Coada bangers dog tratează nu este biscuitul tău mediu

Coada Bangers Dog Tratamente Aren `Titlu =

Dogul de câine gourmet se aprind pe rafturile magazinului de animale de companie peste tot. Au fost greu de găsit, dar acum le puteți obține aproape oriunde. Desigur, încă mai trebuie să fii a Smart Shopper și asigurați-vă că ați cumpărat este de fapt sănătos pentru animalul dvs. de companie. Unele branduri își etichetează produsele "naturale" sau "gourmet" atunci când sunt într-adevăr doar biscuiți tradiționali tratați plini de umpluturi și conservanți.

Coada Bangers produce tratate gourmet adevărat, iar dovada este în vânzările lor. Afacerea, cu sediul în Millsboro, Delaware, a fost înfloritoare la scurt timp după crearea sa și continuă să crească. Lisa St. Clair, proprietarul coastelor Bangers, a fost printre prezentatori și grupați din județul Sussex 2015: astăzi și mâine conferința săptămâna trecută. La conferință și-a împărtășit povestea de succes a afacerii ei.

Ea și-a început povestea (Punul intenționat), spunând publicului ceea ce este atât de mare despre câini:

"Este vorba despre relația dvs. cu câinele dvs. Avem această linie de tag: "Fii persoana pe care o crede cainele tau esti."Poți să pleci toată ziua și să te plimbi în ușă și câinele tău crede că ești o stea de rock ... chiar dacă el a trebuit să o țină timp de 10 ore."

Coada Bangers Dog Tratamente Aren

LEGATE DE: Cel mai bun câine tratează

Nu este adevărul? Câinii sunt loiali și îi iubesc pe stăpâni lor necondiționați. Indiferent de modul în care îl tratați, cât timp îl lăsați sau cât de puțin jucați cu el, câinele dvs. va fi încă încântat să vă vadă plimbându-vă în ușă. Majoritatea proprietarilor de câini iubesc animalul lor în același mod, iar banii de coadă dorește să ofere părinților de companie o modalitate de a arăta cât de mult le iubesc - cu Sănătate care va ajuta la o sănătate și bunăstare generală câinilor.

Toate produsele Bangers sunt realizate cu ingrediente de calitate superioară. Ele sunt coapte, decorate și frumos ambalate cu o atingere personală. Sf. Clair spune că părinții de companie se bucură de faptul că produsele sunt fabricate manual și decorate manual. Ea crede că clienții ei pot vedea că mai multe eforturi se referă la fabricarea produselor sale decât în ​​ceea ce privește alte tratate de câini comerciali.

Bangerul de coadă au început în octombrie 2003 într-un vărsat de 20 x 20 de picioare la st. Clareria lui Clair. Compania sa născut din cercetarea sa extinsă a acesteia mâncare pentru câini și producția de alimente pentru câini cu ingrediente de grad umane. Ea a făcut cercetarea pentru a-și ajuta propriul câine avarial și a vrut să-și împărtășească cunoștințele cu părinții de companie din întreaga lume.

Afacerea a fost atât de bine primită de proprietarii de câini că aceștia oferă acum câinele gourmet angro tratați la magazine în fiecare stat din Statele Unite Continental. Există, de asemenea, un magazin de vânzare cu amănuntul la magazinul de panificație de panificație de 5.000 de metri pătrați, situat pe Betts Pond Road în Millsboro. Numele companiei a fost inspirat de st. Câinii lui Clair, care i-ar fi bătut cozile împotriva dulapurilor din casă în timp ce așteaptă un tratament.

Coada Bangers Dog Tratamente Aren

LEGATE DE: VET a recomandat un câine sigur tratez pentru gustare

Toate tratatele fabricate de companie sunt fabricate din toate ingredientele naturale, grade umane. Ele sunt făcute cu boabe întregi de 100%, brânză reală, ouă reale, iaurt, bacon real, proaspătă Peanuts la sol și Carob. Acestea sunt făcute de aproximativ 4 duzini de angajați care pregătesc aluatul, coaceți tratamentele, decorați-le și le-ați legat pentru expediere.

Sf. Clair acum parteneri cu consumabile de animale de companie plus și de animale de companie ca parte a unui plan-o-gram pentru magazinele lor. Atunci când oricare dintre aceste companii deschide un nou magazin, cazurile de panificație pline de produse de bandaj de coadă fac parte din ele. Acestea și multe alte magazine de vânzare cu amănuntul mai mici sunt echipate cu cazuri de panificație de coadă. Acestea sunt în mai mult de 2.000 de magazine din întreaga țară. Ea își creditează succesul la munca în echipă a angajaților ei și ea însăși. Sf. Clair spune că a făcut fiecare loc de muncă în compania ei de a proiecta brutării de a face tratamentele.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Coada bangers dog tratează nu este biscuitul tău mediu