Produsele de albine pentru câini: siguranța, eficacitatea și modul de utilizare a acestora

Produse de albine de top pentru câini

Pe măsură ce oamenii încep să se întoarcă la mai unic ingrediente pentru a-și îmbunătăți sănătatea, ei caută, de asemenea, același pentru tovarășii lor loiali. Unele dintre cele mai populare produse și ingrediente naturale și holistice pentru a lovi rafturile recent includ produse de albine, cum ar fi venin de albine și polen de albine. Produse de albine pentru câini sunt o mare alternativă la produsele umplute cu substanțe chimice și toxine.

Produsele naturale de albine se spune că au o mare varietate de beneficii atât pentru oameni, cât și pentru animale. Unele studii cu oamenii au arătat o mulțime de efecte pozitive din produsele de albine: scleroză, Tratamentul rănilor, și chiar servind ca Tratamentul anti-cancer.

Deși cercetarea produselor de albine pentru câini este încă lipsită, există unele dovezi că acestea pot fi benefice pentru câini în unele cazuri, cum ar fi Stimularea cortizolului în câinii artritici și ajutând la boala distantei intervertebrale canine (IVDD) fără efecte secundare.

Mai multe dovezi: 4 produse de albine care pot îmbunătăți sănătatea câinelui (pe baza majorității cercetărilor actuale)

Ce sunt produsele pentru câini?

Un catelus de laborator este urmărit după o albinăExistă o mare varietate de ingrediente care pot fi considerate ca produsele de albine <8220;.& # 8221; Unele dintre aceștia includ polenul de albine și ceară de albine, brood, venin, propolis, jeleu regal și cel mai popular produs de albine - Miere. Cele mai multe dintre acestea s-au dovedit a avea efecte pozitive.

Cu atât de multe produse care sunt periculos pentru câini Pe piața de astăzi, multe companii comută la ingrediente naturale în loc de substanțe chimice și chestii artificiale. Aceasta este o veste bună pentru proprietarii de animale de companie care sunt în medicina veterinară holistică și tratamente alternative.

Proprietarii de animale de companie pot găsi toate tipurile de produse de albine pentru câinii de pe piață, inclusiv șampoane de câine, curățători pentru urechi, loțiuni, soluții de mâncărime, șervețele de câine, spray-uri de control, balsamuri, salve și suplimente. În timp ce acestea nu sunt ușor de găsit în magazinele locale de animale de companie, ele pot fi ușor achiziționate online. Businele Burt este unul dintre comercianții cu amănuntul cei mai bine evaluați online.

Dacă intenționați să dați unul dintre aceste produse de albine pentru câini o încercare, verificați lista noastră compilată de mai jos pentru a afla mai multe despre cum vă poate ajuta pupul și cum să le folosiți.

De asemenea, citiți: Ghidul bazat pe știință privind beneficiile mierii pentru câini

Produse de albine pentru câini și cum să le folosească

Venom de albine pentru câini

Venom de albine pentru câini

Venomul de albine, cunoscut și ca apitoxin, este veninul că o albină scoate atunci când au lovit ceva. Aceasta este ceea ce cauzează durerea când sunteți stins. Când veninul de albine este utilizat în aplicații pentru medicină și sănătate, acesta nu va avea același efect.

Venomul de albine este folosit la om pentru durerea nervului, artrita și multe altele. La animale, venin de albine este folosit în scopuri similare.

Cu câini, veninul de albine este cel mai frecvent utilizat pentru:

  • Canina artritaProduse de albine pentru câini
  • Durere cronică
  • Alergii
  • Probleme de rinichi
  • Tumorile
  • Si mult mai mult.

Atunci când se utilizează cu animale de companie, veninul de albine poate provoca unele efecte secundare naturale ușoare similare cu o albină normală. Umflarea, mâncărime, roșeață și oboseală generală pot apărea atunci când utilizați venin de albine pe câini, mai ales dacă utilizați metode injectabile ale ingredientului.

Când utilizați orice tip de Medicină alternativă, Mai ales cele care nu au fost studiate pentru acel lung, păstrați un ochi apropiat de câinele dvs. și asigurați-vă că vă consultați medicul veterinar în prealabil. Cu siguranta discuta cu un veterinar daca ai orice preocupare serioasa sau efecte secundare, cum ar fi dificultatea de respiratie.

Ca și în cazul oricăror medicamente pentru câini, dacă canina dvs. are o altă stare medicală, verificați cu medicul veterinar pentru a vedea dacă poate chiar să tolereze produsele pentru câini și dacă este o idee bună să le încercați. Acest lucru este valabil mai ales dacă câinele dvs. ia alte medicamente, deoarece interacțiunile medicamentoase dintre medicamente și veninul de albine nu sunt bine cunoscute în acest moment.

CITESTE MAI MULT: 6 Utilizări și beneficii pentru sănătate ale mierii pentru câini

Polen de albine pentru câini

Polen de albine pentru câini

polen de albina este alcătuită din polen de flori care a fost colectată de albine. Când sunt amestecate cu enzimele unice ale albinelor, devine polen de albine. Polenul de albine este ușor absorbit și digerat, făcându-l o alegere bună pentru ingestia orală și este unul dintre cele mai populare produse de albine pentru câini, pisici și multe alte animale și, desigur, oameni.

De fapt, polenul de albine este folosit pentru o tona de afecțiuni la oameni, inclusiv malnutriție, PMS, condiții de sângerare și multe altele. La câinele dvs., acesta poate fi folosit pentru suplimentarea nutrițională, relieful alergiei, îmbunătățirea digestiei și multe alte lucruri.

Polen de albine pentru câiniNu există efecte secundare cunoscute atunci când vine vorba de utilizarea polenului de albine. Cu toate acestea, de asemenea, nu a fost studiat prea mult pe canini, deci nu înseamnă neapărat că este complet sigur sau foarte eficient.

Deși, unii proprietari de câini raportează dovezi anecdotice ale polenului de albine care vindecă alergia câinelui și îmbunătățind pielea, haina și digestia.

Dr Harvey a scris despre polenul de albine de mai multe ori înainte, și la fel și alți veterinari. Cea mai mare preocupare este să ai reactie alergica, Dar acest lucru pare a fi un caz foarte rar. Dacă tu sau animalul dvs. de companie are o alergie severă la polen, discutați cu medicul dumneavoastră (da, ta GP), precum și medicul veterinar înainte de ao folosi în casa dvs. sau ca supliment pentru câini.

În afară, oferind polenului de albine la animalul dvs. de companie, este considerat relativ sigur și este recomandat de unii profesioniști veterinari. Amintiți-vă, la fel ca cu veninul de albine, verificați cu veterinarul dvs. înainte de a vă oferi pooch-ul acest nutrient, mai ales dacă are o afecțiune medicală sau ia alte medicamente.

LEGATE DE: 12 Beneficiile de sănătate ale uleiului de nucă de cocos pentru câini

Unde să cumpărați produse de albine pentru câini

Cum să găsiți produse de calitate pentru câini

La fel ca alte consumabile de câini, inclusiv mâncarea de câini și câini tratați, veți dori să faceți unele cercetări înainte de a efectua o achiziție de produse de mare calitate pentru câini.

Spre deosebire de unele alimente și medicamente, utilizarea ingredientelor de albine nu este reglementată strâns de FDA, ceea ce înseamnă că ați putea ajunge la un produs de calitate sub-par. Au fost numeroase Rapoarte de la Suplimente înșelătoare (pentru oameni) publicitate ca și # 8220; Miracle & # 8221; Produsele de albine.

Pentru a evita să vă scammed, să rămâneți la branduri de încredere, care se specializează în îngrijirea animalelor, inclusiv canini (am enumerat câteva mai jos). Aceste branduri ar trebui să aibă recenzii bune de la veterinari și de la consumatorii generali, și nu ar trebui să existe o istorie spotty plină de plângeri, procese sau rechemate. Citiți întotdeauna ceea ce spun alții.

Un alt semn al unei mărci bune sau al produselor de albine de înaltă calitate pentru câini este o transparență completă în etichetarea acelor consumabile de câine. Produsul ar trebui să prezinte toate ingredientele chiar pe cutie, și instrucțiunile de utilizare ar trebui să fie clare și concise.

Cutia produsului ar trebui să includă, de asemenea, informații pentru companie, inclusiv cum să le contactați pentru întrebări sau preocupări. Amintiți-vă, dacă o companie nu are nimic de ascuns, vor fi deschise despre produsul lor și ce face.

LEGATE DE: Cum se face hrană pentru câini de casă - Ghid video instructiv

Produse de albine pentru câini

Cele mai bune produse de albine pentru câini

Senzație de încredere și gata să folosească produsele de albine pentru a evita toate substanțele chimice și pentru a îmbunătăți sănătatea animalelor de companie? Am câteva dintre produsele mele preferate cu ingrediente de albine. Am menționat deja albinele lui Burt, dar aici sunt încă trei opțiuni de luat în considerare.

Produse de apă de primăvară

Longevitate de primăvară pentru câiniPrimăvară este o marcă bine-cunoscută de suplimente naturale pentru câini și alte animale, inclusiv cai și pisici. Unul dintre produsele lor este doar polenul de albine drept, realizat special pentru câini. Produsul lor vine în două dimensiuni - 3 lire sterline și 12 kilograme.

Instrucțiunile clare și specifice ale companiei asigură că veți ști cum să includeți întreaga polen de albine de granule în dieta câinelui dvs., indiferent dacă îl adăugați la alimente umede sau uscate. Primăvara a fabricat polenul de albine de peste 30 de ani, iar fiecare lot este testat cu atenție pentru metale grele, pesticide și alți contaminanți înainte de a ajunge la puii tăi.

Venex Bee Venom Unguent pentru câini

Bee Venom UnguentDacă nu vă simțiți confortabil să vă dați injecțiile câinilor sau pur și simplu nu vă puteți permite, acest vin de venin de albine de la Venex este o alternativă bună. Venex este una dintre cele mai mari mărci de venin de albine de pe piață, iar produsele lor sunt bine respectate în domeniu.

Ele fac produse pentru uz uman, dar unele dintre ofertele lor pot fi de asemenea folosite la câini. Acest unguent special este cel mai bine folosit pentru proprietățile sale antiinflamatorii. O cantitate foarte mică de unguent este folosită și frecat în zona tulbure. Unguentul este bazat pe apă, făcând curățarea ușoară și fără griji.

Ferrera Farms Supliment de imunitate pentru câini

Fermele Ferrera Natural Bee Cel mai bun ficat de ficat de carne de vită propolis de albineSuplimentele fermei Ferrera sunt 100% naturale și făcute în Statele Unite. Ei au propriile ferme de albine și folosesc produse obținute din stupii lor. Acest produs este un supliment care include o varietate de ingrediente pentru imunitate.

Suplimentul a fost formulat de către veterinari care utilizează numai ingrediente naturale care s-au dovedit a ajuta la creșterea și menținerea unui sistem imunitar sănătos. Veți găsi propolisul de albine, echinacea, acizi grași omega-3, vitamina C și extract de ceai verde în suplimentele de imunitate a fermelor Ferrera.

Dacă doriți să încercați să oferiți fido-ului dvs. un impuls, produsele de albine pentru câini sunt ceva ce poate doriți să luați în considerare; Cu toate acestea, nu aș depinde doar de ele și ar recomanda cu siguranță consultarea cu un medic veterinar.

Majoritatea ingredientelor de albine și produse de albine pentru câini sunt destul de noi. Și chiar dacă acești nutrienți au fost în uz de mai multe secole, cu unii oameni care se confruntă cu o mulțime de succes folosind lucruri precum polenul și veninul cu animalele lor de companie, trebuie să vedem dovezi privind eficacitatea și siguranța lor. Deci, fiți atenți acolo și faceți cercetarea!

Ghid complet: Cum de a da un medicament pentru câini și vitamine - pas cu pas


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Produsele de albine pentru câini: siguranța, eficacitatea și modul de utilizare a acestora