Sta. Stau. Pentru totdeauna. Acum oferind linia de produse de câini fără toxină

Sta. Stau. Pentru totdeauna. Acum, oferind linia de produse pentru animale de companie gratuite

Sta. Stau. Pentru totdeauna., O companie de producție de producție a produselor de companie a creat o linie de "primele de siguranță" Toxin produse gratuite și hipoalergenice pentru animale de companie. Proprietarul companiei Steve Whitney spune că produsele s-au născut din tragedie, dar s-au transformat într-un cadou minunat pentru animale de companie și proprietarii de animale de companie.

După propriul său laborator de ciocolată a fost diagnosticat cu cancer La vârsta de 5 ani, Whitney a început să privească exact ce-a hrănit câinele când ia servit mâncare de câini comerciali. După ce a descoperit lipsa de calitate în brandul pe care îi ofere câinelui său, el a început să gătească el însuși mesele câinelui său.

LEGATE DE: Ce trebuie să știți despre prevenirea otrăvurilor pentru câini

La început, el a crezut că mâncarea de câini a fost singurul produs problematic, dar după cercetarea acestuia și-a dat seama că jucăriile de câine și alte produse de zi cu zi de zi cu zi au fost vesele principale de a pune toxinele în corpurile lui Canine. Whitney a fost șocat să afle că nu există reglementări privind produsele câinilor ca și pentru produsele umane.

El a început să descopere că multe dintre produsele obișnuite pentru animalele noastre pe care câinii noștri folosesc în fiecare zi sunt plini de toxine, cum ar fi arsenic și formaldehidă și a fost hotărât să facă ceva despre asta. El a stabilit să facă produse de pe PET-ul manual, non-chimic, fără toxine cu materiale care vin de la u.S.

După un an de a studia practici sigure și de a căuta materiale și țesături netoxice, Whitney a creat în cele din urmă primul său produs. Acum, compania sa oferă o întreagă linie de produse pentru câini care sunt complet netoxici și hipoalergenici. Bumbacul pe care îl folosesc este produs în u.S. fără modificări genetice sau utilizarea pesticidelor. Chiar și fermoarurile, firele și umplerea produselor sunt certificate netoxice.

Sta. Stau. Pentru totdeauna. Acum, oferind linia de produse pentru animale de companie gratuite

LEGATE DE: 10 moduri de proprietari de câini pot merge verde și ecologic

Linia include paturi de companie, inclusiv patul de câine de susținere, care este certificat în condiții de siguranță chimice, hipoalergenic, fără toxine, și umplute cu eco-umplut, care este fabricat din sticle de apă reciclate. Aceste paturi sunt practice, sigure, durabile și pot fi ușor spălate și uscate.

Spre deosebire de oameni, câinii nu pot citi despre cele mai recente cancerigene conținute în produsele de zi cu zi pe care le folosesc. Whitney se concentrează pe utilizarea compania sa și produsele pe care le creează pentru a educa părinții de companie pe pericolele produselor pe care le pot furniza animalelor lor.

Linia de produse de câine oferite de Sit. Stau. Pentru totdeauna. Include paturi de câine, perne, mestecat jucării și purtători de animale de companie. Ele oferă, de asemenea, o linie de produse pentru pisici care includ paturi, perne și jucării.

Compania crește rapid, dar chiar acum produsele sunt disponibile numai online și la magazinele selectate din Boston și din nou din New York.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sta. Stau. Pentru totdeauna. Acum oferind linia de produse de câini fără toxină