi incluse în cost, sau vor fi extra. Probabil că veți dori să vă vizitați frecvent calul, dar veți întâlni proprietarii de cal la aceste hambare, care nu pot vedea caii lor de săptămâni sau chiar luni.

Întrebări de întrebat

Între consiliul de auto-îngrijire și pensiune completă, există o gamă largă de servicii și facilități pe care grajele le oferă. Înainte de a vă deplasa, citiți contractul de îmbarcare și asigurați-vă că înțelegeți ce este și nu este inclus în cost, ceea ce vă puteți aștepta să faceți și ce cheltuieli suplimentare ați putea fi taxate. Unele grajduri percep câteva dolari în plus pe zi până la cai sau suplimente de alimentare. Unii vor avea grijă de calul tău când vine fermierul - dar te poate percepe pentru timp. Deci, asigurați-vă că evitați adăugările surprinzătoare la factura dvs. de bord prin înțelegerea a ceea ce este furnizat.

Prețurile la îmbarcarea calului

S-ar putea să găsiți bord pentru cât mai puțin ca un dolar pe zi sau o plată parțială în muncă de transpirație. La o stabilă foarte bine-numită, cu lecții incluse și aproape de un oraș major al orașului sau de eveniment, vă puteți aștepta să plătiți peste 700 de dolari pe lună pentru bord. A face cumparaturi prin apropiere. Vorbiți cu alții Proprietarii de cai În zona dvs. pentru a găsi un stabile, vă puteți permite și că aveți încredere în îngrijirea calului dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Determinarea a ceea ce poate costa să se îmbarce calul