I și dragoste și vindeți toate produsele naturale de îngrijire a animalelor de companie

I și dragoste și vindeți toate produsele naturale de îngrijire a animalelor de companie

Dacă sunteți a Supravieţuitor Ventilator, îl puteți ști pe Brendan Synott de la starea lui pe spectacol, dar dacă sunteți, de asemenea, un iubitor de animale de companie, ar trebui să-l cunoașteți din cauza companiei de îngrijire a animalelor naturale pe care le-a numit recent I și dragoste și tu. Antreprenorul a început compania în 2012, iar produsele au lovit recent rafturile magazinelor Kroger din întreaga țară.

Synnott este ceea ce unii ar numi un antreprenor de putere. Înainte de a începe cea mai recentă companie, a construit și a vândut o companie care a fabricat gustări sănătoase pentru oameni, numită Bear Naked. Compania a fost achiziționată de Kellogg în 2007 pentru o perioadă de 60 de milioane de dolari.

De asemenea, a fondat o firmă de investiții, mărci de bucurie și două companii naturale alimentare umane, iaurtul premium al lui Siggi și burritosul înghețat EVOL. Aparent toată îngrijirea animalelor naturale Produsele au fost pasul următor logic.

LEGATE DE: Cum să citiți o etichetă de mâncare pentru câini

I și dragostea și produsele pe care toate le îndeplinesc standarde riguroase de ingrediente și toate sunt formulate de veterinarii holistici. Este, de asemenea, o companie verde, ceea ce înseamnă că acestea nu sunt doar bune pentru câinele dvs., dar bine la planetă.

I și dragoste și vindeți toate produsele naturale de îngrijire a animalelor de companie
I și dragoste și tu

Produsele alimentare și tratează că compania produce se face cu întâlniri selectate, fără hrănire, cușcă, fără cușcă, care sunt ridicate fără utilizarea hormonilor de creștere sau a antibioticelor. Aceste produse sunt create în instalațiile inspectate USDA și au ingrediente minime prelucrate care ajută la păstrarea nutrienților care apar în mod natural.

Alimentele lor sunt făcute cu ingrediente de calitate umană și cu ingrediente de calitate umană produse secundare sau carnea presată nu sunt utilizate niciodată. Ele au, de asemenea, o linie de suplimente nutriționale care sunt făcute în facilități înregistrate de FDA.

Nu sunt folosite conservanți, culori sau arome artificiale în fabricarea oricăror i și a produselor dvs. și nu utilizează nici aditivi sau materiale de umplutură. Toate produsele lor sunt de soia și de porumb, de asemenea. Deși compania este tânără, au vrut să înceapă merge verde chiar de la început.

LEGATE DE: 10 alegeri ale celor mai bune branduri de mâncare câinilor ieftine

Întreaga operațiune la I și Iubirea și tu ești vântul alimentat. Mai bine, ei se străduiesc să fie o unitate de deșeuri zero. Ei folosesc hârtie de birou reciclată, compost terenurile de cafea, reutilizează cutiile și reciclează totul de la becuri arse la electronice rupte.

Ei chiar încurajează angajații lor să ia transportul alternativ la locul de muncă, oferindu-le eco-pasaje anuale pentru a prinde autobuzul. Ei au, de asemenea, a Echipa verde în birou care educă compania pe durabilă și îi conduce pe proiecte comunitare.

Pe măsură ce compania crește, speră să-și mărească eco-prietenia și să aspire să caute cele mai sănătoase opțiuni pentru alimentele lor de companie și tratează. Ei speră, de asemenea, să-și extindă afacerea cu amănuntul în viitorul apropiat.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » I și dragoste și vindeți toate produsele naturale de îngrijire a animalelor de companie